Jump to content
Hundesonen.no

Emme

Medlemmer
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Emme

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tusen takk for ett supert svar. Jeg er også ufør og jeg må velge etter lommeboka og derfor kan jeg ikke være med på mange. Må luke de ut. Og å kun stille i Norge for å slippe lange reiseutgifter og hotellopphold. Derfor jeg synes det er vanskelig å velge hvilke utstillinger jeg skal velge og hvilke utstillinger jeg må hoppe over pga. Økonomi.
 2. Emme

  Utstilling valg

  Har det ingenting å si?
 3. Er det lurest å melde på til rasespesial eller nkk utstilling som gir størst sjanse på å ta Cert?
 4. Og liker dere best inne eller ute utstillinger i Norge?
 5. Hva liker dere best da? Liker dere hundeutstillinger der dere ser alle hunderaser eller liker dere best rasespesialer der dere ser deres rase? Hvis der ikke tenker på dommeren.
 6. Jeg synes det er vanskelig å vite hvilke dommere som liker hva. Liker dere best å stille på rasespesial eller på Nkk utstillinger?
 7. Emme

  Utstillingsklær

  Kanskje det ikke har noe å si hva slags klær man går med da? Sikkert bare meg som tenkte at klær hadde noe å si. Da tok jeg feil.
 8. Emme

  Utstillingsklær

  Eller har ikke det noe å si? Er i butikken nå og er usikker.
 9. Emme

  Utstillingsklær

  Og hvorfor skal de evt. ikke være løse og flagre? Er det for å ikke ta fokuset vekk fra hunden?
 10. Velger dere en størrelse mindre eller en størrelse større på utstillingsklær? Har hørt at klærne ikke skal flagre? Stemmer dette? Skal klærne være tettsittende?
 11. Velger dere å være med på rasespesialer, Nkk utstillinger, lokale utstillinger? Liker dere best å gå på utstillinger i nærmiljøer, eller reise på utstillinger på en annen kant av Norge, Utstillinger i Sverige, Finland, eller Danmark, utstillinger i resten av Europa? Og hvorfor liker dere disse utstillingene best? Eller hvorfor liker dere disse utstillingene minst?
 12. Emme

  Bravecto

  Må ha to tabletter for en sesong på 6 måneder.
 13. Emme

  Bravecto

  Når jeg søker på bravecto tabletter og pris kommer det opp 450 kroner. Men er det da for en tablett eller er det for to tabletter?
×
×
 • Create New...