Gå til innhold
Hundesonen.no

Jankaa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  1,074
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  4

Jankaa last won the day on 15. Februar

Jankaa had the most liked content!

Nettsamfunnsomdømme

2,510 Excellent

6 følgere

Om Jankaa

 • Rang
  Husvarm
 • Bursdag 02/19/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Sørkedalen
 • Hunderase
  Stabijhoun og papillon
 • Mine dyr
  .

Nylige profilbesøk

6,693 profilvisninger
 1. Venteatferd/slappe av

  Hvis hunden slapper av i bur, kan du evt medbringe det de 250 aktuelle meterne for en periode?
 2. Ønskes kjøpt: Kløv

  Den er brukt på samme hund, men lite brukt da den er ett hakk for liten. Hvor bor du? Du kan jo evt prøve den.
 3. Nytt nødnummer for dyr - 114

  Hvis det derimot fungerer som AMK gjør for folk, så er jo tanken super. Å raskt etablere kontakt med en fagkyndig som kan veilede dyreeier gjennom den kritiske fasen til veterinær ankommer/man selv ankommer veterinær, det er jo helt konge. Det bare virker ikke helt som om det er tanken, og da ser jeg heller ikke verdien. Alt det overstående får man jo ved å ringe direkte til vakthavende. Bare en tanke på sidelinjen- ingen av mine venner, bekjente eller kollegaer i veterinærbransjen har hørt om dette prosjektet før nå. Det synes jeg sier mye.
 4. Nytt nødnummer for dyr - 114

  Jeg forstår ikke verdien av ett slikt nødnummer - annet enn å eventuelt bli henvist til nærmeste vakthavende veterinær. Det anser jeg dog som dyreeiers plikt å gjøre ved feks reise etc. Som hesteeier gjennom mange år har jeg alltid sørget for å ha nr til nærmeste vakthavende vet lagret ved feks stevner etc, i tilfelle akutt sykdom eller skade. Det tar ikke mange minuttene å finne slik informasjon før man reiser til ukjente steder, og jeg ville mye heller brukt tid på å snakke med en veterinær (vakthavende, altså) enn å snakke med DNB hvis det stod om liv/minutter/akutt skade.
 5. Ønskes kjøpt: Kløv

  Den fra seleverkstedet/hundekjørerverkstedet er 50 cm fra veske til veske. Non-stop sin regner jeg med du finner mål på her på det store internett.
 6. Ønskes kjøpt: Kløv

  Jeg har en fra hundekjørerverkstedet, samt en Non-stop str S. Tror begge kan passe an jaktspringer, hvis den ikke er veldig liten.
 7. Utstilling i Danmark for første gang

  Jeg drar opp denne litt, jeg. Jeg har en tispe som fra august er junior. Juniorchampionat er ikke noe must for meg, mens jeg derimot gjerne kunne tenke meg å jakte det vanlige danske certet. Jeg har tydeligvis fått ett drypp, for jeg greier ikke forstå om jeg må vente til hun er unghund før jeg starter jakten, eller om hun kan få junior OG "vanlig voksencert" i juniorklasse? Noen som kan forklare en noldus?
 8. Oi, her må jeg nok bare henge meg på resten av gjengen - dette var definitivt ikke min type humor, om humor overhodet.
 9. Sender deg PM med adresse etc@Kristiin?
 10. Jeg tar den gjerne hvis ikke du skal ha den, @Shokata
 11. Kan det sendes? Er i såfall interessert i MR sele og batmanbånd.
 12. Reining?

  Jeg er en strandet hval uten økonomiske midler til å drive med reining, men har flere venner og bekjente som skal dit, om ikke annet!
 13. Dagens Middag

  Glemte å avbestille matkassen, så vi fikk middag for hele uken levert på døra kriminelt sent i går kveld. Dagens middag: kyllingbryst, ovnsbakte grønnsaker, potetmos og peppersaus.
 14. Weight Pull

  Er det noen som kjenner til treningsmiljø i Oslo? Vi trener noe kjetting, men det er mest for vedlikeholdstrening hos voksen tispe. Kunne vært gøy å trene målrettet mot konkurranse med den yngre garden, men da vil jeg ha ett treningsmiljø rundt meg
 15. Hvor mange hunder har dere - og på hvor mye plass?

  3 hunder (4 kg, 22 kg og 14 kg), fordelt på første etasje av huset. Ca 80 kvm. Vi har to etasjer til - der er de bare hvis vi er der. Inngjerdet hage til tissing og trim, marka rett bak huset til trening og turer.
×