Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,583
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

5 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet og sheltie

Nylige profilbesøk

11,106 profilvisninger
 1. Nei, de må være langhåra Egentlig må det vel være sheltie eller collie, det er noe med hele pakka med den fargen på.
 2. Her blir det fårikål. Krever ekstremt lite energi å lage og smaker godt
 3. Generelt liker jeg korthåra hunder med atletiske kropper som lyser energi og utholdenhet, korthåra vorsteh feks. En av de peneste fargene man kan få på hund synes jeg faktisk er sobel med hvitt, som på sheltie og collie. Nå finnes det mange typer sobel da, men ja, lekkert!
 4. Jeg hørte på radio at det kan komme snø i høyden enkelte steder, da helst nord for Lillehammer, så jeg nekter å godta noe snø her ennå. Det går bare **** ikke an!
 5. Jeg har hatt snap'en 2 ganger og til sammen fått ett spm, ingen tilbakemld, men jeg tenker det er nokså naturlig når man kjører en helt vanlig hverdag. Mange vet jo en del om meg og hundene via forumet, så når de ser snaps av stort sett tur og sofakos så er det jo ikke så mye å spørre om bestandig
 6. Den kan bli enda mer nedsatt, og det vil du ofte ikke merke før du blir eldre. Også er jo øresus en risiko. Jeg har i likhet med Lola angst for sterke lyder som kan gjøre øresusen min verre og hadde blitt dritforbanna Godt det gikk bra denne gangen da Jeg tenker med gru på den stakkars 8-åringen som fikk øresus på fotballkamp. Noen kastet en "knallert" fra stadion like ved han og smellet ga han en konstant pipelyd. Så det er ikke bestandig så mye som skal til for å ødelegge hørselen vår, den er skjør dessverre. Nå skal jeg finne meg en kopp te og gjøre meg klar for "Jakten på kjærligheten", så koselig-kleint!
 7. Som audiograf ble min første tanke da; hvordan gikk det med ørene dine? Slike lydhorn kan jo lage veldig høy lyd!
 8. Felixen har forstørret prostata han, med litt cyster på. Heldigvis godarta, så mest sannsynlig blir han fin ved hjelp av en kur, hvis ikke kan det hende han må kastreres, men herlighet så letta jeg er over at det ikke var noe verre. De brukte en hel evighet på røntgen, gikk ut og inn av døra og pratet seg i mellom, så de 25 min jeg satt der rakk jeg å få katastrofetanker og kjempet for å holde tårene tilbake. Fader som de skremte meg altså! Nå sover whippsen tungt under ullpleddet sitt og den andre pelsen har fått ei treningsøkt ute. Den apporten vår blir mer kasting enn plukking og holding gitt... Han tar den så vidt i kjeften og kaster den avgårde, raringen .
 9. Det var forstørret prostata med noe cystedannelser, Godartede heldigvis, så han blir frisk og rask igjen.
 10. Seriøst? Småfeit? Jeg er 174 og veier 69 kg og er da småfeit i følge deg. Joda, jeg kunne godt ha mistet flere kg og fremdeles vært innenfor normalen, men ordet feit vil jeg ikke bruke når jeg beskriver meg selv heldigvis. Huff, er det rart folk sliter med selvbildet.
 11. Jeg og samboern har oppvaskmaskin, men det var først når vi flyttet sammen vi skaffet oss det, som student og aleneboer så jeg ikke behovet og ville spare penger. Vi har heller ikke micro eller tørketrommel, savner det til tider, men det er så sjelden at jeg ikke har tenkt å kjøpe det med det aller første. Hjemme fra legen, sykmeldt til og med onsdag og fikk en tablettkur, så nå håper jeg kroppen snart er tilbake der den bruker å være. Neste på planen er veterinær med Felix om en times tid. Pengene får bein å gå på i dag..
 12. Tusen takk
 13. I morgen drar jeg til lege, nå er jeg lei av å være syk. Humøret og alt blir bare teit.
 14. Ja kanskje det. Det ligner mer i hvert fall. Ja, det blir tur til vet på mandag, blir bekymra av det her :/
 15. Nei i grunn ikke, aldri hatt problemer med det på noen av hundene mine. Det var min første tanke da, men etter å ha googla det så stemmer ikke symptomene. Analkjertlene ligger dessuten mer på sida av endetarmsåpningen, men her er hele området fra testiklene og opp hovent. Skal så klart til veten på mandag, men er nysgjerrig på hva det kan være.