Jump to content
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Content Count

  2908
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Tonje last won the day on February 23 2019

Tonje had the most liked content!

Community Reputation

5728 Excellent

6 Followers

About Tonje

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Recent Profile Visitors

12904 profile views
 1. Tonje

  Akkurat nå mars

  Du tuller nå eller?
 2. Tonje

  Akkurat nå mars

  Vi ble pålagt hjemmekontor fra nå av, ingen møter er lov, kun via tlf. Har jobba litt nå, men tenker å ta tidlig helg å dra i hundehallen for å aktivisere gutta med litt lp snart.
 3. Tonje

  Akkurat nå mars

  Dere kan jo gå tur, men da med hundene i bånd? Hvis personen er trivelig ellers mener jeg😄
 4. Tonje

  Akkurat nå mars

  Jeg hadde anmeldt. Neste gang er det ikke sikkert hunden som blir angrepet er like heldig.. Idioteier! Nei, det er ikke en gjeterhundting, det er en dritthundting. Jeg blir dritsur hvis mine hunder blir unødig redde og dette hadde jeg ikke godtatt noen gang! Tenk så redd en hund er når den tisser på seg☹ Å tenk så utrygg hun må føle seg når hun prøver å gjemme seg bak den personen som skal støtte henne og ender opp med pryl allikevel? Kjenner jeg blir irritert på hennes vegne faktisk.
 5. Tonje

  Løpe med valp

  Jeg jogget rolige turer i terreng med min 5 mnd gamle kelpie, på ca 5-6 km. Nå jogget ikke jeg raskt og han løp løs så han til en viss grad kunne styre tempo selv da, jeg hadde ikke jogget med valp i bånd på asfalt feks. Det blir fort veldig statisk og hardt for beina. Vanlige gåturer i skogen hadde jeg ingen begrensninger på i den alderen.
 6. Tonje

  Hvor rolig skal en hund være inne?

  Gratulerer, du har fått en helt normal valp! Enig med Tyttebæra i at det er lettere å flyte litt med valpefaktene enn å skulle korrigere alt hver eneste gang, da rekker du jo ikke annet. Ha leker og tingtang fremme han kan leke med og bytt til disse når han prøver å tygge på dere. Når du skal jobbe ville jeg ikke gjort noe stort nummer ut av det, sett deg på kjøkkenet og gjør det du skal uten å styre med å stenge valpen vekk. Det er lettere for valpen å finne roen hvis du også er rolig og ikke gir oppmerksomhet for så mye av det valpen gjør. Du kan ikke forvente at en 4 mnd gammel valp vil sove/slappe av 8 timer i strekk ennå, men det betyr jo ikke at du ikke kan gjøre andre ting mens valpen pusler med sitt.
 7. Tonje

  Staffie Bullweiler

  Og disse sykdommene og utfordringene forsvinner ikke bare fordi man velger å blande to raser. Både rottweiler og staff har sine utfordringer både mtp mentalitet og fysisk helse. Om ts hadde vært mest opptatt av å tilføre hundeverdenen noe bra, istedet for hunder med utseende som kan få de avlivet og som det ikke blir lett å finne seriøse, gode hjem til, hadde h*n droppet denne blandingen. Så enkelt er det faktisk. Det er enormt egoistisk å lage designermixer for at de ser kule ut og kan selges for en god slant. En ting til; her inne har det flere ganger vært diskutert planlagte kull av renrasede hunder også som det har vært tvil om hadde noe positivt å tilføre rasen.
 8. Tonje

  Akkurat nå, januar

  Vært på kurs via jobb i to dager og det funker dårlig å sitte i ro over så lang tid. Nakke og skuldre er helt ******, så jeg vurderer å droppe siste kursdag i morgen. Etter kurs busset jeg hjem og hentet hunder og så gikk vi tur på Ladestien sammen med venninne og to tisper, den ene med løpetid. Null stress og Skoj fikk gå løs en god del uten å bry seg nevneverdig. Etter å ha hatt skikkelig idiothannhund er det så befriende med to som kan å oppføre seg🙏
 9. Tonje

  Hundesenter

  Dogfun hundesenter?
 10. Tonje

  Hund som bare halter på tur

  Jeg ville tatt med hunden til en annen veterinær for en second opinion.
 11. Tonje

  Australian cobberdog

  Nå er dette en 4 år gammel tråd, men uansett; Det finnes allerede mange raser som brukes som terapi- og servicehunder, ikke noe enestående med egenskapene til blandingen "cobberdog" der altså. Hvilke unike egenskaper er det du mener dukker opp hos denne blandingen som ingen av rasene den er blandet av har?
 12. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Så dere skulle dele på maten, men nå vil hun ikke betale sin halvdel fordi 150,- er for mye? 😕 Hørtes ikke så ok ut..
 13. Tonje

  Mål 2020

  Mål for 2020: Blaze: Akkurat samme mål som i fjor. Holde seg i god form og være med på alt av turer og treninger. Skoj: - Trene mot start i lp kl.3, men målet for å faktisk starte er satt til 2021. - Starte i bruks kl.D. Meg selv: - Gå ned de kiloene jeg har lagt på meg de siste par årene. - Fortsette å trene styrke minst 1 gang i uka for å holde skuldre og nakke i orden. - Spare mer. Jeg skal ha bolig med større hage om et år eller to😄
 14. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Her har julefreden senket seg etter en litt styrete førjulstid. Hundene sover og jeg ser på "Love actually" for tredje gang i desember. Har ikke fulgt med så nøye de to forrige gangene da, prøver på det nå. God jul, sonen! Håper alle får en fredfylt jul og får feire slik de ønsker.
 15. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Hei! Nei, det er ikke så mye aktivitet her lenger, så ingen juleaktiviteter heller dessverre. Jeg ligger på sofaen og er innmari trøtt. Jeg er på jobb om dagene og hundene får det de pleier, men ellers er det lite energi til overs😴 Mørketida kan være tung..
×