Jankaa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,042
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  3

7 følgere

Om Jankaa

 • Rang
  Tulling!
 • Bursdag 02/19/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørkedalen
 • Hunderase
  3 x papillon + 1 stabij.
 • Mine dyr
  .

Nylige profilbesøk

6,485 profilvisninger
 1. Jupp, vårt bidrag til juniorhandlingslandslaget 2031 fødes i juni
 2. Hei, dere. Sjekker inn her i løpet av medio juni, jeg.
 3. Jepp, det er planen å komme! Melder bare på valpis, Malle er fortsatt for stygg stakkars
 4. Som den hundreåringen jeg er har jeg akkurat nå inntatt dagens frokost (omelett av ett egg) og et halvt glass kulturmelk. Neste post på programmet må være en kaffekopp, før en kjapp dusj, og så går turen til Røa på ei litta shoppingrunde. Hos meg bor nemlig en liten svarting fra @Michellus denne uken, så vi skal ned for å sjarmere gutta på hundebutikken en tur! Åh, jeg elsker å jobbe kveldsvakter, man kan både sove lenge og nyte dagslyset!
 5. Åh, så herlig. Grattis! Synes dere burde komme på besøk hit til Oslo altså, jeg har jo en svarting fra Michellus på besøk, så hun og Ivrig kunne hatt playdate i hagen her Dessuten savner Malle gutta!
 6. For å svare meg selv: Hunden er kun sensitiv. Fungerer idag ypperlig på Hills i/d mini stress, evt supplert med boksematen fra Hills, enten z/d eller i/d. Tåler små menger tyggeprodukter ala ører, strupe osv.
 7. Melder meg inn her! Reiser om en liten måned for å hente flokkens nyeste tilskudd. _Endelig_ en stabij til
 8. Jeg har en du kan få kjøpe rimelig, som bare blir liggende her
 9. Takk for svar! H Han er ikke undersøkt utover helsesjekker/tilsyn, men fremstår ikke medtatt. Samtlige veterinærer er enige om å avvente noen dager til. Han spiser med stor appetitt, og har *bankibordet* vært helt fin idag. Er i kontinuerlig dialog med veterinærer, så han vil bli sjekket opp og ned og i mente dersom han ikke stabiliseres snarlig. Jeg noterer meg tipsene deres bak øret - og takker for alle svar!
 10. Har konferert med flere veterinærer (jobber på dyreklinikk her vi bor nå), og siste forslag er Hills z/d og dobbel dose Zoolac.
 11. Har du sjekket ut vom rett hjem? Vet ikke hva det er i detalj, men så reklame for det på den lokale dyrebutikken for noen uker siden.
 12. Vi hentet for en uke siden hjem en voksen hund - type 4 kg. Han er undervektig og burde nok opp minst 0,5 kg. Han er 3 år, men har allerede trukket flere tenner - tannhelsen har tydeligvis ikke vært på topp. Det reelle problemet: alt han spiser kommer ut i flytende form - i rekordfart. Jeg er usikker på om han bare ikke er husren, eller om han ikke greier holde seg. Det kan nesten minne om mine egne toalettproblemer, selv har jeg ulcerøs kolitt. Altså, jeg bæsjer ikke i stua da, men kan få akutt dotrang. Han sier ikke ifra at han må ut, så nå er han grindet inn og under oppsyn til enhver tid for å unngå uhell inne. Han luftes minst 1 gang pr time. Han responderer ikke på Hills i/d, som vi på jobben kupper diaréhunder med på 1-2 dager, ikke på Zoolac, og han spiser kun våtfor, forøvrig helst med fisk i. Hyppige tømminger, fra 4-8 ganger pr døgn. Ps. Han sulter på skånekost. Hvor begynner man?
 13. Det er en million mil unna, ellers hadde jeg gladelig levert han til en ekstremsportuke hos deg!
 14. Hei! Ting har skjært seg så vi er i akutt behov av hundepass neste uke, da vi skal på ferie for første gang på 2 år. Vi trenger pass til minstemann, Teddy. Han er en 1 år gammel papillon hannhund, som går godt overens med alt og alle. Verdens enkleste lille sjel. Ved mulighet vil han gjerne ha med seg storesøster Malle, en 5 år gammel stabijhoun tispe. Hun er veldig ukomplisert, men liker ikke andre større hunder, og er like lite fan av unger som eieren sin. Vi bor i Drammen men kan gjerne kjøre et stykke. Betaling etter avtale.