Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/19 in all areas

 1. 3 points
  Har fulgt med på facebookgrupper og finn og håpet på å finne en Ektorp hjørnesofa i mørk grå. Men den er visst populær, så har vært lite å finne. Så fant jeg søren meg en som ble gitt bort på facebook i dag! Med fotskammel til. Stod at den trengte en vask eller eventuelt nye trekk, og forventet å kjøpe nye trekk, men ble positivt overrasket og tror det holder å vaske de.
 2. 3 points
  Skrekk og gru!! I går fant lille mr. Fjortis ut at han skulle ta seg en tur på egen hånd! Vi har inngjerdet hage her, og selv om gjerdene ikke er så høye så har det aldri vært et tema for hverken Maui eller Midas å hoppe over og stikke. I går ble imidlertid fristelsen for stor for Maui. Antakelig måtte det vært en løpetispe eller noe som gikk oppe på veien. Naboen kom og ringte på og sa at han hadde løpt forbi han i en hinsides fart. Jeg gikk ut med fløyte for å lete etter han. Han pleier for det første å komme veldig fort når jeg bruker fløyte, for det andre er han såpass redd for å miste meg at han aldri går langt vekk fra meg. Så det måtte ha vært et sekunds black out i hjernen for at han skulle stikke sånn. Jeg gikk rundt i området hvor vi pleier å gå tur i nærheten hvor vi bor og møtte et par stykker som hadde sett han, men jeg så ikke snurten av han. Tilslutt gikk jeg hjem for å se om han hadde gått hjem og da ser jeg at leieboeren vår og Maui sitter på platten. Hun hadde funnet han nede ved butikken rett ved en hovedvei, og han hadde blitt overlykkelig for å finne henne. Hun fulgte han hjem og han tuslet løs etter henne. Sikkert skikkelig redd for at han ikke fant veien hjem. Herlighet så redd jeg var!! Det er heldigvis lave fartsgrenser i området og det var lyst, men han er en vimsekopp og ble så forstyrret at han ante ikke hvor han var. Takk og lov for snille naboer 💖
 3. 2 points
  I dag har jeg 2 åring i hus Og har konkludert med at det er bra bursdag bare er en gang i året
 4. 2 points
  Jeg og samboer fikk finansieringsbevis i dag så nå starter boligjakta for alvor 😃Håper vi finner drømmeboligen MED hage før sommeren! I kveld har jeg vært på trening med hundene og etterpå fikk Skoj løpe litt med kelpiesøster og en aussie så nå er det ro i heimen.
 5. 1 point
  Det er helt riktig Men jeg tenker at for ts så kan hun velge å gå med en vanlig utstillingsline, OG ha den slakk selv om ikke alle andre gjør det..
 6. 1 point
  Det er dessverre mer ønskesituasjonen enn realiteten. Selv om båndet ikke struper er det ikke noe behagelig for hunden når det strammer et tynt halsbånd mot halsen heller, enten det er hund eller fører som drar i det. Om alle hunder hadde travet pent i slakt bånd hadde det ikke vært noe stort problem.
 7. 1 point
 8. 1 point
  Jeg har brukt 1,5cm rundsydd lær halvstrup på Biiga, da ho får helt nella av de tynneste bånda. Aldri fått kommentar på det, selv om det skiller seg veldig ut fra de andre i ringen med tynne lær/nylonbånd.
 9. 1 point
  Jeg har noe sånt til cavalieren min, og aldri fått noe kommentar eller trekk for det. Jeg driver heller ikke og struper hunden min så båndet får henge helt løst. Aldri vært noe problem det heller. Men nå har jeg pelshund så båndet drukner litt i all pelsen Har forresten sett cavalier bli stilt i vanlig halsbånd og kjettinglenke(!). Om det ble kommentert vet jeg ikke, men hunden fikk nå excellent.
 10. 1 point
  Det halsbåndet blir nok litt for bredt, spesielt på en korthårshund. Du kan evnt se på spanielbånd, de er litt bredere under halsen. Kobbelet er grei tykkelse, men kanskje litt langt. Og personlig ville eg ha sett etter ett rundt kobbel, det fremstår som litt mindre massivt.
 11. 1 point
  Så når du kommer med svært ufordelaktige uttalelser om kjente, norske forskere, noe du kun gjør for å diskreditere alt han kommer med, så er det opp til meddebattanter å google seg fram til hvor du har det fra?? Beklager, men det blir direkte useriøst. Men det føyer seg jo inn i mønsteret i informasjonen du kommer med i denne tråden. Det ligner mer og mer på en ren propagandakanal. Sjelden kilder, ikke en gang når det etterpørres, og når det er kilder så det så er det rett fra facebooksiden til «Drep Ulven Norge» (jada, jeg fant på navnet) eller noe i den dur.
 12. 1 point
  Twist er nå 2.5 år og en hund jeg blir mer og mer fan av. Makan til snill og trivelig hund skal man vel lete lenge etter. Jeg er riktignok overbevist om at han er autist, men det er mulig det der derfor vi går så godt sammen Vi trener ikke så himla mye, men koser oss masse på turer i skog og mark. Det blir litt sportrening nå og da, og han utvikler seg stadig i riktig retning der også. Håpet er å starte blodsporprøve i løpet av året, men vi får se. Da jeg for noen år siden hadde hund jeg trente aktivt med i flere hundesporter var jeg overbevist om at jeg aldri kom til å ha "bare" tur- og selskapshund igjen, men akkurat nå er det helt klart den delen av hundeholdet som gir meg mest, selv om jeg innimellom savner å trene mer aktivt
 13. 1 point
  Året starter utrolig bra!!! Liste blei rønket 9 januar. 6 dager etter hun fylte 1 år. En uke etter kom hd resultater Hun er fri !!! Er så utrolig derlig. Da er det bare ad bildene igjen.. I tillegg er hun fri i rygg og skuldre. Altså ingen ting til noe skade eller forkalinge eller sånne ting. Er så utrolig derlig å få det ferdig
 14. 1 point
  Jeg bor for tida på bakkenivå med sånn ca. 1 mil åker i alle retninger, men tror dere jeg bare kan slippe lørva ut for å tisse på egenhånd? Njet. Hun insisterer på at jeg må være med, ellers nekter hun å gjøre fra seg. Rare dyret...
 15. 1 point
  Overtatt hus i dag! Godt i gang med å røske ut teppegulv.
 16. 1 point
  Overtar huset på tirsdag! Vært overalt og forsøkt å finne gulv idag. Søren meg ikke lett altså! Fant et vi likte, men til 630,- per kvm blir det fort dyrt.
 17. 1 point
  Superhundene er en dokumentar om reisen hunden og den nye eieren gjør sammen og ikke et hundetreningsprogram, så vi får ikke mulighet til å dokumentere all hundetrening desverre! Jeg kan svare litt på enkelte av spørsmålene om dere vil: Vi vet ikke nøyaktig hvor lenge Lucky var forlatt ved huset i skogen alene, men det anslås å være rundt 6 uker. Han fikk mat av noen i nærområdet (typ en sekk med fri tilgang) og han var faktisk litt lubben når han ble hentet inn. Det var på den tiden av året det var 120cm med snø i Sande og det er sannsynlig at han har tatt rådyr. Det ble gitt fellingstillatelse på hunden fordi det var utvidet båndtvang på den tiden og ingen tok ansvar for hunden (fordi de hadde dratt).Han var skeptisk og skvatt unna når folk prøvde å fange ham, men når han først var fanget var han med ett veldig tillitsfull og absolutt ikke redd likevel. Han var helt sykt sårbeint, men ikke tynn. Lucky var kun festet i selen på trekktur. Han hadde på grimen i tillegg, uten at grimen var festet i noe som helst. Hvis Lucky mot formodning skulle gire seg opp noe voldsomt (det var første skitur noen sinne og man vet aldri) så kunne eier holdt en finger i grima i pausene/ved passeringer og dermed hatt kontroll uten hjelp fra noen rundt, altså "just in case...". De trengte ikke bruke den i det hele tatt (hurra!). På vanlig tur var båndet festet i en kortere tursele også hadde eier et lengre bånd festet til grimen, slik at det kunne brukes som en nødbrems. Nå har de kommet så langt i treningen at de kun fester hunden i selen, og bare har på grimen uten å ha den festet i noe. Neste steg er dermed veldig nær: de kommer om kort tid til å gå med bare sele, da de nå i lang tid har fått erfare at de ikke trenger grimen lenger. Jeg prøver alt jeg kan å gjøre all hundetrening enkel å forstå, da de fleste som er med aldri før har trent hund og skal få til mye presis trening på kort tid. Så for folk som kan en del hundetrening fra før, så vil hundetreningen kanskje virke litt enkelt og mange skulle nok gjerne sett mye mer. Men jeg kan røpe det er ikke noe veldig hokus pokus - bare helt vanlig hundetrening: Masse motivasjon og stort sett positivt og noen (få) grenser der jeg tenker at det er lurt å ha.
 18. 1 point
  Leste at Glommen skog, som har skog innenfor ulvesona (Hedmark), rapporterer om elgskader for 100-millioner i året (2017). Samtidig klages det over at ulven spiser elg. Samme år ble det betalt ut 47 millioner kroner i erstatning for sau tapt til rovdyr, i hele landet. Ulven står for en liten del av dette.
 19. 1 point
  Nei, det er ikke godt sagt. Jeg er drittlei av at de som ikke ønsker ulv tror at de som ønsker ulv ikke skjønner eller klarer å forstå hvor vondt det er å miste en hund. Det er ingen som underslår at det er fælt. Resten er diskutert opp, ned og i mente. Og du vet hva du får i motargument: Elg dreper hunder, elg skader mennesker (og av og til dreper dem) og er årsak til mange bilulykker årlig (av og til med dødelig utfall). Ingen mener de bør utryddes. Ulv er fremdeles en ørliten årsak til død hos beitedyr - ingen hører bønder gråte over tap til forgiftninger eller spyfluelarver (neppe noe koselig syn det heller...). Og dyr har egenverdi ut over nytteverdi. Det står til og med i loven.
 20. 1 point
  Dogs4all er over. Gikk ikke helt etter planen men men. Fredagen : exl 3 jjk. Lørdag exl med ck og 2 jjk utplassert i beste tispe. Fine jenta ville løpe så vi sklei og klarte ikke helt og rette opp oss igjen. Når roen hadde senket seg og vi hadde fått litt energi så skjer det som virkelig ikke skal skje. Jeg var hos oppdretten til Ariel ( langhårs collien) og slipper ut jentene. Ariel inn til resten av flokken og Liste gikk løs på gårdstunet der. Jeg går inn i fjøset for og snakke med oppdretteren til Ariel. Det går under 5 min før hennes mann kommer for og spørre hva hun skal ha inn i fjøset. Og da går jeg ut for og rope inn Liste så hun ikke skal bli kjørt på av traktoren. Men da er hun borte. Jeg roper, Lisbeth roper, men ingen Liste å se. Hun er suck borte. Vi starter og leite, for hun er sikkert bare inni en bygging eller ute på jorde og ikke gidde og høre. Men nei hun er ikke der. Etter og ha søkt over hele jorde og store deler av tomta begynner vi og reise rundt. Etter nesten 2 timer ringer jeg min far og han og min bror kommer for å leite. Etter 3 timer etter hun forsvant blir det delt på Facebook. Etter rimelig kort tid blir hun observert, men vi får vite at hun blir observert et annet sted enn det vi trodde. Og tiden løper fra oss. Hun ble obsvertert 3 ganger rett ved riksveien, men dette får ikke vi vite før det har gått en time siden de så henne. Siden det er kveld og hun er svart er det vanskelig og se henne, men vi gir oss ikke. Flere kommer til og alle i området blir vasla. Men ingen Liste å se. Jeg, min bror og ei venninne kjører ned rett ved der hun ble sett sist. Og der ser dem hun å. Rett før kl 12, altså 7 timer etter hun forsvant. Men hun løper så fort og hører ikke på når jeg roper på hun. Etter 1,5 time. så bestemmer vi oss for å gi oss med leitinga og reiser hjem og sover. Dette var ingen lett avgjørelse men den beste. Jeg trengte ro og Liste trengte og legge seg et sted. Dagen etter så kommer vi oss avgårde i 9 tia. Reiser rett til der vi så hun sist, men ingen Liste. Vi går og tasker i området til 12 tiden. Med en hund som kan søke men ikke trent opp til og søke hunder. Hund får noe i nesa men klarer ikke og følge sporet. Etter hvert kommer min far og bestemmer seg for og reise opp dit hun forsvant, som var rett over veien og inn i skogen fra der vi så hun. Sporhunder er kontaktet, men dette tar litt tid før dem kommer. Kl 1 popper det opp et bilde av Liste på Facebook at hun er finni. Ei dame hadde sett hun vandre rundt i 1 time 1,5 time og bestemt seg for og ta hun inn. Vi ser dette rimelig fort og får taki hun som fant hun og setter kurs mot henne. Der møter jeg en veldig glad Liste, uten synlig skader, men rimelig sliten og sulten. Etter 20 timer på rømmen var hun endelig trygg igjen. Sovnet på fanget til samboeren i bilen på vei hjem og sovnet opp til flere ganger. Hun sov og sov og sov. hele tirsdagen sov hun. Onsdagen hadde jeg eksamen og hun ble plassert hos barnevakt. Fått i seg en del mat men ikke så mye søvn. Så når jeg kom og hentet henne sov hun resten av dagen. Stivheten har godt over og hun er seg selv igjen. Ihvertfall nesten. Det er det jævligste døgnet jeg har vært med på. Håper det aldri skjer igjen. Endelig var Liste i minne armer igjen <3
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×