Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,876
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  10

Tonje last won the day on 15. Desember

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,587 Excellent

6 følgere

Om Tonje

 • Rang
  Vanedyr
 • Bursdag 07/22/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Trondheim
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

12,311 profilvisninger
 1. Akkurat nå- desember

  Skoj og Blaze er slitne etter ei mil på ski hvor de jobba godt hele veien begge to. Vi hadde med selskap og da trekker de på enda mer for de girer hverandre opp. Felix har vært med samboer på jobb så han er nok ikke så sliten, men han sover godt lell, gamlefar. Jeg er også litt sliten for jeg tok ei treningsøkt her hjemme etter skituren så nå skal jeg bare sitte litt før pelsen til Blaze må til pers. Han fikk en dusj i helga, men har ikke fått surret meg til å ta pelsen og det trengs nå. Dessuten er det greit at han lukter godt og ser litt fresh ut til juleferien han også
 2. Akkurat nå- desember

  Jeg og samboer har satt opp og pynta juletre, vårt første juletre hjemme hos oss selv. Har alltid feiret jula borte, så det er først nå det passet med å ha eget tre. Det er nesten litt rørende
 3. I år skal jeg...

  -Jeg har flytta hjem igjen og endelig fått meg jobb. - Ikke fått kjøpt bolig, men det ser ut som det løser seg til neste år. -Jeg fikk valp, som nå snart er 1 år gammel og en utrolig herlig hund som jeg har blitt så glad i. Drømmerasen er funnet Det som ikke ble slik som jeg tenkte var bla tidspunktet for da vi flyttet hjem. Planen var å få jobb først, men pga sykdom hos nært familiemedlem, som lenge fremsto som alvorlig, flyttet vi uten å ha noe å gå til. Jeg dreit i alt, ville bare hjem og ha tid sammen med vedkommende dersom det skulle gå den gale veien. Sånt setter ting i perspektiv. Det gikk heldigvis bra da! Til neste år skal jeg; - Kjøpe egen bolig, med hage! - Få fast jobb (fått vikariat i et halvt år nå) - Starte kl.1 med Skoj og jobbe mot at han skal bli en god lydighetshund - Bruke mer tid sammen med besta. - Få opp formen enda mer og bli bedre på ski.
 4. Akkurat nå- desember

  Hjemme fra trening med Skoj og jeg er så forelska i den hunden! Han jobber så fint og har så masse energi at jeg blir i godt humør av han Å selv om jeg digger de to andre hundene mine også, så har jeg nok funnet drømmerasen min i Skoj. Han har det jeg har savnet i treningssammenheng med de andre to. De utfyller hverandre godt da, denne litt snåle flokken min
 5. Er du en prepper?

  Nei, jeg har ikke engang tenkt tanken skal jeg være ærlig, men innser at det nok er lurt å ha litt mat og vann i bakhånd hvis man av en eller annen grunn blir nødt til å holde seg inne i noen døgn eller lignende. Jeg kan tenke meg at folk som er glad i konspirasjonsteorier nå sitter å legger hodene i bløt; hvorfor ber de oss forberede oss nå? Hva skjer? Noen vet noe! Noe er på gang!
 6. Jeg synes ikke det er tynt grunnlag å avlive på, ikke i det hele tatt. Katter kan ikke helt sammenlignes synes jeg, det er en annen art med andre behov, feks mindre behov for flokken sin og mye mer selvstendig. Det er vel også vanligere at katter blir godt oppi åra ( sånn over 15 ) enn at hunder blir det.
 7. Du ser at det kan være forskjell på en hund på feks 10 år som virkelig er oppegående og en 16(!) år gammel hund? Den har ikke lenge igjen, det er en stor omveltning, mest sannsynlig er både syn og hørsel veldig svekket og bare det gjør det verre å takle så store forandringer. Jeg tror også det er stor sannsynlighet for at hunden har muskelvondter og/eller andre plager, det slipper man liksom ikke unna i den alderen. Økonomi har jeg ikke nevnt noe om, det er ikke en faktor for min del.
 8. Akkurat nå- desember

  Jeg og Skoj har vært på konkurransetrening i ridehus sammen med klubben. Vi fikk prøve oss på hel kl.1 for første gang og det var veldig kjekt. Belønnet mellom alle øvelsene da, men han jobbet fint og man ser jo også mye tydeligere hva man må pirke mer på Da jeg kom hjem gikk vi oss en liten tur alle sammen så Blaze og Felix fikk røre seg. Samboer og tantebarn ble også med. Skoj er virkelig en barnevennlig hund, han er så lett å leke med og de to hoppa rundt i snøen og kosa seg. Nå er tantebarnet på vei hjem og julebrødet står i ovnen. Middag først da, og varmt julebrød med brunost til dessert
 9. Nei, jeg synes ikke noe om en så stor omveltning for en så gammel hund. Hadde det vært en av mine hadde jeg ønsket at de skulle fått sluppet det, at noen synes det er hjerterått er helt greit, men det hadde vært gjort nettopp på grunn av omsorg for de.
 10. Hvorfor så "confused" @Wilhelmina ? Jeg mener det, en 16 år gammel hund bør få slippe istedet for å bli omplassert til fremmede. En hund på 16 år har ikke lenge igjen, og har mest sannsynlig flere små eller større plager som bla syn og hørsel.
 11. Den skulle fått sluppet stakkars ☹
 12. Understimulert elr for mye? Ro trening...

  Du kan nok legge inn et litt lengre tur i løpet av dagen, 30 min er ikke så heftig for en 5 mnd gammel valp. 1 times tid i marka hvor han får løpe og leke gjør nok bedre nytte. Da blir han, som malamuten sier, mer sliten og sover nok antageligvis litt tyngre og lengre. Hvordan er han inne da? Sover han mye eller er det full fres? Hvilke aktiviteter gjør dere innendørs og hvor ofte? Det er ikke alle valper som har like lett for å finne roen av seg selv. Da kan du hjelpe han ved å ta han på fanget til han slukner feks. Han må også lære at han må legge seg når han får beskjed om det og dette er tålmodighetsarbeid. Be han legge seg og før han til soveplassen eller stedet du vil han skal legge seg. Gjenta, gjenta og gjenta. Ikke vær streng, bare gjør det uten å si så mye.
 13. Akkurat nå- desember

  Basa rundt i snøen noen timer sammen med en gjeng hunder og en flink fotograf, krysser fingre for noen flotte bilder Felix fikk virkelig testa det nye canelana dekkenet sitt og det holdt mål det, men han ble nok litt kald på beina etter å ha vassa litt vel lenge i den. I morgen og søndag skal han få fri og heller henge med samboer mens vi er på tur og trening. Vurderer skitur i morgen, sesongens første i så fall og Skoj sin første også. Gleder meg til å se om han trekker like godt på ski som på sykkel.
 14. Det er jegerens superdekken (kondomdress) jeg har til Blaze og den er veldig tynn, kan ikke tenke meg at den varmer spesielt mye altså. Glatt og kaldt stoff. Jeg synes ikke den tover pelsen så fælt, ser at han blir litt bustete, men har ikke trengt å finne frem børsten av den grunn. Nå er jo dekkpelsen på sheltien ganske stri da, vil tro andre typer pels vil kunne få trøbbel ja.
 15. Hund som hobby har lange potesokker i fleece I hvertfall på Heimdal.
×