Jump to content
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Content Count

  2897
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Tonje last won the day on February 23

Tonje had the most liked content!

Community Reputation

5713 Excellent

6 Followers

About Tonje

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Recent Profile Visitors

12675 profile views
 1. Tonje

  Hundesonens snaphjørne!

  Den er like dau som resten av forumet gitt..
 2. Tonje

  Bjeffing hos shetland sheepdog

  Blaze bjeffer under lek med andre hunder, når det ringer på døra/kommer folk og generelt i situasjoner hvor han girer seg opp. Om de andre hundene bader feks står han på land og bjeffer.
 3. Tonje

  Akkurat nå, juli

  Jeg bytter sko hvert år, da er de utslitt rett og slett. Bortsett fra fjellstøvler da. Følg med på salg hos sportsbutikkene, evt kjøp på finn? Hender folk kjøper tursko som blir lite eller ingenting brukt og selger de videre
 4. Tonje

  Veteranklubben

  Oi, Blaze har også blitt veteran! Fylte 8 år i april han. Litt mer hvit/grå i fjeset, men ellers merker jeg ingenting.
 5. Tonje

  Akkurat nå mai

  Ja, det er trist og vanskelig. Jeg tror heller ikke Felix blir med en vinter til. Ikke fordi han er syk, men fordi han ikke vil være med på tur når det er kaldt og surt vær, og det blir for mye inaktivitet. Blant annet.
 6. Tonje

  Akkurat nå mai

  Akkurat nå slettet jeg et langt innlegg om gammel hund, tanker om å la han slippe, tanker om å la meg slippe all frustrasjonen han medfører og at følelsene mine og fornuften ikke er enige i det hele tatt. Dette er så vanskelig. Det "letteste" for oss er jo når de blir syke eller noe skjer som gjør at det ikke finnes tvil. Hva gjør man i alle andre tilfeller? Noen som vil dele sine tanker om gamle hunder og når nok ble nok?
 7. Hvis dere synes springer har litt lite personlighet og er kjedelige så ville jeg ha møtt flere whippeter før dere bestemmer dere hvertfall. Jeg synes ikke de er så "spennende" og faller innenfor kategorien kjedelig i min bok. Det gjelder jo forsåvidt alle raser man ikke kjenner så godt til, møt flere eksemplarer for å få et bredere inntrykk 😊
 8. Tonje

  Voksen hund begynner å bli " ulydig"

  Vedlikehold er viktig uansett hvor mye man tenker at hunden kan det. Om hun nå har erfart at du blir irritert og bare krever at hun skal komme så er det klart at det ikke frister noe særlig og at hun blir treig. Belønn, belønn, belønn! Gjør det moro å komme inn til deg og bare rop henne inn når du ser at hun faktisk har tenkt å komme. Nå vet jeg at mynder ikke alltid bryr seg så mye om belønning i form av leker o.l, men om hun er glad i mat må du frem med noe som er ekstra godt. Når det kommer til at hun ikke vil komme når du skal ut, kan det være hun har vondt noe sted? Eller begynner å synes at noen turer er kjedelige/ikke verdt det? Hvor gammel er hun? Felix vil ikke være med på så mange turer lengre og han er sjekket for vondter uten at vi fant noe. Nå går han fast på smertestillende også, men fremdeles kan det virke som at det ikke er like stas lenger å være med ut hver dag.
 9. Tonje

  Akkurat nå mai

  Syk på tredje dagen her og er drittlei. Hundene har fått rolig tur og det er det eneste jeg orker. Har drukket en kopp te og sett på boliger på finn.no, men ikke noe spennende der i dag. Skal på visning i kveld da, men jeg er i tvil om det er rette plassen for oss.
 10. Tonje

  Akkurat nå april

  For en fæl opplevelse😥 Håper alt går bra med minien! Håper i det minste eier av hunden tok ansvar for veterinærregninga og la seg flat?
 11. Tonje

  Akkurat nå april

  Totalt uenig. Det er hannhundeier sitt problem om hunden ikke takler lukt av løpetid. Ta det som fin trening, du vet aldri når det kan dukke opp løpetidlukt på en stevneplass heller
 12. Tonje

  Akkurat nå april

  Jeg har ikke sett det siden i fjor høst da jeg fikk ny pc og ikke vil bruke nedlastningsprogram på den pga virus. Hvor ser du det? Savner den serien litt.
 13. Tonje

  Akkurat nå april

  Det er ikke alle tisper som er av det kaliberet at de klarer/vil sette noen på plass og da er det faktisk opp til hannhundeiere og ta ansvar for sine så tispa slipper å plages. Jeg har tre hannhunder, en av dem kan være totalt idiot til andre tisper og da får han gå i bånd da, ikke tispa sin jobb å oppdra min hannhund dersom hun ikke klarer det. --------------------- I dag ble det ble både lp-trening i hallen og tur. Det kom ei til for å trene en halvtimes tid og resten av tida hadde vi hallen for oss selv. Litt luksus, litt kjedelig :P Etterpå stakk vi innom et par butikker før vi avla brodern og familien et besøk. Skoj fikk til sin store glede rundsleike både tantebarn og kompis som lå på gulvet og lo. Slitne hunder, sliten eier. Nå blir det straks middag
 14. Tonje

  Akkurat nå april

  Så fint sted og huset har jo plenty plass og muligheter. Her i Trheim kan man bare drømme om å kjøpe enebolig til den prisen. Vi er også på boligjakt om dagen, men det blir nok ikke enebolig på oss ennå.
 15. Tonje

  Akkurat nå - Mars

  Nå sover de godt alle tre hundene. Startet dagen med uoff.lp-konkurranse og Skoj sin debut i kl.1. Der gikk vi til 10 på alle øvelser bortsett fra avstand som vi nulla på, og endte på tredjeplass. Godt fornøyd med kelpiefisen😁 Deretter dro vi på tur med venninne og hennes hollendere så de fikk løpe godt fra seg. Hadde kjempeflaks og fikk oppholdsvær hele turen, på kjøreturen hjem starta sluddværet. Nå skal vi slappe av med litt lørdagsgodis og noe koslig på tv 😊
×