Jump to content
Hundesonen.no

Skinneeez mareritt!


Vargh
 Share

Recommended Posts

Denne leken ble mitt verste mareritt! Leken ble ikke lekt med, med slukt. Hele halen var langt ned i halsen på Vargh her om dagen. Heldigvis fikk jeg tatt den fra han før han kom til skade. Men så ubehagelig opplevelse. Usikker på hvordan jeg kan få han til å forstå, denne skal lekes med IKKE slukes. Noen som har noen gode råd? :sweat:

post-13484-0-89822700-1410261756_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Takk for rådene! Ble anbefalt av dyrebutikken å kjøpe denne til valpen. :/
Men er godt å rådføre seg med andre hundeeiere. Den ble fjernet, og han fikk ikke lekt med den etter hendelsen. Men nå blir den nok fjernet for godt! Igjen takk!

Link to comment
Share on other sites

Takk for rådene! Ble anbefalt av dyrebutikken å kjøpe denne til valpen. :/

Men er godt å rådføre seg med andre hundeeiere. Den ble fjernet, og han fikk ikke lekt med den etter hendelsen. Men nå blir den nok fjernet for godt! Igjen takk!

Det er en veldig bra leke som mange hunder liker. Men, som nevnt over her (og som jeg mener det står på de fleste pakningene på slike leker) så er det ikke laget for at hunden skal leke alene med den, men at du skal leke med hunden. Putt den i kassa/bilen/vesten til å bruke som belønning på tur og trening, og kjøp en kong eller noe annet solid som hunden kan leke med på egenhånd. Eller bare gi den en tomflaske (uten kork). ;)

Link to comment
Share on other sites

Det er ofte ikke så enkelt å lære hundene å ikke gjøre slike ting så noen hunder bør bare ikke få ha leker de kan sluke tilgjengelige, dessverre. Bruk den når dere leker sammen og skaff andre leker om du vil at han skal ha noe han kan holde på med alene :)

Link to comment
Share on other sites

Dessverre er det de færreste leker som er trygge nok for at hunden kan leke med de aleine, ihvertfall valpeslukhalser :hmm: Men kong (kjøp stor nok størrelse) etc er stort sett trygge :)

Skinneez er en fantastisk leke mange hunder digger - men bør kun brukes med eier dessverre :)

Link to comment
Share on other sites

oi, ja her ser jeg vel en av godene med å ha liten hund. at hundene kan sluke leken har jeg aldri tenkt på, men så er jo skinneezene våre nesten like store som dahcsene da.

det var enda godt du fikk sett det, og fikk den ut igjen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
  • Hei! Jeg fikk et bilde av han malt og ga det til henne. Hun var kjempeglad for den, og sa det var det fineste hun hadde fått ❤️ 
  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...