Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens meny


laikamor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 271
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Som kommet frem i andre tråder så skal jeg ned mye i vekt. Det går somregel veldig greit den første tiden, men siden jeg er dårlig på variasjon i matveien blir jeg etter hvert lei. Derfor tenkte jeg v

Jeg skjønner ikke hvordan mange av dere overlever, dere spiser jo ingenting Meny i går, litt lat på matlagingen. -Frokost 4 brødskiver med div pålegg -Lunsj 4 brødskiver med speilegg -"mellomm

Her er "bestillinga": Hele poenget med tråden er jo å dele måltider som trådstarter kan hente inspirasjon fra, da er det jo ikke så rart at det i all hovedsak er sunne ting som deles her. Jeg s

Frokost: to polarbrød med skinke, og noen druer ved siden.

Lunch: go morgen yoghurt, kanskje en frukt.

Middag: hamburger av svinekjøttdeig. Med polarbrød, salat og litt kesam m/hvitløk.

Det som er planlagt foreløpig, blir nok noe mer også. Polarbrød til kvelds kanskje :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: Fortsatt to grovbrød, mager salami og leverpostei. 1 glass juice

Lunsj: 1 banan, 1 eple og litt cottage cheese og kanel

Middag: Hjemmelaget pizza. :ahappy:

Kvelds utgår antageligvis pga sen middag, og jeg sikkert kommer til å spise et stykke for mye. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag:

- Frokost; det samme igjen. Cheerios med melk.

- Lunsj: To grove skiver med jubelsalami og gulost.

- Mellommåltid: Go morgen zero, en appelsin

- Middag: Reinskavsgryte med tyttebær

- Dessert: Fruksalat med vaniljekesam

Får gjester i kveld, så serverer muligens ost og kjeks eller noe sånt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: Frokostblanding, blåbær, biola.

Lunsj: 2 knekkebrød med kokt egg og en hel plommetomat.

Middag: Wok med masse grønnsaker, fullkornsnudler og en eller annen woksaus.

Kvelds: Havregrøt kokt på vann med en most banan, kanel og sikkert litt rosiner.

Mellom/snack: 1 eple og kanskje 1 beger yoghurt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: havregrøt med banan, blåbær, mandler og melk oppå

Formiddagsmat: to skiver grovbrød, én med hjemmelaget leverpostei (fra jula), alfalfaspirer og agurk, og én med ost, tomat og brønnkarse

Mellommåltid: gulrot og noen hasselnøtter

Middag: Tomatsuppe med tortellini, gulrøtter, sellerirot, spinat, løk, røde linser og kikerter

Kveldsmat: sannsynligvis grønnsaksdip (gulrøtter, selleri, eple, grønnkål, løk, det som ellers måtte befinne seg i kjøleskapet) og kesam med noe urter i.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Lunsj: 2 halvgrove skiver med gulost og paprika. Te. Middag: rester av gryta fra i går og mos. Farris. Kvelds: tre små hjemmelaget knekkebrød med ost, to klementiner og en neve mandler. Kopp kakao (lavkalori).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: Frokostblanding, blåbær, biola.

Lunsj: 2 knekkebrød med kokt egg og en hel plommetomat.

Middag: Wok med masse grønnsaker, fullkornsnudler og en eller annen woksaus.

Kvelds: Havregrøt kokt på vann med en most banan, kanel og sikkert litt rosiner.

Mellom/snack: 1 eple og kanskje 1 beger yoghurt.

Blander du bananer onn o grøten?
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanlig frokost er en porsjon All Bran med ekstra lettmelk og en liten neve (20-30 kanskje?) rosiner. Lunsj: to havre-knekkebrød med leverpostei og agurk + et eple. Middag varierer, men er ofte en kyllingrett av noe slag. I dag var det med fullkornspasta, løk, sjampinjong, vårløk og fløte(saus).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ettersom jeg spiser alle måltidene på jobb i dag så er de ganske planlagt:

Frokost:

2 knekkebrød med avocado og sitronpepper.

40 gram peanøtter

Lunsj:

2 egg og en halv pose pannemix

Middag:

4-5 biter hjemmelaget tynn pizza av grov bunn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går:

Frokost 4 brødskiver med leverpostei

lunsj 4 brødskiver med egg

mellommåltid proteinshake og nøtter før skitur

middag strimlet svinekjøtt, wok grønnsaker, ris og sur/søt saus.

yoghurt nøtter til godis.

I dag:

Frokost 3 brødskiver med hvitost og paprika på

lunsj resten av woken fra i går, minus ris for den spiste jeg opp.

middag hjemmelaget pizza eller taco

lørdagsgodt resten av yoghurtnøttene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost/Lunsj: Skive med kalkunpålegg

Middag: Joikakaker med beintråkka stappe (kudos til de som tar referansen)

Kveldsmat blir antagelig havrefras med gresk yoghurt og mager vaniljekesam. Digg blir alkofritt øl og popcorn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nattmat: Knekkebrød med tomat og agurk.

Frokost: overnight oats med Biola, blåbær og skogsbær.

Sov over lunsj.

Middag: Rømmegrøt med sukker, kanel, smør og rosiner! :drool:

Kvelds: Bananpannekaker med nyrørt jordbærsyltetøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nattmat: 2 biter sjokolade, litt potetgull og en eske med Dent :P

Frokost: 2 stk bananpannekake med nyrørt jordbærsyltetøy.

Lunsj: Knekkebrød med kyllingpålegg, 1 plommetomat og 1 appelsin.

Middag: Hjemmelagd pizza med skonke, sopp og annanas.

Kvelds: Troor kanskje jeg sovner før jeg rekker å spise kveldsmat :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt rar form de siste dagene så matlysten er litt så som så:

Ingen frokost(eller nesten en liter med styrk sjokomelk for å ha noe i magen, men det tells ikke som frokost)

lunsj taco, siden jeg har igjen fra i går

middag resten av tacoen

og blir noen skiver med brød til kveldsmat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går (tar ikke med i dag siden jeg er fyllesyk og bare har spist pizza fra Dolly Dimples :icon_redface: ):

Frokost: Ca et halvt stort beger med vaniljeyoghurt med havrefrokostblanding med rosiner oppi

Lunsj: En troika (jeg er flink til å spise på jobb...)

Middag/kvelds: Hjemmelaget hamburger med ost, bacon, salat og andre grønnsaker

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Frokost: gresk yoghurt med nøttemusli og blåbærsyltetøy. 1 glass juice og en espresso

lunsj: 2 knekkebrød med makrell i tomat, kaffe og vann

middag: chili sin carne (med squash og litt linser) og fullkornsris. :heart: restemiddag

kvelds: bananpannekaker? har veldig lyst på.. :bananas:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Igår var ikke en veldig sunn dag.

Frokost: ett grovt rundstykke og 1 glass biola.

Middag: hamburgertallerken på ei kro. Pga vi ikke hadde strøm gikk vi ut for å spise middag, så da ble det slik.

Kvelds: 2 grove skiver med kjøttdeig og ost.

Idag:

Frokost: to skiver med skinke

Lunch: go morgen yoghurt og et eple.

Middag: kylling i pita.

Kanskje ei skive eller to til kvelds.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag:

- Frokost: Same same.. Cheerios med melk!

- Mellommåltid: Blomkålkvaster og gulrøtter i staver

- Lunsj: Pågen kjernesunt 2xbrødskiver. En med lett kremost og en med falukorv.

- Mellommåltid 2 og 3: Go morgen zero, banan, appelsin

- Middag: Corntortillas med mais og cottage cheese

- Kvelds: 2xknekkebrød med falukorv (tror jeg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...