Jump to content
Hundesonen.no

Jankaa

Medlemmer
 • Content Count

  1075
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Jankaa last won the day on February 15 2018

Jankaa had the most liked content!

Community Reputation

2519 Excellent

6 Followers

About Jankaa

 • Rank
  Husvarm
 • Birthday 02/19/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørkedalen
 • Hunderase
  Stabijhoun og papillon
 • Mine dyr
  .

Recent Profile Visitors

7346 profile views
 1. Jankaa

  Starte eget oppdrett

  Vet ikke hvor din hund er fra, men jeg kjenner ett par fornuftige oppdrettere av rasen. Ta evt kontakt hvis du vil ha kontaktinformasjon, det kan være lurt med en erfaren oppdretter i ryggen
 2. Jankaa

  Den store baby- og barntråden 2018

  Hei Sonen! Lille prinsen her i huset meldte sin ankomst 5.6, så han har allerede rukket å bli 16 dager gammel. Han var ikke av de største gutta i klassen, med sine 2955g fordelt på 48 cm, men helt perfekt! Nå etter litt over to uker har han fått deilige bollekinn, og er bare verdens deiligste lille varme klump. Men, hvordan man klarer å gjøre stort i huset med en nyfødt, det fatter jeg ikke Han sover jo konstant så lenge jeg bærer han, men jeg klarer altså ikke for mitt bare å liv å gjøre stort nytte for meg med bare en hånd. Henge opp klesvasken tar jo 15 minutter ekstra, bare fordi jeg står der med èn hånd istedenfor to! Nå skal det sies at vi har fått ett lekkert bæresjal, som nok kommer til å løse dette problemet, men jeg klarer enn så lenge ikke å knyte/bære han komfortabelt alene, så jeg tør ikke bruke det enda. Jeg har sett at det finnes sånne bæretreff i nærheten, så tenkte å komme meg på deres neste treff, så jeg kanskje blir litt trygget i bruken. Håpløst tilfelle av grønn mamma, altså! Jaja, så lenge alt man har å klage på er at man ikke får gjort husarbeid fort nok så er vel tingenes tilstand ganske bra skulle man tro
 3. Jankaa

  Venteatferd/slappe av

  Hvis hunden slapper av i bur, kan du evt medbringe det de 250 aktuelle meterne for en periode?
 4. Jankaa

  Ønskes kjøpt: Kløv

  Den er brukt på samme hund, men lite brukt da den er ett hakk for liten. Hvor bor du? Du kan jo evt prøve den.
 5. Jankaa

  Nytt nødnummer for dyr - 114

  Hvis det derimot fungerer som AMK gjør for folk, så er jo tanken super. Å raskt etablere kontakt med en fagkyndig som kan veilede dyreeier gjennom den kritiske fasen til veterinær ankommer/man selv ankommer veterinær, det er jo helt konge. Det bare virker ikke helt som om det er tanken, og da ser jeg heller ikke verdien. Alt det overstående får man jo ved å ringe direkte til vakthavende. Bare en tanke på sidelinjen- ingen av mine venner, bekjente eller kollegaer i veterinærbransjen har hørt om dette prosjektet før nå. Det synes jeg sier mye.
 6. Jankaa

  Nytt nødnummer for dyr - 114

  Jeg forstår ikke verdien av ett slikt nødnummer - annet enn å eventuelt bli henvist til nærmeste vakthavende veterinær. Det anser jeg dog som dyreeiers plikt å gjøre ved feks reise etc. Som hesteeier gjennom mange år har jeg alltid sørget for å ha nr til nærmeste vakthavende vet lagret ved feks stevner etc, i tilfelle akutt sykdom eller skade. Det tar ikke mange minuttene å finne slik informasjon før man reiser til ukjente steder, og jeg ville mye heller brukt tid på å snakke med en veterinær (vakthavende, altså) enn å snakke med DNB hvis det stod om liv/minutter/akutt skade.
 7. Jankaa

  Ønskes kjøpt: Kløv

  Den fra seleverkstedet/hundekjørerverkstedet er 50 cm fra veske til veske. Non-stop sin regner jeg med du finner mål på her på det store internett.
 8. Jankaa

  Ønskes kjøpt: Kløv

  Jeg har en fra hundekjørerverkstedet, samt en Non-stop str S. Tror begge kan passe an jaktspringer, hvis den ikke er veldig liten.
 9. Jankaa

  Utstilling i Danmark for første gang

  Jeg drar opp denne litt, jeg. Jeg har en tispe som fra august er junior. Juniorchampionat er ikke noe must for meg, mens jeg derimot gjerne kunne tenke meg å jakte det vanlige danske certet. Jeg har tydeligvis fått ett drypp, for jeg greier ikke forstå om jeg må vente til hun er unghund før jeg starter jakten, eller om hun kan få junior OG "vanlig voksencert" i juniorklasse? Noen som kan forklare en noldus?
 10. Oi, her må jeg nok bare henge meg på resten av gjengen - dette var definitivt ikke min type humor, om humor overhodet.
 11. Sender deg PM med adresse etc@Kristiin?
 12. Jeg tar den gjerne hvis ikke du skal ha den, @Shokata
 13. Kan det sendes? Er i såfall interessert i MR sele og batmanbånd.
 14. Jankaa

  Reining?

  Jeg er en strandet hval uten økonomiske midler til å drive med reining, men har flere venner og bekjente som skal dit, om ikke annet!
 15. Jankaa

  Dagens Middag

  Glemte å avbestille matkassen, så vi fikk middag for hele uken levert på døra kriminelt sent i går kveld. Dagens middag: kyllingbryst, ovnsbakte grønnsaker, potetmos og peppersaus.
×