Jump to content
Hundesonen.no

Toypuddelen Mocca


Lillekrapyl
 Share

Recommended Posts

Rase: Toypuddel

Stamtavlenavn: Vickys Summer

Daglignavn: Mocca

Født: 02.03.14

Import fra Danmark

10434342_10154170786765538_4741049896278

Her er da Mocca!

Hentet henne i Danmark (Hirtshals) på onsdag 18.06, så har bare hatt henne i noen dager.

Men for en glad og trygg valp!

Glad i mennesker. Digger vår 2 år gamle sønn. Og glad i andre hunder.

Mocca blir først og fremst en familiehund, men vi har planer om noen valpeshow i sommer og utover høsten. Og noen utstillinger når hun blir over 9 mnd.

10394480_10154178148025538_4430842428653

10308936_10154178147135538_8005821919763

photophp_zps062bcb87.jpg

 • Like 12
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 68
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Rase: Toypuddel Stamtavlenavn: Vickys Summer Daglignavn: Mocca Født: 02.03.14 Import fra Danmark Her er da Mocca! Hentet henne i Danmark (Hirtshals) på onsdag 18.06, så har bare hatt

Hipp hurra! Mocca er 1 år idag!

BIR valp med fantastisk kritikk! Lovely baby with beat. temperament and nice attitude in the ring. Elegant head, excellent proportions, nice expression, nice l of neck, correct topline, well developed

Posted Images

 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...
 • 2 weeks later...

Så nydelig! :wub:

For en vakker brunfarge hun har, det blir spennende å se om den kommer til å blekes noe særlig. :)

Ang pelslengde som er blitt kommentert så synes jeg ikke hun er så innmari langhåret jeg, men det er vel ut i fra hva en er vant til. Sølve var like pelset som din da han var 4 måneder. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Takk :) har meldt oss på utstillingskurs! Første kveld imorgen. Og kursholder har hatt pudler, og driver som hundefrisør på hobbybasis, og har sagt ja til å klippe. Hun klipper i utgangspunktet bare til hverdags, men har jo endel erfaring :) (og det har ikke jeg).

Puddel på tur idag :)post-636-1406149665,9589_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...