Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,772
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Tonje last won the day on 2. Juni

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,263 Excellent

5 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

11,840 profilvisninger
 1. Akkurat nå juni 2018

  Da var det endelig fredag igjen dere! Har veterinærtime til Skoj kl.15 så jeg må avspasere litt så jeg rekker å gå bort dit til da. Det ligger rett bak sykehuset her. Samboern kommer kjørende bortover med hele gjengen og leverer de så jeg kan ta dagens tur gjennom skogen hjem derfra. Dette er noe av det jeg vil savne med å ha bodd på små steder de siste årene, alt er så nærme! Om man trenger hundemat, et apotek eller en time til veterinær så er alt innenfor en radius på et par km omtrent, så kjekt!
 2. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Altfor mye jaktinstinkt. For lite førerorientert. Sutrer lett og mye og har store krav til mykhet og varme når de skal slappe av, er det ikke bra nok vises det på hele hunden . Krever for mye tilrettelegging med påkledning om vinteren. Lite entusiasme. Lite lekelyst. Litt kjedelige hunder for min smak rett og slett, de gjør for lite ut av seg. Nå skal det sies at whippeten passet fint i livet mitt den gangen jeg skaffet dem, men med mer erfaring og endring av ønsker i hvordan jeg vil ha hundeholdet mitt så er det veldig mange andre raser som har egenskaper jeg setter mer pris på. Så alt dette her er jo smak og behag, derfor er det så viktig å treffe flere eksemplarer av en rase før man bestemmer seg.
 3. Norges "bærekraftige" rovdyrjakt

  Whippeten kan dra ganske langt han og har vært borte i over lengre tid. Det er risken man tar av å ferdes i natur med rovdyr. Jeg skjønner at man ikke ønsker å slippe jakthundene sine i ulveområder, men da får man bruke båndhund, la være eller jakte med hund andre steder. Mener jeg.
 4. Norges "bærekraftige" rovdyrjakt

  Jeg slipper alle mine tre i Elverums skoger jeg. Ulven hører hjemme i norsk fauna og jeg klarer ikke helt å fatte at jakt, en hobby, skal kunne rettferdiggjøre utryddelse av en art.
 5. Valp som jager halen sin

  Jeg har skaffet skjerm nå, men vil nok ikke la han ha den på i timesvis hjemme alene for den er av plastikk og kan lett ødelegges slik at han kutter seg opp på den o.l.. Den vil foreløpig bli brukt når han er med i bilen og jeg ikke får stoppet han. Time til veterinær er bestilt da jeg la merke til at han akte seg på rumpa i går for andre gang denne uka. Jeg tror ikke det er så enkelt at det bare er det som er problemet dog. Han har jo hatt tendenser siden jeg fikk han. Håper allikevel det kan være en trigger og at det blir lettere å jobbe med etterpå. Han kan ikke holde på sånn og jeg kommer til å kjøre naziregime på ro innendørs fremover.
 6. Valp som jager halen sin

  Han kan gjøre det når som helst egentlig. Sist det kokte var etter en god tur og han ikke rakk å lande helt før han ble alene hjemme, men han kan sette i gang selv om han var rolig like før også. Det er helt klart manisk og jeg begynner å bli litt redd for at det er en greie vi ikke får bukt med...
 7. Nå er jeg litt frustrert. Skoj har gjort dette siden jeg henta han, men jeg har vært streng og aldri tillatt at han gjør det. Nå har han begynt å være hjemme alene og enkelte ganger så kjører han full spinning-fest, leeenge. Han kan holde på i timesvis hvis ingen ber han kutte ut. Nå har jeg dog monitor og kan snakke til han der, men det hender jo det går både 1 og 2 timer mellom jeg får mulighet til å sjekke inn. Ikke bare spinner han heller, men setter seg ned innimellom og nibjeffer på halen. Koko... Jeg har prøvd med eddik på halen, det hjalp ikke. Nå trenger jeg sårt tips, for sånn som dette kan han ikke holde på rett og slett. Skjerm er jo en mulighet, men jeg vil helst slippe å la han bruke det når han er alene, redd han skal henge seg opp i halsbånd eller ett eller annet i forsøk på å få den av.
 8. Akkurat nå juni 2018

  Laptopen min har takka for seg så da må jeg kjøpe ny. Det passa litt dårlig, men jeg må ha en. Spiser jordbær og venter på at Skoj skal våkne til liv så vi får trent litt.
 9. Jobbsøking

  Takk Jeg har søkt på mye forskjellig, men en del stillinger innenfor nav og kommune, saksbehandling, bemanning, kundekonsulent ++. Jeg havner litt mellom to stoler med utdanninga mi, enten har jeg ikke nok av det ene eller det andre eller så har jeg for mye til at jeg blir vurdert til stillinger i butikk ol. Så om det ikke løsner så kan det hende det blir skole igjen til høsten, har søkt.
 10. Akkurat nå juni 2018

  Gratulerer med kommende valp! Ja, for jeg regner med den kommer I dag har jeg vrang nakke og gleder meg til å komme meg ut for å røre litt på kroppen. Tenker en litt rolig tur i dag også legger jeg ut to spor så Skoj og Blaze får bruke nesa litt også.
 11. Jobbsøking

  Så bra, gratulerer med jobb! Jeg går i samme situasjon nå, har sagt opp den faste og trygge jobben min og flytter hjem til Trondheim i august og har ingenting klart, så jeg er bittelitt stressa nå, men sånn måtte det bare bli. Krysser fingre for at det løser seg på et vis. Var på intervju for ca 2 uker siden, 4 innkalt av 59 søkere, men jeg kom ikke gjennom denne gangen heller så det er bare å stå på videre.
 12. Akkurat nå juni 2018

  Gratulerer med valp @Paranomia 😊 Trist å lese om pusen Jeg sitter på jobb og har begynt å kjenne på nervene ang flyttinga til Trheim. Vi har ingenting klart og det er litt stress, så jeg prøver å fokusere på hvorfor dette valget ble tatt og at det strengt tatt ikke var noen annen mulighet. Det måtte bli sånn og det meste løser seg nok.
 13. Hjelp meg å tenke utafor boksen

  Mja, jeg har hatt to og kjenner flere som kan stikke på ferske spor av vilt, men gir seg fort dersom de ikke ser noe relativt kjapt. Ser de noe stikker de ja og kan bli borte ei stund også. Jeg vil anbefale å treffe hunder av rasene du ser for deg. Det som for noen kan bli sett på som en sjarmerende egenskap kan hos andre være rota til stor frustrasjon . Jeg kommer aldri til å ha whippet igjen feks, mens andre elsker dem.
 14. Student 2017-2018

  Ja, jeg må nok forhøre meg litt rundt før jeg bestemmer meg. Hvordan trives du med studiet? Synd å høre at det er så usikkert med jobb etter endt bachelor, men om du skal gå videre vil jeg tro sjansene vil øke betraktelig ja. For min del er jeg ikke innstilt på mer enn 3 år, jeg er litt for gira på å komme i gang med boligkjøp og normal økonomi Gruer meg spesielt til å måtte gi slipp på det siste der, blir en hard omstilling etter 6 år (siden studiene, jobba noen år før det også altså) i arbeid med stabil inntekt.
 15. Akkurat nå juni 2018

  Dagens pasienter unnagjort og det samme med andre oppgaver så da sitter jeg å venter på at klokka skal bli 3. Blir fint med helg, skal få shoppa litt i morgen, må ha ny sports-BH blant annet. I går var det skikkelig høst-vær her med regn og vind og jeg tok meg i å syntes det var koselig å sitte inne med telys igjen. Jeg elsker sommer altså, men den følelsen er skikkelig god den og. Kunne vi ikke bare hatt sommer, høst, 1 mnd vinter og så vår igjen? Det hadde vært perfekt!
×