Jump to content
Hundesonen.no

Neelusen

Medlemmer
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Neelusen last won the day on May 9 2021

Neelusen had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About Neelusen

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja de skulle ha valper selv også de var så fornøyde med kullet sist gang at de ville beholde noen selv denne gangen.
 2. Henger fortsatt ikke helt med jeg. Det som er greie her er at i følge oppdretter så er det noen kull de har på gang som passer bedre som familiehund og turkamerat. Mens det andre kullet er mer duracell kaniner som muligens litt for energiske. At det er en linje som er avlet etter det de har blitt brukt for før i tiden. Passe på barna og transport av nødvendigheter er det noe negativt ved det?
 3. Vi er en aktiv familie som skal bruke hunden til det den er avlet for. Da vi først bestemt oss for husky har vi lest for lite og visste for lite. Vi trodde at en husky MÅ på trening hver eneste dag og gjerne flere ganger for dagen. Da hadde det ikke vært aktuelt for vår del. Da vi likevel ikke klarte å slå i fra oss denne rasen kom vi i kontakt med en oppdretter. Vi ville møte de og hundene og snakke om rasen og så ville de ut i fra hvem vi er finne ut om de hadde en valp som kunne passet oss og vår livsstil. De har mange hunder og bruker de til det de er avlet for. Har ikke fått inntrykk a
 4. Vi har tenkt å gjerde inn hele tomten på 150 cm høyt i tillegg skal vi gjerde inn ett område i hagen på 180 cm. Burde det være greit? Vil ikke gjerde inn hele tomten på 180 cm, synes det blir for voldsomt. Men ellers skal vi ta våre forholdsregler med tanke på jaktinstinktet. Dette tuller vi ikke med altså. Orker ikke tanken på en skutt hund.
 5. Har du hund selv eller har du ikke hund? Hvorfor er du på dette forumet?
 6. Men du, ts her. Jeg har skjønt dette med at husky, andre polarhunder og hunder generelt kanskje KAN finne på å drepe et dyr. Ulykker KAN skje. Jeg har forstått deg slik at du liker ikke hunder? Du har husdyr du er redd for? Jeg skjønner jo frykten din. Jeg forstår «realiteten» ved å ha en husky.
 7. Dere ja ❤️ Men flertall er ikke det. Og det gjør noe med gleden. veldig kjipt. Er medlem i gruppen og har dialog med oppdretter. Så jeg har egentlig fått nok info fra de. Søker bare litt «godkjenning» fra venner og familie og eventuelt naboer. Men har ikke turd å sagt til naboer hva skal hund vi skal ha.
 8. Vi vil jo ha husky Og ja, har fått positive kommenterer og. Men generelt, ikke på dette forumet så får vi veldig få positive kommentar. Det dreper gleden. Jeg har vært mer stressa de siste dagene. Har sovet dårlig og føler meg bare kvalm. Så gleden av å vente på valp gikk over til konstant bekymring. Folk er så negative.
 9. Uff jeg gir opp. Det er ikke noe positivt å hente her heller vist. Utrolig kjipt. Det går faktisk an å ha en husky uten den dreper sauer eller høns. Hvis man er veldig forsiktig og tar hensyn til alle de tingene ved å ha en slik hund. Blir så deppa
 10. Helt grei den, har ingenting i mot det. Hundene skal ikke gå løs i hagen til andre folk så enkelt er det. Men man kan jo ta forholdsregler. Aldri ha hunden løs noe plass osv.
 11. Alle hunder kan potensielt være farlige for dyrene. Jage de til døde eller drepe de på andre måter. Betyr vel egentlig at man kan ikke ha hund i det hele tatt da.
 12. Altså vi har tomt på 1 500 kvadrat men å gjerde inn hele tomten er uaktuelt uansett.
 13. Men jeg synes det er helt sykt at bonden kan bare finne på å skyte en hund. Ja, det er synd i dyrene dems. Men ja...
 14. Var kanskje feil formulert av meg, men den huskyen springer ikke løs altså. Haha. Kunne ikke brydd meg om GOT. Har aldri sett på dette heller.
 15. Vi har sjekket opp i kostnaden Det kommer på ca 10 tusen kroner med å gjerde inn det området vi trenger. Med tanke på hvilken hund vi skal ha, så tar vi oss råd til det. Naboen med blandingshund har akkurat like høyt gjerde så dette er ikke noe problem. Du virker veldig negativt innstilt. Beklager å si det. Men hva med å litt oppmuntring? Eneste vi er usikker på er hvordan dette med avliving fungerer. Men ja, vet at hunden kan bli begjært avlivet. Men. I nabo kommunen har ene huskyen drept ett par høns og to lam. Han springer nå ute i skogen fortsatt, virker veldig levende
×
×
 • Create New...