Jump to content
Hundesonen.no

Hvilke nettbutikker var det man skulle skygge unna??


Recommended Posts

Det er så mange nettbutikker for hund der ute, at jeg går helt i surr. Men jeg husker at det var noen jeg burde holde meg unna pga feks,

Dårlig service

Hadde hundeoppdrett av doodler, og var generelt elendige på service

De som aldri sendte, eller sendte veldig sent. 

 

Vil gjerne vite om nettbutikker dere ikke er fornøyd med uansett grunn. 

Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Wilhelmina said:

Det var noe grums med Petworld i alle fall, men jeg husker ikke hva... 

Tidligere eier (eller var det datter?) drev vel labrador valpefabrikk, hele familien var vel utestengt fra NKK om jeg ikke husker feil. 
De solgte bedriften for endel år siden. Nå er vel Petworld under Pet XL om jeg ikke tar feil?

Edit link:

5 hours ago, Wilhelmina said:

Og Kifani, der var det vel snakk om noe avliving av valper som ikke var helt innafor. 

De avlivet noen ridgeback valper uten ridge.

Edited by Busann
Link to post
Share on other sites

Petworld ble solgt til nye eiere som gjorde et ærlig men litt dårlig forsøk på Bjerke, og har gått inn i PetXL som nevnt, sammen med andre. Ingen etisk grunn til å ikke bruke dem nå, såvidt jeg vet.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
On 9/12/2022 at 4:33 PM, Pingeling said:

Woah, det er i såfall sprøtt at en veterinær var villig til å gjøre. 

Det var relativt vanlig back in the day, samme med gule flatvalper og hvite boxere om jeg ikke tar feil? Ble dog ikke snakket høyt om. 
Skal ikke si noe om kifani for det vet jeg nada om, men nyfødte såpass små dyr er det nok mange som kan klare å avlive uten hjelp av veterinær. (Pappa tok bl.a en del kattunger i et uhellskull hos oss når jeg var liten. Traumatisk å finne dem i biosøpla for meg dagen etterpå når jeg skulle ut med bosset) 

EDIT: Og jeg mener ikke det er ok forresten. Bare til info. 

Edited by Rocket
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er jo vanlig at valper får diare, men hvor ofte er vanlig/uvanlig. Jeg har en Golden/Toller valp på 6 mnd som ofte har diare, og han får det som regel uten grunn. Prøver å unngå at han spiser på ting ute, får lite utenom sitt vanlige for. Han får diare så  og si ukentlig og det varer alt fra 1-4 dager vil jeg si. Er det normalt så ofte? Formen hans virker ikke påvirket av dette. Han drikker godt med vann og er like hyper som alltid.    
  • Hun er litt sær, så egner seg nok best som rekvisita 😂 
  • Tusen takk! Det gikk bedre enn forventet! Mista hodet helt på lørdag, men på tross av det landa vi på en 3.plass med 172poeng. Idag gikk det mye bedre, jeg hadde med meg hodet, men mista Limit litt for jeg ble så "stiv" i kroppen og klarte ikke helt å engasjere henne nok. Ble 183poeng, bronsemerket, vårt første napp og en 2.plass!  Veldig fornøyd med det! Vet jo at vi kan gå himla mye bedre bare jeg får nervene under kontroll.  Og ifht hvor lite vi faktisk har trent så er jeg storfornøyd med innsatsen til Limit når jeg ble så håpløs, spesielt på lørdag.  Neste stevne blir nok i starten av november allerede! Bitt av basillen ble jeg! Men etter det blir det rallystevne stopp frem til neste år.   
  • Takk for svar og tips. Når du sier det, kan det godt hende det er hennes egen usikkerhet som gjør det. Det virker som hun ikke helt «forstår» situasjonen, slik hun gjør når andre hunder er veldig rett fram og durer på. Vi går på rallylydighet og blodspor, og hun hilser ikke på andre hunder når hun er i bånd (vi passerer sikkert tjue stykker daglig uten stress), men det er sant at situasjonene har vært en «NÅ kan dere leke»-situasjon, som kanskje har skapt stort forventningspress til at den andre hunden vil være på hennes bølgelengde, og at hun reagerer negativt når den ikke er det. Jeg tar det til meg!
  • Hvis hun er utrygg selv så er det ikke unormalt om hun reagerer på usikkerhet hos andre hunder. Det gjør situasjonen mer usikker for begge parter. Sosialisering er ikke bare lek med andre hunder. Det høres ut som din hund har godt av å få mer omgang med trygge hunder UTEN at det er lek, gjennom båndturer og hundetrening. Hvis du har en jaktlabrador som ikke brukes til jakt så vil jeg tro du allerede trener aktivt i en gruppe eller klubb? Kan du få med noen derfra og gå rolige turer i bånd, uten forventning om lek, for eksempel? Én eller to faste lekevenner som hun fungerer godt med og er trygg på er nok for å få ut lekebehovet. Jeg ville droppet lek med tilfeldige ukjente hunder uansett, siden det alltid er en risiko for konflikt.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...