Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå mars


QUEST
 Share

Recommended Posts

Akkurat nå, Raksha skrev:

Ååh det er sånt som er artig å le av, når det ikke rammer en selv :lol: Eventuelt når alt er i orden og man har kommet over sjokket :lol: 

 

Jepp, vi har faktisk ledd ganske mye av det. Får jo ikke gjort noe med det når det har skjedd uansett, så da kan man ikke gjøre så mye annet enn å le :lol: Og fineste naboene som var helt chill rundt hele greia også, det hjelper på! Selv om det ikke direkte var vår feil, så føler man seg som en dritt når sånt skjer! Men første par døgnene var skikkelig ekle altså, forventet bare at det skulle skje igjen siden vi var stuck med samme tanken til lufttørkeren hadde gjort jobben sin :lol: 

Min største skrekk har alltid vært vannlekkasje, så selvfølgelig måtte det skje! Ikke redd for det lengre nå da, så det er positivt :lol: 

  • Haha 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.9k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Sliiiten.  Men nå har jammen lille Fettergutt blitt godkjent lavinehund, og er nå godkjent redningshund både sommer og vinter. Fineste lillegutt.   Ellers så må jeg innrømme at jeg gleder meg lit

Fineste snilleste Casper er 10 år i dag! ? ??

Vi klarte det:) Herregud det er vilt hvor sliten man blir av å ikke gjøre noenting.

Posted Images

Er på besøk hos bestemor. Vi hadde med mat som vi satt i ovnen da vi kom, men fem minutter senere lurte hun på om ovnen var klar. Da hadde hun glemt at maten alt sto inne. Trist å se denne utviklingen altså :(

Ellers har jeg og Twist hatt en super tur i skogen, skikkelig påskestemning :)

Endret av MarieR
  • Sad 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usj... enda en ****** natt, trodde dette skulle gå over like fort som sist. Casper skal få være hos foreldrene mine i dag og iallefall, ikke noe gøy for ham å være her. Jeg vil være med og kose med det nyfødte tantebarnet mitt og spise rullekake men istedenfor må jeg ligge her. Hadde så mange planer denne helga. Neste vil jeg være frisk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Under 200kr for 1000ml lakseolje, er ikke det veldig billig? Eller det er jo det, dr.Baddaky tar jo 500 for samme mengde. Men det er kanskje bedre? Kjøpe eller ikke kjøpe...?

https://www.zoopermarked.no/natural-lakseolje

Eller denne? https://www.zoopermarked.no/henne-pet-kronch-lakseolje-5709707801006

Endret av Lola Pagola
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, lijenta skrev:

Spørs jo litt hvor mye du må bruke for å få effekten også da

Jat det er sant.  Ser at https://www.zoopermarked.no/henne-pet-kronch-lakseolje-5709707801006 er anbefalt noen steder, føles litt tryggere å gå for noe litt dyrer, selv om det og var billig da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, lijenta said:

Siden det er mange med mellompuddel her så er det to som er til omplassering på Solplassen nå https://www.facebook.com/Solplassen/?hc_ref=ARQ9jJ8jTaq_hpe8NkpMnXVLpSG_rxeWPLd0NMAB6ab-KXrK119GF5nps51RHWMyQ5U&fref=nf  håper det er noen som kjenner og sant som kan gi dem et godt liv

Åååh et svakt øyeblikk så fikk jeg lyst på tispa der. :wub:  Men nei, venter fremdeles på valp. Ikke puddelvalp engang. :aww: 

 

Phuh jeg skal liksom rydde dette galehuset i dag, for mamma og stefar kommer i morgen. Da hadde det hjulpetom jeg ikke ble fullstendig utkjørt av å gå en tur på femhundre meter... Hunder er fornøyd da, for de får løpe løs. Kasko hadde en tur inn i fjøset og sa "hallå!" til Bonden og barnet, så barnet ble med ned igjen. 

Spist en appelsin, så samle litt krefter av en kaffekopp, så skal jeg engasjere barnet med rydding. Kasko skal sikkert gå i veien og lure på hva vi driver med mens Lupin kommer til å ligge i sofaen og uffe seg  over at Kasko er så aktiv. :lol: 

 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært flink og skulle sette på en klesvask. Slengte oppi BH'ene jeg har brukt, så tenkte jeg at da kan jeg dra av meg den jeg har på også. Hmm, lete i skuffen etter en annen å ta på. Så spotter mine lyseblå en mintgrønn lekker sak som er nesten ubrukt. Ok, jaja, skader jo ikke å prøve! Sitter som et skudd, ned fra 80 til 70 rundt, og to cupstørrelser mindre. Ikke så rart de jeg har brukt ikke har sittet så godt på i det siste da...

Og så er jeg flink til å belønne meg selv litt! Litt stusslig med gensere som passer er det også, så da slo jeg to fluer i en smekk. Dyreste genseren jeg har kjøpt tror jeg, men den var fin da...

MQ921J003-Q11@10.jpg

  • Like 10
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vant over dobbeltdyna :P Nå kan jeg legge meg i rent sengetøy, må bare dusje før jeg legger meg. Tror jeg må begynne å lete etter en lettere dyne, det begynner å bli for varmt for den jeg har...

Er fornøyd med at jeg har fått gjort alt jeg trengte i helga på tross av forkjølelse, det er rent og så ryddig som det kan bli i en leilighet uten oppbevaring utover garderobeskap, kommoder og noen få kjøkkenskap.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 hour ago, Lola Pagola said:

Under 200kr for 1000ml lakseolje, er ikke det veldig billig? Eller det er jo det, dr.Baddaky tar jo 500 for samme mengde. Men det er kanskje bedre? Kjøpe eller ikke kjøpe...?

https://www.zoopermarked.no/natural-lakseolje

Eller denne? https://www.zoopermarked.no/henne-pet-kronch-lakseolje-5709707801006

Den nederste er helt ok, har brukt av den før når Felleskjøpet solgte den. Men nå bruker eg Norsk Dyrehelse sin, 259,- for 1 liter. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Ingidano skrev:

Den nederste er helt ok, har brukt av den før når Felleskjøpet solgte den. Men nå bruker eg Norsk Dyrehelse sin, 259,- for 1 liter. 

Er norsk dyrehelse sin bedre? Skal bestille mat fra zoopermarked så da slipper jeg jo porto.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Måtte teste disse godbitene på tur i dag, så jeg fant et område hvor det var mulig å ha ham litt løs. 
Bare han fikk smaken på en så gikk han en helt super FVF, og innsitt på innkalling har jeg også endret litt på for at han skal sette seg korrekt med en gang. 
2 repetisjoner så skjønte han greia, og var ivrig og glad når han skulle få belønningen sin. :lol:  

Han går fortsatt best løs enn i bånd, så det er en del å terpe på med lineføring. Her og nå er det og ruta det eneste som gjenstår å få inn i LP1. 
Hadde det vært mulig å gå FVF i stedet så hadde jeg vært litt nærmere målet. :lol: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk
7 timer siden, Khela skrev:

Kjenner at det er litt spesielt å sitte på flyet ned fra Alta på vei til en varm stue, mens bror og hundene er ute på vidda og skal (i og for seg forhåpentligvis) være det i ca en uke til :|

Hvem er broren din? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...