Jump to content
Hundesonen.no

vhp

Medlemmer
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About vhp

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1789 profile views
 1. [lenke fjernet] Stadig nye blandinger, eller så er det jeg som ikke følger med i tida.. 35 000 kr for en whoodle?
 2. Jeg har canixbeltet, og er superfornøyd!
 3. Noen som har no erfaring med støvler og sko fra de?
 4. Labb sensitiv på tispa, da det er det hu funker best på.. Lupo Sensitiv til gutta, i tillegg får de alle Provit kylling hver dag.
 5. Jeg har Canix beltet fra Nonstop, superfornøyd. Har strikkbånd, som tar unna for evt rykk. Har hatt Baggen sitt i mange år, men Canix-beltet sitter bedre, og du får trykket på hoftene i stedet for korsryggen.
 6. Har dere sett på Landseer? Generelt en ganske frisk rase, og sikler minimalt?
 7. Har ei venninne som akkurat har flytta til Brummundal, og som da trenger en ny dyreklinikk å forholde seg til. Noen som har no anbefalinger? De har ei tispe som skal steriliseres i løpet av sommeren, så de må være gode på flere områder enn at de er hyggelige og greie ved vanlige standardbesøk..
 8. Takk, bor i Nannestad. Tar kontakt med Lundqvist!
 9. Noen som kan anbefale en som er god på hundeatferd her i Akershus? Har to hanner som plutselig har begynt å slåss, lite trivelig her i huset om dagen..
 10. Har hundegård med asfalt som underlag, og sliter litt med lukt, særlig på sommeren. Det er sjelden de gjør fra seg der, men hender det blir litt tissing. Noen som har tips til hva det kan vaskes med som tar lukta?
 11. Noen som vet om andre merker som har tilsvarende halsbånd som Hunter, halvstrup/ strup med stopper på? De har bare opptil 60 cm, og jeg må ha 65 cm
 12. Noe som har anbefalinger om gode strikkbånd? Ca 2.5 m lange, ålreite å holde i og helst en løkke nærmest bikkja som kan brukes i møte med andre. Har en trekkvillig stor terrier og en landseer jeg går med, så det er viktig at de holder.. Har bl.a mr-kobbel, syns det er litt mange ringer på det, og det er også litt vondt å holde i når bikkjene veldig gjerne vil hilse på de vi møter..
 13. Det er jeg veldig enig i! Nå er jeg så lat at jeg får pelshjelp av oppdretter, og har også finni ei annen som driver med trimming av pels. Men det daglige er absolutt ikke avskrekkende.
 14. To ubrukte seler i str 120 selges, 150 kr/stk.
 15. Det syns jeg ikke. Han jeg har er igrunn ganske myk type, arbeidsvillig og veldig positiv gutt. Han lever i flokk med to andre hunder, en tispe og en hann, og det er ikke noe problem.
×
×
 • Create New...