Jump to content
Hundesonen.no

Recommended Posts

og ikke bruker kodene i pakken? Jeg er med i lambi Club og samler koder som står bak alle lambi produktene. Det er ikke akkurat så store greier man kan få, men artig å være med uansett :) Sa hvis noen har lambi dopapir,kjøkkenpapir etc og ikke bruker koden, blir jeg veldig glad hvis jeg kan få dem :)  Bare sende meg PM.

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • Replies 65
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Og med deres koder @Stine  @AnnChristin nådde jeg målet mitt!   Tusen takk!!  Er så takknemmelig for alle som har sendt meg koder. Helt supert!   Nå blir jeg vel kanskje mer kjent som Lambikvinnen, By

Ja ikke sant @SandyEyeCandy   Og myk og deilig. hihihi  Ja det må nok opp til vurdering ja!

og ikke bruker kodene i pakken? Jeg er med i lambi Club og samler koder som står bak alle lambi produktene. Det er ikke akkurat så store greier man kan få, men artig å være med uansett Sa hvis noen h

Posted Images

3 minutter siden, Aslan skrev:

Du, det kan jeg prøve å huske på! Du trenger bare kodene, liksom?

Ja det står på baksiden av pakken, Lambi code, og på innsiden der står det en kode. Bare å skrive den ned i en PM så blir jeg veldig glad :D 

1 minutt siden, simira skrev:

Skal prøve å huske det... vi kjøper sekker med 5 pakker fra OBS, så det blir jo noen, men jeg gidder aldri. :P

Det hadde vært supert! De er kjekke de sekkene, for da får man mange koder! :D hihi. så når du ser Lambi pakken, så vet du at det var noe med dem du måtte gjøre og kanskje da husker på meg ;)  :) 

 

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
11 timer siden, MissHeike skrev:

Jeg må være blind, for jeg finner ikke de kodene :s De er ikke på innsiden sånn som den sier :s Kunne noen dele ett bilde av hvor man finner den koden kanskje?

Det står bak på pakken en blå firkant som står Lambi Code. Og bak der, inni pakken står det ett nr :)

 

Tusen takk til de som har sendt meg kode! Det er jo bare så snilt! !! :hug:

 • Like 1
Link to post
Share on other sites
 • 3 weeks later...
 • 3 weeks later...

Har fått hjelp fra flere snille soniser som deler koder med meg (igjen, tusen takk!) , og jeg er på god vei til å nå målet mitt om ny badekåpe :)  Har dere lagret opp Lambi til jula, så blir jeg fortsatt veldig takknemmelig hvis noen sender meg kode. :innocent::flowers:

 • Like 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.
 • Nye innlegg

  • Tror ikke det er hele svaret . Mange som har opprinnelse utenfor Norden, er fra land hvor hunder er "urene", eller de har bare tradisjoner for hund brukt kun til jakt eller vakt. Vår kultur med hund som kompis og kjæledyr, og stevner og konkurranser er helt fremmed for dem. Og da er kanskje ikke interessen så stor. De går jo glipp av mye gøy.
  • Enig med kommentaren over, å bytte til en fersk kost (ekte mat) burde være førsteprioritering å teste. 
  • Jeg kjenner flere hunder med kroniske mage- og hudproblemer som ble helt friske av å bytte til råfor, så det kan jo kanskje være verdt et forsøk.
  • De jeg kjenner med trekkhunder bruker å gi faste måltider de også, så det er ikke bare vanlige familiehunder som spiser faste måltider. Det finnes selvfølgelig folk som har mat fremme hele tiden (sånn som leieboeren din), men det er ikke anbefalt. Og siden denne hunden har problemer med å bli helt stueren så er det viktig å ta grep for å endre rutinene. Dere vil ikke klare å trene han av med uhell dersom tarmen er så full at han MÅ på do. Det må endring til i matrutinene for å fixe problemet. Både for hunden sin del, men også for dere. Når man kommer inn i rutinen selv, så er det veldig raskt og enkelt å lage til mat 2-3 ganger i døgnet. Det er mye triveligere å bruke ekstra tid på måltidene enn å bruke ekstra tid om morgenen til å fjerne avføring! Mitt forslag er å se på forsekken hvor mye produsenten anbefaler at hunden spiser ut i fra vekten hans, og del det på tre. Så gir du frokost, middag og kvelds. 3 måltider gjør at overgangen ikke blir så stor for hunden. Det kan godt hende den vil ha noen uhell fremdeles frem til ting får stabilisert seg. Etter et par uker kan dere gå ned til 2 måltider om dagen: frokost og middag. Dersom dere ser at hunden blir tynnere eller tykkere når dere følger den anbefalte mengden, så justerer dere bare litt på mengen etterhvert. 🙂 
  • Og selges hos fellesbonden Det står på sekken at en liten hund 16-20 kg trenger 205 -245 gram om dagen så da varer sekken omlag 30 dager hvis den veier 16kg Eller ca 24 dager hvis hunden,veier 20kg  Eller 8måneder for til de minste og det er en 50lapp pr mnd = 1 redbull til deg sjøl på tappen..   Eksemen forsvant totalt med dette foret, og teksten på sekk skriver at mange ting er fjernet,men jeg vet dessverre ikke om teksten kun er en produktreklame. Men antar at for høye eller for lave verdier skal kunne sjekkes som vi, mennesker finner ut av med en blodprøve.. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...