Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,611
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet og sheltie

Nylige profilbesøk

11,257 profilvisninger
 1. Tenker jeg avspaserer litt i dag så får jeg gått en tur med litt lys, jeg trenger det nå. Så skal jeg dra å kjøpe en genser som jeg har lyst på og deretter spise snop, masse snop. Fordi jeg fortjener det .
 2. Å nei, så fryktelig trist å høre!
 3. Jeg tror det beste du kan gjøre er å slutte å lese for mye om raser og legge så mye i enkeltord og heller dra ut for å møte hunder av rasene du vurderer. Det vil gi deg en mye større forståelse for rasen og atferd og hva som menes med de forskjellige beskrivelsene.
 4. Jeg så det der (vil tro vi mener samme hund) og kan ikke fatte at så mange ikke gidder å sjekke. Trist for rasen Takk for klemmer folkens! Jeg må innrømme jeg er skikkelig deppa akkurat nå, men jeg vet jo at det går over. Tårer og regn gjode at jeg nok så mindre trivelig ut på tur med hundene, takk og lov at jeg ikke traff noen!
 5. Det ble ikke meg. **** altså, det var den sjansen og den drømmen...*grevesegnedtilvårenengang*
 6. Akkurat nå lurer jeg seriøst på om de har glemt å gi meg avslag altså...Jeg var på intervju mandag i forrige uke og da skulle en avgjørelse bli tatt raskt fikk jeg vite. Jo takk du, nå ser jeg for meg å sitte nok ei helg med nerver og mage i opprør...Nok nå, smått lei
 7. Næh, det er ikke helt sant altså. Jeg er nå på min tredje jakke derfra og er godt fornøyd med dem. Jeg er dog enig i at ikke alt er av like god kvalitet, men noe bra finnes det da.
 8. Hundene hadde en rolig dag i går pga jobbkurs og påfølgende middag (samboer var hjemme med de), så selv om det har kommet mye snø så var det bare å kle seg godt å komme seg ut. Felix ville ikke da.. Tredde på Blaze kondomdressen og la i vei. Ikke mange som hadde vært i skogen i dag gitt, så det var tungt å gå og vi brukte 1time og 40min på 7 km. Nå hæler jeg ikke å gå ut døra mer i kveld. Vinter ass!
 9. På plass på jobb og har brukt den første timen på å rydde opp i en feil jeg har gjort. Litt dumt å bytte om serienummer på hø.app og registrere det på feil bruker, blir litt kaos oppi hodet mitt av sånt for jeg trodde jeg mangla hø.app jeg skal levere ut i dag da de ikke lå på lager. Puh! Nå er alt i orden og jeg håper resten av dagen går som smurt! Venter fremdeles på svar på jobben, jeg synes ikke akkurat dette kan kalles en rask avgjørelse, jeg var der mandag forrige uke jo...Men alle skulle få beskjed, så jeg tror liksom ikke de bare har glemt å si fra om at jeg ikke får jobben heller, da blir jeg i så fall litt irritert, sånn som jeg har gått med nerver utenpå kroppen siste uka.
 10. Før jeg møtte samboern var jeg alene med to hunder og hadde ikke noe problem med det. Jeg hadde venner og familie jeg kunne spørre om pass de gangene jeg skulle noe på kveldstid på hverdager eller ut i helgene. Iom at jeg har vært vant til livet med hund alene så ser jeg ikke helt problemet så lenge interessen er der. Jeg har samboer nå og han hjelper til med lufting, men turer og trening er min interesse og ansvar. Den største fordelen med å være to er at hundene kan passes av han dersom jeg skal bort og han er hjemme.
 11. Brødskive med stekte egg og tomatbønner. Skikkelig mandagsmiddag.
 12. Endra litt på innlegget mitt, så at den siste setningen der ikke helt passa inn med førsteinnlegget
 13. Akkurat det der har jeg vanskelig for å tro når folk sier det .Har du prøvd to timer fellestrening og ei god økt med sykkel etterpå f.eks? Jeg kan godt si at hundene kommer til å sove godt, men da er det hvis vi har trent mye, vært på lang tur med andre hunder eller vært på en hardt fysisk krevende tur, som f.eks sykling eller en lang skitur.
 14. Det er nok det lureste ja, å holde alle innkjøp separat nå som dere flytter fra hverandre. Kjøp kun mat til deg selv og la han ordne med sitt. Da er det snart lunsj igjen. Fader som dager og uker flyr avgårde. I ettermiddag blir det ruslerunde i skogen og innlagt trening inne etterpå. Vi må få dreis på den apporten hvis vi skal starte i kl.2 til våren.
 15. Grunnen til at de holder ut er at det er så vakkert der når det ikke regner! De fjellene kan ta pusten fra alle og enhver, hvert fall når man står på toppen av de. Jeg savner ikke mye med vestlandet altså, men toppturene i fint vær med utsikt over halve verden, fy fasan!