Jump to content
Hundesonen.no

vhp

Medlemmer
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About vhp

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1937 profile views
 1. Har ei venninne som bruker insektsforet fra Josera på sin pointer som har hatt diverse hudplager, og hu er veldig fornøyd.
 2. Takk for svar, da er det bare å smøre seg med tålmodighet og håpe det blir valp til meg!
 3. Noen som vet hvordan det er i forhold til grensekryssing med valp som er kjøpt i Danmark? Gå på rødt i tollen? Må det betales mva på kjøpsprisen? Noe annet som må tenkes på? Sjekka ut toll.no, og der sto det noe om å gi beskjed til mattilsynet, men mulig det var ved kjøp av hest..
 4. [lenke fjernet] Stadig nye blandinger, eller så er det jeg som ikke følger med i tida.. 35 000 kr for en whoodle?
 5. Jeg har canixbeltet, og er superfornøyd!
 6. Noen som har no erfaring med støvler og sko fra de?
 7. Labb sensitiv på tispa, da det er det hu funker best på.. Lupo Sensitiv til gutta, i tillegg får de alle Provit kylling hver dag.
 8. Jeg har Canix beltet fra Nonstop, superfornøyd. Har strikkbånd, som tar unna for evt rykk. Har hatt Baggen sitt i mange år, men Canix-beltet sitter bedre, og du får trykket på hoftene i stedet for korsryggen.
 9. Har dere sett på Landseer? Generelt en ganske frisk rase, og sikler minimalt?
 10. Har ei venninne som akkurat har flytta til Brummundal, og som da trenger en ny dyreklinikk å forholde seg til. Noen som har no anbefalinger? De har ei tispe som skal steriliseres i løpet av sommeren, så de må være gode på flere områder enn at de er hyggelige og greie ved vanlige standardbesøk..
 11. Takk, bor i Nannestad. Tar kontakt med Lundqvist!
 12. Noen som kan anbefale en som er god på hundeatferd her i Akershus? Har to hanner som plutselig har begynt å slåss, lite trivelig her i huset om dagen..
 13. Har hundegård med asfalt som underlag, og sliter litt med lukt, særlig på sommeren. Det er sjelden de gjør fra seg der, men hender det blir litt tissing. Noen som har tips til hva det kan vaskes med som tar lukta?
 14. Noen som vet om andre merker som har tilsvarende halsbånd som Hunter, halvstrup/ strup med stopper på? De har bare opptil 60 cm, og jeg må ha 65 cm
 15. Noe som har anbefalinger om gode strikkbånd? Ca 2.5 m lange, ålreite å holde i og helst en løkke nærmest bikkja som kan brukes i møte med andre. Har en trekkvillig stor terrier og en landseer jeg går med, så det er viktig at de holder.. Har bl.a mr-kobbel, syns det er litt mange ringer på det, og det er også litt vondt å holde i når bikkjene veldig gjerne vil hilse på de vi møter..
×
×
 • Create New...