Jump to content
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Content Count

  2903
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Tonje last won the day on February 23 2019

Tonje had the most liked content!

Community Reputation

5723 Excellent

6 Followers

About Tonje

 • Rank
  Vanedyr
 • Birthday 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Recent Profile Visitors

12824 profile views
 1. Tonje

  Australian cobberdog

  Nå er dette en 4 år gammel tråd, men uansett; Det finnes allerede mange raser som brukes som terapi- og servicehunder, ikke noe enestående med egenskapene til blandingen "cobberdog" der altså. Hvilke unike egenskaper er det du mener dukker opp hos denne blandingen som ingen av rasene den er blandet av har?
 2. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Så dere skulle dele på maten, men nå vil hun ikke betale sin halvdel fordi 150,- er for mye? 😕 Hørtes ikke så ok ut..
 3. Tonje

  Mål 2020

  Mål for 2020: Blaze: Akkurat samme mål som i fjor. Holde seg i god form og være med på alt av turer og treninger. Skoj: - Trene mot start i lp kl.3, men målet for å faktisk starte er satt til 2021. - Starte i bruks kl.D. Meg selv: - Gå ned de kiloene jeg har lagt på meg de siste par årene. - Fortsette å trene styrke minst 1 gang i uka for å holde skuldre og nakke i orden. - Spare mer. Jeg skal ha bolig med større hage om et år eller to😄
 4. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Her har julefreden senket seg etter en litt styrete førjulstid. Hundene sover og jeg ser på "Love actually" for tredje gang i desember. Har ikke fulgt med så nøye de to forrige gangene da, prøver på det nå. God jul, sonen! Håper alle får en fredfylt jul og får feire slik de ønsker.
 5. Tonje

  Akkurat nå, desember

  Hei! Nei, det er ikke så mye aktivitet her lenger, så ingen juleaktiviteter heller dessverre. Jeg ligger på sofaen og er innmari trøtt. Jeg er på jobb om dagene og hundene får det de pleier, men ellers er det lite energi til overs😴 Mørketida kan være tung..
 6. Tonje

  Hvordan gjøre turene morsommere?

  Få deg en skiglad turvenn med hund som trekker? Så kan dere bare henge på bak? 😄
 7. Jeg hadde også levert den tilbake, det skal hovedsaklig være hyggelig å ha hund og den der høres det ut som det vil bli mye tilrettelegging med.
 8. Tonje

  Robotstøvsuger. Yey or ney?

  Jeg har roborock og er kjempefornøyd! Flytter den fra rom til rom og tilbake til stua og ladestasjonen når den er ferdig.
 9. Tonje

  Manglende respekt og dårlig "drive"

  Jeg har en whippet på 12 år, han har vært frekk som fa.. siden jeg fikk han. Lysten på mat er såpass sterk at jeg ikke har fått fjernet det med straff, så jeg måtte pent lære meg å rydde.. Ang treningen; hva om du ber noen filme deg og hunden under ei treningsøkt og deretter kan du sammenligne din stemme, kroppspråk og væremåte med denne personen han samarbeider så godt med? Nøyaktig hva er det han responderer så godt på?
 10. Tonje

  Akkurat nå oktober

  Jeg synes i hvert fall at den frysingen er fin å bruke i stå-trening, det er jo det jeg vil, at hunden fryser i stå-posisjonen. Her har jeg brukt leke og omvendtlokking, også på musematte for å få hunden i bevegelse. Det kan også lekes inn ved at man bruker omvendtlokking i det hunden lander etter et hopp feks. Jeg har også lært inn hoppstå, som i at han først lærte å hoppe med frembeina og deretter økt med avstand og fart, målet er at han skal plante frembeina i bakken så fort han kan. Mange muligheter og bare å prøve seg fram og se hva hunden responderer best på 😊
 11. Tonje

  Akkurat nå oktober

  Hvordan har du trent det hittil? Prøvd å lære inn "hopp-stå"?
 12. Krysser fingre for at det går bra med han! Det høres veldig frustrerende ut, både for deg og hunden 😔
 13. Tonje

  Akkurat nå oktober

  Det gikk strålende, 173p og opprykk til klasse 3😃
 14. Tonje

  Akkurat nå oktober

  Lader opp til lp-konkurranse i morgen med iskald cider, sjokolade og trøtte hunder i sofaen. Akkurat sånn jeg liker lørdagskvelder!
 15. Tonje

  Akkurat nå, september

  Gratulerer med ny jobb! Det er så viktig å ha et godt arbeidsmiljø
×