Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

Jeg skal i bryllup i Barcelona i juli og trenger en kjole. Jeg har sett i de fleste kjedebutikker tilgjengelig her, men finner ingenting jeg vil ha. 

 

Kriterier:

- kort (ca knelang)

- sommerlig, men ikke for søt

- innsvingt i livet (nei, vil ikke ha belte om kjolen har rett fasong, synes ikke det er noe pent på meg)

- luftig og lett

- gjerne blomstermønster, men ikke "kjerringkjole" :lol: 

- helst ikke tynne stropper, men det kan vurderes

- ikke rosa

 

Noen som har forslag? Jeg har ikke sjekket ut Nelly og liknende butikker enda da jeg helst vil prøve kjolen i butikk, men ser ut til at jeg må bestille på nett allikevel.

Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, Frida og fuglehundene said:

Hvor er det? Har ikke bil og bor på bygda :lol: 

Oslo. Hvis du skal ha en skikkelig fin kvalitetskjole til en ålreit pris, så er det stedet å gå. Fine snitt, passe mange ulike kropper og du risikerer ikke å treffe på tre andre med samme kjole, som er "fareb" hver gang en stiller i kjole fra HM eller Cubus. :) Her ser du et utvalg.

Link to post
Share on other sites
1 time siden, busann skrev:

CASSELS på charlottenberg har endel fine kjoler. 

Der var jeg i går :lol: Charlottenberg altså, ikke i den butikken, hehe :) Men tror jeg ender på Floyd kjolen, den er i hvertfall det nærmeste jeg har kommet det jeg så for meg :)

Link to post
Share on other sites
6 timer siden, Smartingen skrev:

Den var flott! :D

Takk! Så og si det jeg så for meg, bare at den ble litt mørk. Men tenkte å style med sko og veske i lys blå, for å gjøre den litt lysere og lettere i uttrykket. Tusen takk for tips! jeg visste jo om butikken, men noen ganger trenger man bare å bli minnet på det helt selvsagte :lol: 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • En halvtime før? Har han faktisk tidssans til å tolke det?
  • Min erfaring er at hunder liker forutsigbarhet. Jeg pleier å si fra til minien kanskje en halvtime før jeg går: nå skal jeg på butikken, du må bli hjemme å passe på huset (sier det samme hver gang, uansett hvor jeg egentlig skal) Når jeg sier fra såpass tidlig er det fordi jeg opplever at hunder ofte skjønner at man er på vei ut i det øyeblikket man tenker på det. Nå har han blitt vant med det, så når han hører det, så går han bare å legger seg,  da vet han at det ikke skjer noe på en stund. Han trenger ikke å tenke , eller lure på om han skal være med, dermed kan han slappe av
  • Ut i fra det du beskriver så har dere 2 problemer som må løses. Hunden blir stresset på grunn av usikkerhet, og du blir stresset fordi hunden følger etter. Første problemet kan løses med å kommunisere tydelig med hunden. Når den skal være alene så sier du det, og vær tydelig med å si hadet eller natta når du skal forlate huset på egenhånd. Og når hunden skal være med så gi en tur-kommando. Det har ingenting å si om dere skal på plenen, på tur eller i bilen: kommandoen bør være den samme hver gang. Andre problemet er ditt eget stress. Det er mye vanskeligere, for det handler om akseptere at det er et behov hunden din har, og kanskje alltid kommer til å ha (de fleste blir likevel mer selvstendige med alderen). "Bli på plassen" kommando egner seg til å bruke når man får besøk, det ringer på døra, eller man må gjøre spesielle ting hvor hunden ikke kan gå rundt beina på deg. Ikke vanlige husarbeids-situasjoner som oppstår hele tiden. Hvor tror du stresset ditt kommer fra? Er det fordi du føler at du avbryter hundens hvile, eller fordi du bokstavelig talt snubler over den, eller kanskje fordi du føler at den kjeder seg/maser på deg? 
  • Håper det er godt planlagt! Å ha valp og unghund tror jeg er potensielt mer krevende enn å ha to valper samtidig. Regn med at unghunden glemmer det meste den har lært, og at begge må oppdras på nytt fra grunnen av. Jeg ville lagt mye arbeid i å jobbe med dem separat på alenetrening, båndtrening og passeringstrening, så det ikke utvikler seg til å bli problemer der de påvirker og girer opp eller forsvarer hverandre. Så lenge unghunden går greit med de fleste andre bør det ikke være noe problem. Jeg ville luftet dem sammen på et nøytralt sted før dere kommer hjem, og så la valpen utforske sitt nye hjem i egen tempo uten at den andre er der (vente i bilen, ute med hundepasser e.l.) før de kommer sammen der.
  • Sånn blir det her om ett par mnd…Begge er av samme rase og kommer fra samme oppdrett. Rasen er av type miniatyrhund Noen som har erfaringer om å introdusere og leve med valp og unghund?
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...