Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,846
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Tonje last won the day on 11. August

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,503 Excellent

6 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

12,153 profilvisninger
 1. Skadelige barnesanger

  Som trønderen jeg er; Åh hjælpe mæ!
 2. Akkurat nå, oktober 2018

  Da er vi kommet til hytta på fjellet sammen med bror og familien. Hundene har kosa seg ute på tomta og nå står fårikålen til kok. Blir fin helg det her 😊
 3. Valpegjengen 2018

  Så fin! Hvordan har valpetida deres vært så langt?
 4. Stemmer denne rasen?

  Det der er i hvert fall ingen pomme Den vil bli mye større, antakelig rundt 6-7 kg og er nok heller en spisshund-mix. Bare det at selger har lurt deg på dette og med veldig mye annet som skurrer så hadde jeg glatt latt dette være. Hvorfor har ikke "oppdretter" fått solgt valpene før feks? Iom at de er en såpass populær mix (liten og søt, ligner pom). Kan det være at de nettopp er kommet til landet? Nei, styr unna!
 5. Sett opp kamera eller bruk overvåkningsapp og se hvordan han oppfører seg når han er alene? Kan det være han har vært engstelig hele tida etter flyttinga uten at dere har plukket det opp før han nå har begynt å gå løs på inventar?
 6. Akkurat nå, oktober 2018

  Joda, det tar seg nok sikkert opp kjenner jeg serien rett Synes det er litt trist at det er litt negativ stemning mellom den "gamle" gjengen da, de har liksom holdt sammen i tykt og tynt hele veien.
 7. Akkurat nå, oktober 2018

  Vært i marka i 2,5 time sammen med ei venninne og hundene hennes, så både kelpien og sheltien har vært rolige etterpå. Skulle egentlig på trening med Skoj i kveld, men det utgikk. Spiste god middag og slappet av med samboern istedet. Trening kan vi ta ute i morgen, da er det endelig meldt litt greit vær igjen Er det flere som føler med på The Walking Dead og har sett den nyeste episoden? Jeg ble litt skuffa, det manglet liksom noe.
 8. Robuste og nervesterke raser

  Veldig interessant å se og sammenligne. Det hadde nok vært en grei start dersom flere raser ble testet med MH så man har en liten pekepinn på hva man kan få. Det står jo dårlig til på redsler og lydberørthet hos mange selskapshunder blant annet, noe som kan gi store konsekvenser i hverdagen.
 9. Akkurat nå, oktober 2018

  Hvorfor ikke bytte ut buret? Det må da være lettere å kjøpe bur til bilen enn bil til buret?
 10. Akkurat nå, oktober 2018

  Mestringsfølelse er jo alltid fint å ta med seg og det vil jeg tro du får av det ettersom du synes det er litt skummelt, men samtidig så kan det kanskje være godt å være sammen med/prate med noen når man er litt nedfor istedet for å være helt alene? Der er vi jo forskjellig, så du må kjenne etter på hva du har mest lyst til.
 11. Akkurat nå, oktober 2018

  Du får hilse Kristin neste gang du er innom Jeg har trent LP et par timer og deretter ble det en time i skogen, vi måtte utnytte det fine været vi har i dag Nå er det rolig fredagskveld med god mat og tid med samboer som står på planen.
 12. Valp 5 mnd som aker seg

  Det kan hende hun har akt på seg et lite skrubbsår eller en rift som klør litt og derfor aker selv om kjertlene er tømt. Greit å ta en ny sjekk dersom det fortsetter.
 13. Dagens Middag

  Her blir det veggis-burger med hjemmelagde potetbåter og salat
 14. Akkurat nå, oktober 2018

  Jeg og hundene har gått en lang tur sammen med ei venninne jeg ikke har sett på lange tider og det var så trivelig å se og skravle med henne igjen. Det ble nesten ei mil og tida bare fløy avgårde. Nå har jeg fått trent litt og tatt en dusj. Forkjølelsen har gått oppover i bihulene og halsen er sår, men så lenge jeg ikke får feber så er jeg fornøyd. Sofa litt nå før jeg skal begynne med middagen.
×