Jump to content
Hundesonen.no

Potekroken

Medlemmer
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Potekroken last won the day on July 24 2019

Potekroken had the most liked content!

Community Reputation

120 Excellent

About Potekroken

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1179 profile views
 1. Lille store valpen min ble 7 mnd i går? så stor og fin gutt.
 2. Valpisen min er blitt så stor ? han er en super turkompis allerede, selv om det ikke er lange turer enda. Han er så flink til å ta seg frem i terrenget
 3. Koser oss på fjellet ? Filip har fått vært med på padletur for første gang. En skikkelig tøff og herlig valp!
 4. Drev fortsatt på i mai jeg.. Filip og jeg har vært på første kveld av valpekurset, gøy! I går, 12 uker gammel, fikk han prøvd seg på litt vilt for første gang - and, kanin og due? det var gøy det!
 5. Er visst i feil tråd, får legge inn på nytt i riktig?
 6. I samtale med ledelsen på jobben i dag fikk jeg beskjed om at det var helt greit å ta med Filip på jobb hver dag Jeg har igjen drøyt 2 uker med ferie, men tenker nok at han ikke er helt klar for å være jobb-hund etter det. Blir nok pass av familien en stund. Han må klare å finne roen uten at jeg er tilstede.
 7. Vi har gått en fin tur i skogen. Gikk sammen med en gammel golden, så både den og Filip trengte et rolig tempo. Filip er veldig ivrig, koste seg masse, men bar han litt innimellom så han fikk spare beina sine.
 8. Stolt av lille flinke Filip som jeg henta på søndag. Han legger seg til å sove med en gang vi legger oss, og er klar for dagen når jeg sier god morgen. Sover rolig hele natta?
 9. Valpen er i hus? var så flink og rolig hele bilturen hjem. Nå slapper Filip av på sofaen etter å ha utforsket det nye hjemmet
 10. På søndag henter jeg denne skjønningen❤️
 11. Hilste på valpene i går, for noen herlige små? 4,5 uke igjen nå, syns tida går litt sakte..
 12. I påvente av valp er det veldig greit å få låne en hund. Har hunden til sjefen i helga, vi har vært på skitur og nå slapper begge to av på sofaen
 13. Superglad og letta for å ha fått bekrefta at det blir valp på meg. Kjente at jeg egentlig var litt stressa for om det ikke ble nok valper osv. Hadde blitt vanskelig å finne nytt kull, endre ferie osv. Puuh. Blir nok noen lange 8 uker? Gleder meg til å hilse på når de blir litt større.
×
×
 • Create New...