Gå til innhold
Hundesonen.no

Tonje

Medlemmer
 • Innholdsteller

  2,822
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  7

Tonje last won the day on 11. August

Tonje had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

5,416 Excellent

5 følgere

Om Tonje

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Elverum
 • Hunderase
  whippet, sheltie & australsk kelpie

Nylige profilbesøk

12,028 profilvisninger
 1. Hund på MC-tur - meninger?

  Jeg har ikke mye peiling på mc, men hvor er det hunden skal sitte? Den må jo festes på noe vis? Den bør også ha hørselvern av noe slag, motorsykler bråker! Hvis det ikke er mulig å gjennomføre hadde jeg latt det være.
 2. Akkurat nå august 2018

  Jeg og hundene har vært 2,5 time i skogen, gull verdt når man ikke har jobb å gå til, men allikevel vil føle at man i hvert fall har noe fornuftig å fylle dagen med. I kveld blir det kanskje trening med bruksfolkene hvis været blir noenlunde ok. Samboer er på prøvejobb, så jeg må ha med Felix i bilen i så fall og det krever litt ekstra tilrettelegging når det er såpass fuktig og kjølig.
 3. Det er nok mange som avler ned aktive raser med viten og vilje, men dette her tror jeg også spiller en stor rolle. Folk har veldig forskjellig syn på hva som er godt nok. Jeg vet av flere som avler/kjøper hunder de mener er arbeidsjern, men som for andre er en hund de aldri ville tatt i som brukshund. En hund som har karret seg opp til kl.3 i rally og gått et par spor på fritida kan fremstilles som en kjempebra hund med en heftig motor og ofte virker det jo som eierne faktisk mener det.
 4. Akkurat nå august 2018

  Hjemme fra trening og kan konkludere med at fokusen til Skoj er nokså velfungerende til 8 mnd gammel unghund å være Nå skal vi bare nyte fredagen så litt senere blir det sushi og vin
 5. Akkurat nå august 2018

  Du får trøste deg med at det roer seg når de blir eldre og ikke løper så heftig lenger Og at det som oftest bare blir småsår og ikke store skader. Frokost fortært for både meg og hunder og snart skal vi på LP-trening, bla sammen med to av kullsøstrene til Skoj. Blir spennende å se om fokuset holder seg da, de andre gangene han har truffet dem har det vært full fres og frie tøyler stort sett.
 6. Akkurat nå august 2018

  Lurer på hva de i skranken der tenkte på?? Rolig dag på oss. Passet tantebarnet noen timer tidlig på dagen og tok en liten handlerunde med han. Hundene har fått en halvtime i skogen pluss lufterunder, det blir ikke mer heller, skikkelig daff i formen. Fikk handlet vom og blandet ut med Brit-foret jeg dessverre kjøpte sist (drit...bokstavelig talt). Forhåpentligvis slipper vi så mye avføring fremover, Skoj bæsja 7 (!) ganger i går! Generelt har alle tre hundene måtte gjøre nummer to på alle lufteturene og turene og det blir noen poser det...Aldri mer Brit her i huset.
 7. Akkurat nå august 2018

  Fikk trent på mye på fellestreninga i kveld og har nå for første gang begynt med treningsdagbok. Jeg tror jeg trenger litt mer struktur i treninga for å få fremgang så da prøver jeg det. Nå er det film på tv og avslapping resten av kvelden. I morgen tidlig kommer tantebarnet og skal være her noen timer, det blir koselig
 8. Akkurat nå august 2018

  Helt enig. Jeg kan ikke fatte og begripe at dette i det hele tatt premieres av dommere. Hadde en puddel, setter eller BC sjanglet rundt i ringen på den måten hadde den fått beskjed om å ta en tur til veterinær. Jeg og hundene skal straks ut på tur. I kveld blir det fellestrening med LP-folket, i går var vi med på bruksgruppa sin trening. Artig å ha så aktiv klubb å trene i igjen, med masse folk på treningene
 9. Liten-mellomstor hund til allsidig bruk

  Nå kjenner jeg ikke til rasen så dette blir bare et tips du kan sjekke ut, men kunne chodsky pes ha passet?
 10. Whippet, puddel, andre?

  Enig med deg i dette, jeg skjønner ikke folk som synes whippeten røyter mye, da har man ikke opplevd hva virkelig MYE røyting er Jeg har hatt to whippeter samtidig og følte aldri at det ble mye hår av de. Nå har jeg tre hunder i hus og det er pelsen til de to andre rasene mine som det ligger igjen mest av.
 11. Blaze og Felix

  Ja, det er vel egentlig det jeg har gjort Da jeg fikk Felix hadde jeg ikke interesse for trening og konkurranse, kun tur, men han fikk prøve seg litt på agility og etterhvert ønsket jeg hund med mer lekelyst og mer pels, var litt lei av å måtte kle på og tilrettelegge veldig på vinteren, så da ble det sheltie. Jeg turte ikke noe mer avansert den gangen og følte heller ikke behov for noe veldig aktivt. Blaze har vært min prøveklut innen LP og etterhvert kjente jeg igjen på dette med at jeg ønsket litt mer intensitet og gjerne en litt større hund. Så etter å ha siklet på rasen i flere år så ble det kelpie
 12. Blondie & Tidi

  Så trist å lese, Marie Jeg håper du får ha en symptomfri Tidi til hun blir en gammel dame med grått fjes som dør med hjertefeilen sin, ikke av den. Og all ære til deg for at du faktisk sjekket hjertet hennes før avl!
 13. Akkurat nå august 2018

  Har brukt kvelden til å søke jobber, ei uke uten arbeid og jeg er dritlei av å gå hjemme allerede, er virkelig ikke lagd for sånt. Krysser fingre for at en av dem fører noe bra med seg! Det har vært skikkelig drittvær her, men vi slapp unna det verste da vi var på tur i dag tidlig med 3 andre hunder. Blaze og Skoj storkosa seg, Felix var hjemme med samboern. Jeg synes det er så fint å kunne dele turgleden med flere igjen, har virkelig savnet det
 14. Mellomstor, lærevillig og førerorientert hund

  Skiturer på 1-2 mil med en sheltie må du ikke være skeptisk til, det klarer de helt fint. Det kommer helt an på formen til hunden Om du skøyter og kjører veldig fort kan det ble vanskelig for dem å henge på over lengre avstander kanskje, men til vanlige skiturer er det ikke noe problem.
 15. Blaze og Felix

  Ja, det er en underlig bukett
×