Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Showing content with the highest reputation on 10/25/2014 i alle kategorier

 1. 5 points
  Er nesten nødt til å poste dette bildet her også. Mari 9 dager Jeg smelter! Dette skal fremkalles og henges opp i stua
 2. 4 points
 3. 4 points
  Hva er det for noe å si? Neste gang får du svare og si det er synd på den som er mora hans og
 4. 4 points
  Du har en fire måneder gammel valp. Merker du valpen blir frustrert på noe måte så skiller du dem og avverger slike situasjoner fremover, og ikke prøve på nytt og gi valpen din "en sjanse". Det kan forte koke over for valper, og når den VISER at den er frustrert så må du ta ansvar for at slik ikke skjer igjen. Gi valpen gode opplevelser fremover, gjerne ute der situasjoner ikke føles så trykket, og ikke tving valpen til å ta kontakt, men la det være naturlig. Ignorer valpen barnet, så få barnet til å ignorere hunden. La samspillet falle naturlig uten å påtvinge noen av partene kontakt.
 5. 4 points
  Phoebe er straks 9mnd, passert 50kg, og fullført valp/unghundkurs med glans Neste store "happening", er Dogs4all Hun er blitt en vakkervakker frøken :wub:
 6. 3 points
 7. 3 points
  Da har jeg hentet henne og det ble Milla til slutt ? Veldig fint kull ja med superfine og trygge valper! Så spennende med din valp Jenny! ? hvem er foreldrene? Er det sort/hvit du skal få? ☺
 8. 3 points
  Vi har hatt mange due og andejakter i Andebu, Vestfold de siste ukene. Noen vellykkede og andre uten hell, akkurat nå er vannet veldig høyt og med mye strøm så endene lander ikke der de pleier. Hundene funker bra!
 9. 2 points
  Sitter og venter på at junior skal våkne, faktisk Han sovnet endelig i 2-tida, og har steinsovet siden da. Men nå sier brystene at han virkelig bør våkne snart. *au* Men jeg klager ikke, herlig med så mange timer søvn for oss alle sammen
 10. 2 points
  Våre hjemlagde julegaver i år vil bestå av plankebiter, tec7 og mosaikk.. Vi skal lage sånne til å sette varme kjeler på.
 11. 2 points
  Nå har jeg kommet inn på utveksling ved både University of Iceland og University of Glasgow. Så da er det bare å bestemme seg da. Shit altså! I morgen må jeg sette opp pro- og con-liste. Og slå kron og mynt for å se hva magefølelsen vil.
 12. 2 points
  Tja, hvis den påpeker feilene hennes, mens den som når opp ikke har samme feil, ja. Hvis det i Imoutos kritikk står at hun har "gode" attributter, mens de som står foran henne har "flotte" eller tilogm "super raserepresentant", så ja. Står det derimot "fremragende" på alt, så går det jo bare på smak og behag når hun ikke når opp, men fortsatt hyggelig å se at dommeren liker bikkja mi, men at den andre tross alt er penere for den dommeren. På Dogs4All i fjor vant Imouto åpen klasse og blei "5BTK", men da trengte jeg ikke kritikk for å se hvorfor hun ikke blei plassert, for der var alle sammen klin like og fra samme oppdretter eller etter hans hunder.
 13. 2 points
  Haha ja! I kveld var Banzai å møtte ene søstra si! Artig å se dem sammen igjen Banzai var litt mindre enn henne faktisk! Det er jo forsåvidt kanskje en bra ting om han ikke blir så altfor stor da, så det kanskje blir mulig å bruke han videre!
 14. 2 points
  Det blir stort sett i helgene. Idag har vi vært på trening med Jar hundeklubb. Vi tok bare to økter i det fæle været (Ellie fikk også trene) og jeg er superfornøyd med 3 ting! - Hun var supergira på leken, da jeg viste henne godbit så hun bare dumt på den og lurte på hva hun kunne gjøre for å få meg til å komme med leken igjen. - Jeg gav henne litt mer frihet enn før (da har jeg tråkket på båndet), og selv om hun kikket litt bort så valgte hun vekk å løpe bort til en annen hund som lekte med eieren sin rett ved flere ganger! - Da jeg stoppet leken og beveget med bort fra henne så var hun kjempeflink til å løpe etter å søke meg opp for å få belønning på min venstre side. Jeg bare gikk rak i kroppen og fikk en hund løpende inn på venstresiden. Også er hun bare en liten bebis! (Oppdaterer ofte her, fordi jeg etter å ha mistet B ser verdien i å kunne gå tilbake å lese. Og blogger har vist seg å være mer ustabile enn hundesonen hittil. )
 15. 2 points
  Hipp hurra, Gába er blitt 1 år! Det må feires med en oppdatering Hun har vokst til og blitt hele 4 kg (noe mindre enn hva vi håpet på), men duger likevel som den ekstrahunden vi ville ha. Grei å ha med å gjøre, men hun har funnet stemmen sin, og det er til de grader irriterende. Hun vet godt at det ikke er lov, men bjeffer likevel. Men ingen er perfekt, trøster jeg meg med. Veldig lydig og søt er hun, og hun og Timmi nyter livets glade dager sammen. Det er så fint å se hvor trygge de er på hverandre. Noen bilder fra 6 mnd til nå Leker utstillingshund På 3 dagers fottur på Finnmarksvidda. Litt våt og sliten men pyttsann Timmi la seg ned utendørs! DET skjer ikke ofte. Mine fine små
 16. 1 point
  En mann i butikken i dag: "Jeg syns ****** synd på deg hvis det er du som er mora!" WTF? De satt bare i vogna og smilte til han, så er det dét han klarer å lire av seg?
 17. 1 point
  Jeg hadde også voksen katt når jeg fikk valp i fjor. Min katt ville fly på lille bebi Keiron, men da stoppet jeg han og fortalte at det var ikke lov med streng stemme. Da ble katten dypt fornærmet, hoppet opp under taket og lå i stram stilling å sendte drepende blikk til meg og valpen i 3 døgn, da måtte han kaste inn håndkleet å komme ned for å spise å gå på do Mikkel unngikk valpen først, men etter ett par dager til fant han ut at det var gøy å jakte på valpis, for valpis hadde jo ingen konsentrasjon til å følge med når Mikkel gjemte seg bak gardina og snart var det superkult å ha valp i huset. Keiron eier ikke ro i stumpen til å ligge stille når pus kommer å vil ligge inntil enda, men de er gode venner, sjekker opp på hverandre og er verdens beste pøbel trio, derav navnet "pøbel pelsan". Mikkel er kjempe tålmodig med Keiron og oppsøker han gjerne for å leke enda. Mikkel er også grunnen til at Keiron trodde at når man møtte hunder skulle man bitch slappe dem - for det gjorde Mikkel hver gang han kom brått på han xD Det gikk altså fint, men vi var mange i nærmeste familie som var litt nervøs for hvordan det skulle gå. Men jeg trodde nok at Mikkel ville bli glad i Keiron. Mikkel er så glad i Keiron at han sitter i vinduet å venter på Keiron, hver gang vi er ute, hver gang vi kommer inn, står Mikkel i gang døra å hilser på Keiron. Mikkel har mange steder han kan være hvor han får fred fra Keiron, det er viktig sånn at pus kan få ro og fred og trygge steder hvor valpen ikke kan oppsøke den. Det går nok bra i de fleste tilfeller, så lenge man ikke glemmer av at pusen er der. Den skal ikke sidestilles med valpen.
 18. 1 point
  geiter har ingenting i borettslag å gjøre, jeg hadde hvertfall ikke prøvd meg på det. Og de fortjener mye større plass enn en hundegård.
 19. 1 point
  Jeg mener jeg kjenner puddelrasen godt og jeg synes det er stor forskjell på lydnivået hos de ulike variantene. Storpuddelene jeg kjenner og har kjent har generelt hatt lite lyd, min egen inkludert. Enkelte storpudler kan prate litt (murre o.l), men jeg vil ikke beskrive de som gneldrete. For gneldre, det kan dvergpuddelen min. Fra mellompuddel og nedover så er det mer lyd enn hos de store. Men storpuddelen som en bråkete hund? Nei, ikke om du spør meg. Og når det gjelder påkledning, så er det helt individuelt. Eksempelvis så kjenner jeg to mellompuddeltisper, hvor av den ene nekter å gå ut når er det vått og kaldt og må ha på seg klær for orke å være ute høst og vinter, mens den andre mellompuddelen bader året rundt og gjerne graver seg ned i all snøen den ser. Disse to er begge "nedskrelt" til enhver tid. Det viktigste er å holde hunden tørr, for en gjennomvåt puddelpels varmer ingenting - og gjennomvåt blir den raskt dessverre.
 20. 1 point
  Korallene vokser i akvariet ja Fikk tatt bilde av fisken min
 21. 1 point
  det er lagt ut det som er inne nå, og jeg driver og legger ut to nye varianter som ikke er i nettbutikken kommer iløpet av morgendagen. Her kan dere se Bonus som hadde fest i helgen
 22. 1 point
  https://uk.celebrity.yahoo.com/gossip/omg/x-factor-simon-cowell-cuts-dolphin-scene-out-of-xtra-factor-judges-house-after-online-petition-104314986.html Simon Cowell ordered a scene to be CUT from the Xtra Factor due to be aired this weekend - after campaigners were outraged that it showed X Factor contestants swimming with dolphins. Fra twitter: "Reading your tweets. I had no idea Xtra Factor producers filmed with dolphins. This will NOT be showed on Saturday."
 23. 1 point
 24. 1 point
  Leser lokalavisene fra LA og San Diego daglig, og i dag ble jeg møtt av denne. ""Jackass" star Steve-O may face legal troubles yet again after a YouTube video was released Wednesday showing him defacing a San Diego Freeway sign. "
 25. 1 point
  Jenta vår begynner å bli stoooor Men alikevel vakrest i verden Førstkommende fredag skal vi i ilden, på vårt første valpeshow Gruer meg skikkelig.. aldri vært på utstilling og har veldig lite peiling, men jeg prøver.. I verste fall går samboer med henne i ringen,for hun har vært med på det før.. @ Ehm.. det vet vi ikke.. men et par kg sikkert
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×