Jump to content
Hundesonen.no

Trenger 10 min i vitenskapens navn!


Recommended Posts

Som et ledd i et psykologisk forskningsprosjekt håper jeg dere kan bruke 10 min av tida deres på å gjennomføre denne testen. Dere må kunne lese engelsk (fordi teksten er på engelsk), og gjøre testen på en pc/tablet. 

Det foregår sånn: Du leser instruksjonene og trykker videre, og får da opp en rekke ord i ulike farger. Her skal du lese opp fargen på ordene høyt (dette gjør du selvsagt på norsk om du er norsk). Når du er ferdig, trykker du videre og gjentar lesinga to ganger. Det er mulig du får noen spørsmål til slutt, og det hele tar under 10 min. Ingen persondata oppgis eller lagres. 

Takker for all hjelp! :) 

Dere finner testen her.

 • Like 9
Link to post
Share on other sites

Tusen takk for at dere svarer, det setter jeg veldig stor pris på. :) Jeg kan selvsagt ikke si noe om det dere lurer på, og det er fint om det ikke sies så mye om innholdet i testen, da jeg ikke vil at folk skal farges på en eller annen måte før de svarer. Jeg kommer derfor til å be om at moderator endrer litt på noen av innleggene deres her, og håper på forståelse for det. 

Jeg kommer til å fortelle hva det dreier seg om etter at antallet respondenter er nådd, og takket være dere nærmer vi oss. Takk! :heart: 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 1 month later...
 • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Tror ikke det er hele svaret . Mange som har opprinnelse utenfor Norden, er fra land hvor hunder er "urene", eller de har bare tradisjoner for hund brukt kun til jakt eller vakt. Vår kultur med hund som kompis og kjæledyr, og stevner og konkurranser er helt fremmed for dem. Og da er kanskje ikke interessen så stor. De går jo glipp av mye gøy.
  • Enig med kommentaren over, å bytte til en fersk kost (ekte mat) burde være førsteprioritering å teste. 
  • Jeg kjenner flere hunder med kroniske mage- og hudproblemer som ble helt friske av å bytte til råfor, så det kan jo kanskje være verdt et forsøk.
  • De jeg kjenner med trekkhunder bruker å gi faste måltider de også, så det er ikke bare vanlige familiehunder som spiser faste måltider. Det finnes selvfølgelig folk som har mat fremme hele tiden (sånn som leieboeren din), men det er ikke anbefalt. Og siden denne hunden har problemer med å bli helt stueren så er det viktig å ta grep for å endre rutinene. Dere vil ikke klare å trene han av med uhell dersom tarmen er så full at han MÅ på do. Det må endring til i matrutinene for å fixe problemet. Både for hunden sin del, men også for dere. Når man kommer inn i rutinen selv, så er det veldig raskt og enkelt å lage til mat 2-3 ganger i døgnet. Det er mye triveligere å bruke ekstra tid på måltidene enn å bruke ekstra tid om morgenen til å fjerne avføring! Mitt forslag er å se på forsekken hvor mye produsenten anbefaler at hunden spiser ut i fra vekten hans, og del det på tre. Så gir du frokost, middag og kvelds. 3 måltider gjør at overgangen ikke blir så stor for hunden. Det kan godt hende den vil ha noen uhell fremdeles frem til ting får stabilisert seg. Etter et par uker kan dere gå ned til 2 måltider om dagen: frokost og middag. Dersom dere ser at hunden blir tynnere eller tykkere når dere følger den anbefalte mengden, så justerer dere bare litt på mengen etterhvert. 🙂 
  • Og selges hos fellesbonden Det står på sekken at en liten hund 16-20 kg trenger 205 -245 gram om dagen så da varer sekken omlag 30 dager hvis den veier 16kg Eller ca 24 dager hvis hunden,veier 20kg  Eller 8måneder for til de minste og det er en 50lapp pr mnd = 1 redbull til deg sjøl på tappen..   Eksemen forsvant totalt med dette foret, og teksten på sekk skriver at mange ting er fjernet,men jeg vet dessverre ikke om teksten kun er en produktreklame. Men antar at for høye eller for lave verdier skal kunne sjekkes som vi, mennesker finner ut av med en blodprøve.. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...