Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/22/16 in Posts

 1. 21 points
  Ultralyd i dag. Han gjettet to jenter. Sent from my iPhone using Tapatalk
 2. 14 points
  Tidenes tilfeldighet skjedde nettopp: Samboern og jeg sitter i bilen på vei til jobb. Han: "det er bare 1 siffer som skiller bilnummeret til foreldrene dine og gamlebilen vår." Meg: "Kult. Jeg vet om ei som har en bil med nummer VF11111." Han: "Oi, finnes virkelig det?" 1 min senere, i rundkjøringen i bunnen av bakken: Meg: "se, der har vi den, jo!" Peker på bilen med nummer VF11111 som kjører forbi oss i rundkjøringen akkurat da...
 3. 11 points
  Nå spyr jeg! Jeg har meldt Foenixen på RL-stevne, dels for å aktivisere oss i en tid preget av valpemangel og dels for å prøve noe nytt. Jeg har aldri vært på RL-stevne før, og bare trent i et par baner med venner. Også må jeg starte FØRST! Jeg skulle liksom se en del ekvipasjer på stevnedagen for å finne ut hva jeg kan og ikke kan gjøre, jeg. Føkketiføkk, dette kommer så veldig til å gå dit høna sparker Jaja, over to uker igjen, vi får bare trene, lese regelverk, og ta det med et smil. Kan jeg bruke GPS om jeg roter meg bort i løypa? Nei?
 4. 10 points
  Et ekte mirakel, der altså
 5. 9 points
  Og jeg tok meg i å tenke at kanskje djevelens ting tåler flammer godt.... Nei, fysj
 6. 7 points
  Jeg lo høyt fæl som jeg er. Ja det er virkelig mirakelet sitt det! Hadde heller tatt brent bibel og levende familiemedlem jeg da.
 7. 6 points
 8. 6 points
  Man vet man er tom for argumenter når liksom... Stakkars hunder som får gå tur i bånd, det er jo akkurat det samme som å ligge stille i et bur i timesvis.. Sikkert mange som gjerne hadde sluttet med bånd og sele også, men der har man jo et lovverk som pålegger oss bruk. Det kan man ikke si om bur akkurat.
 9. 6 points
  Er man redd for brann da så får man ha hunden på et litt avgrenset område og en lapp på døren eller veggen om hvor hunden befinner seg.. Edit: At alle hunder skal ligge i bur hver gang de er alene (og kanskje om natten også siden man kanskje ikke har tid til å begynne å lete etter hunden om man må skyndte seg ut selv om man våkner av brann) for noe de fleste av oss ikke opplever en eneste gang gjennom et helt liv, det blir for dumt altså. Og det kan jo jaggu ha sine ulemper å putte hunden i bur også ved brann, den kommer seg jo ikke unna da.
 10. 5 points
  Vedr. brann og sånn........Jeg snakket med en brannmann og fortalte jeg har et klistremerke (fikk fra Agria) på utgangsdøren at her er det dyr, krysset av for hund og antall. Han sa at det er til super hjelp for dem for da vet de hva slags og hvor mange de evt skal lete etter. Han sa også at prioriteringen deres er først mennesker, deretter dyr og helt til slutt materielle ting, og at de anstrenger seg hvis de vet det er dyr der, ikke bare gir f.. liksom når menneskene er reddet ut.
 11. 5 points
  Det er jo det vi blir definert som, vi som ikke oppbevarer hundene våre i bur. Ser at flere skriver at hunder elsker burene sine og at de er hidyr og vil søke til "hulen" sin ved fare osv. Om det er slik, hvorfor må man da venne hundene til bur fra de er valp? De vil jo i følge enkelte elske buret fra første dag ...
 12. 5 points
  Jeg har huset fullt av bikkjer. Snart 7 stk faktisk, alle mine går løs i hele huset. MEN de blikkene jeg får av noen når jeg sier det. Vel det beviser hvor mange som bruker bur som oppbevaring. Og det er bare trist. Mine er i bur i bilen, ja også på utstilling. Og det holder for oss. Jeg har til og med alle hundene løse inni campingvogna jeg altså. haha Bare koselig det hehe
 13. 5 points
  Det har jeg tenkt på også - hvordan noen MÅ trene hunden på bur i fall den trenger det etter en stor operasjon eller noe sånt. Trener de også hunden på å gå med potesokk eller skjerm, som kan bli tilfelle etter kuttskader og sår? For etter min erfaring, synes hunder som regel en skjerm er mer ekkel enn å bli satt i et bur, første gangen det skjer.
 14. 5 points
  Det er ganske idyllisk her
 15. 4 points
  Jeg skjønner ikke at det er noe å diskutere jeg. Hvis man ikke klarer å forholde seg til mattilsynets retningslinjer for hold av en dyreart så bør man faktisk avslutte hold av det dyret. Jeg synes jeg ser reaksjonene til disse folkene hvis bønder hadde gått ut med at de driter i retningslinjene sånn bare fordi.. ??Jeg klarer faktisk ikke å helt få tak i argumentene for burbruk.
 16. 4 points
  Odin har nå blitt 10 måneder og ganske passelig stor gutt. Merker godt at han har et høyt aktivitetsnivå og er vant med å gjøre mye hver dag, for vi skulle nemlig ha en rolig dag på onsdag. Det gikk forsåvidt greit, han var litt masete, men ikke destruktiv. Han er jo vanligvis ganske behersket av seg og blir ikke så lett stressa. Merket det derimot godt på apportkurset i går at det var mye energi som hadde samlet seg opp. Jeg hadde en rimelig energisk flyvende snurrende kenguru i bånd som var så ivrig på å jobbe at han liksågodt prøvde å gjøre alt på en gang. Jeg må jo bare le, han er så god og prøver alltid så hardt! Vi tok en kort tur på kickbiken etterpå, og i dag er han sitt vanlige harmoniske selv. Det er tydelig at det er lite som slår løping for disse fuglisene, for han blir ikke like rolig av hverken spor eller annen mental trening eller tur, som en liten løpetur. Vi har mye planer fremover, blant annet skal han ta anlaggsprov hos oppdretteren om to uker (blodspor), også er vi påmeldt og skal debutere i blodsporprøve i slutten av mai, og vi er påmeldt to utstillinger (Fellesutstillingen bla) og en fersksporprøve! I tillegg skal vi ta apportbeviset i slutten av mai, så kan si vi klarer å fylle opp båndtvangstiden med alternative aktiviteter. Har endelig en hund uten begrensninger som aldri sier nei til alle mine påfunn, og det er så morro! Under ser dere en video fra kickbiketuren i går. Dette er på tilbaketuren med et rolig tempo. Han setter full spiker innover, så da er det to hender på styret (og på bremsene!) som gjelder. Han blir litt opptatt av fugler innimellom som dere også ser, og da glemmer han seg litt.
 17. 4 points
  Haha, ja blitt definert som mye der inne. Men jeg blir jo litt i stuss om det voldsomme sinne kan være litt dårlig samvittighet. Altså det hamserburet som hun ene har hunden i. Det var liksom ok fordi det var jo bare en liten pomme. Men hvorfor, når du nekter å ha hunden løs, kan du ikke i det minste gi hunden litt rom å bevege seg på? Er jo ikke rart om han ligger i ro, det er jo ikke plass å bevege seg. Skulle stappa samojeden min inn i kaninbur, også lagt ut bilde, og skrevet. "Ja hun sover jo hele natta. Så hun ligger helt i ro" Hehe... Også er det jo litt ekstra morro å irritere de litt ekstra da, haha
 18. 4 points
  Er det virkelig så lenge siden sist vi har oppdatert her?! Jeg kan i det minste legge ut noen nyere bilder, så kan de som er interesserte sjekke ut bloggen vår - som heldigvis er blitt oppdatert noe (bare såvidt) oftere
 19. 4 points
  Fyttirakkern @Lillekrapyl, det kan da umulig være greit, så håper det ordner seg! ______ Blodtrykket målt i dag og, marginalt lavere, så kan nå kalle det rett utvikling Men fortsatt ingen andre tegn på at skumlere ting er på gang, så kan jo håpe det "bare" fortsetter å være høyt BT og ingenting annet. Ny kontroll om en uke, så skal prøve å være i koma til da Er dog fortsatt fryktelig deilig med "tjuvstart" på permisjonen, jeg har godt av det, det er jeg overbevist om, selv om det ikke har gjort utslag på blodtrykket enda!
 20. 4 points
 21. 3 points
  Veldig enig. Hundene må kunne leve fritt og trygt sammen. Å måtte stable hunder i bur for å kunne ha flere hunder hadde vært uaktuelt her og.
 22. 3 points
  Ja det er vel nevnt tror jeg. Men eierene til burhundene hører ikke på det øret. Nå har jeg fått enda en chihuahua eier på nakken, haha. Hun er så sinna på meg at nå kan jeg føye dum som ett brød på listen min. Men lurer på hvorfor hun ikke vil svare på hvor lenge hun har hundene i bur. Siden hun mener jeg juger.
 23. 3 points
  Fikk storfint besøk av pusen i natt. Må si jeg ikkr hadde forventet at drt skulle komme en pus inn soveromsdøren i 3 tiden fryktelig kosesyk og sikkert litt sulten.. fikk tatt han ned der han hører hjemme, så han får gått på do og spist. Også slipper jeg han ut litt seinere (kanskje) Sydde 2 halsbånd og en sele i går. Må nok øve litt til men utrolig gøy! Ikke minst at jeg endelig har fått prøvd den fine(!) Symaskinen jeg fikk til jul! Var på tide! Den er så stillegående, deilig, tilgivende er jo nesten forelsket jo
 24. 3 points
  Jeg er en perfekt og feilfri hundeeier
 25. 3 points
  Har fått brev fra advokat nå. Tenker å sende til sjefen på epost imorgen.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00


×