Jump to content
Hundesonen.no

Chevvy - Rottweiler/Bordeaux Dogge


Annik
 Share

Recommended Posts

Guest Yellow

Om gemyttet er like flott som utseendet hadde jeg lett kunne levd med sikkel altså. :wub:

Kommer neppe til å ende opp med en stor og tung type hund, hvertfall ikke på lenge, men helt klart fascinert av mange av dem.

Link to comment
Share on other sites

For ein fining! Han ser litt småskeptisk ut med dei rynkene i panna, hihi.

Jeg går og stryker inni de rynkene der hele tiden :D

Ufattelig fin! :wub: Men altfor mye sikkel ja! :lol:

Setter jeg meg ned på gulvet og ber han om å komme, så overfaller han meg og skal helst ha tunga borti ansiktet mitt hele tiden... Ista måtte jeg gå rett i dusjen :lol:

Om gemyttet er like flott som utseendet hadde jeg lett kunne levd med sikkel altså. :wub:

Kommer neppe til å ende opp med en stor og tung type hund, hvertfall ikke på lenge, men helt klart fascinert av mange av dem.

Gemyttet er fantastisk! Da vi tok bilder og lekte med ballen, så kom det to tvillinggutter på 6 år og lurte på om de kunne få klappe den store hunden. Det endte opp med at de kastet ball med han i en halvtime før de måtte dra hjem. Han slapp ballen rolig i hendene deres hver gang :)

Vakker :D

Tusen takk! :D

Digre siklehodet! :wub:

Kjempe stort, og kjempe godt å kose på! Også ørene, de er så myke at jeg skulle ønske jeg kunne bruke de som pledd :wub:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Herlig fyr :wub:

For en nydelig kar! :wub:

For en fin fyr :wub:

Tusen takk :D

Nydelig fyr <3. Jeg har hatt typisk siklehunder før så det skremmer ikke meg. hehe :)

Han sørget for å gi meg en overdose sikkel i natt, så nå bryr ikke jeg meg lengre heller :lol:

Jeg ante fred og ingen fare, før jeg plutselig kjente noe tungt som la seg over meg og jeg ble sittende fast i senga. Da jeg så opp stirret jeg rett inn i sikletrynet. Han mente jeg trengte en "liten" vask :lol:

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sånne sikletroll er så lekre! :D:wub:

Så fint uttrykk han hadde! Veldig fin :)

Pene :)

Kjenner jeg blir nysgjerrig på hvordan alle rynkene blir når han sover, siden det ser ut som om ansiktsmimikken er alt som holder de "tilbake". Med andre ord, kom gjerne med flere bilder :)

Tusen takk :D

Haha, han er faktisk ganske lik seg selv, uansett om han sover eller ikke. Men skal se om det kanskje blir litt fler bilder etterhvert :ahappy:

Nå gjenstår det egentlig bare å se om pappa velger å beholde han eller ikke, prøvetiden går snart ut. Pappa er litt usikker på han kanskje er "litt for mye hund", men liker han veldig godt :)

Link to comment
Share on other sites

I dag har Chevvy funnet ut at Milo har ei veldig god seng... Selv så liten Milo er, så er senga stor nok for Chevvy

10300151_10152653446395734_5908440782798

The worlds best lapdog. Kan også nevnes at jeg er 153 høy og veier 43 kg. Bare for å illustrere hvor teit det faktisk ser ut når det store dyret driver med slikt :lol:

10540807_10152653446460734_6570731811620

Ute i hagen, så fant han også ut at det var tryggest å sitte på fanget mitt

7065_10152653446270734_41372585775695724

Men han er veldig pen, selv sett bakfra. Så det er helt greit! :ahappy:

10556320_10152653446185734_2423318698122

 • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...