Gå til innhold
Hundesonen.no

Flere som får valp snart?


Helianthus
 Share

Recommended Posts

  • Svar 331
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Her er lille Mr. Krim, 8 uker i dag.

:wub:

Har sendt mail Vet ikke noenting enda, men får de nok valper og riktig kjønn så regner jeg med det blir en på meg, så fremt valpen virker stødig og grei. Har vært i kontakt med oppdretter tidligere

Posted Images

Da er frøkna kommet i hus. Hun er uredd, tøff, har spist maten sin, og nå ligger hun og sover.

Hundene som alltid ligger i sofaen eller stolen, har lagt seg på pleddene og ene hundesengen sånn en meter vekke fra henne. :D

:wub: :wub:

10413120_263767280498792_1126712372_n.jp

Det blikket! Og brindle :wub: Hun var virkelig vakker!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det blikket! Og brindle :wub: Hun var virkelig vakker!

Takk, vi er så fornøyde :D To tisper i kullet, kun en i rett farge (samboer var nazi på farge denne gang :P ) samtidig som hun også hadde den personligheten vi likte best, og så var vi så heldige å få henne. :D

9 uker er hun på bildet forresten :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er midt i valpetid nummer tolv nå jeg,og elsker hvert eneste sekund :wub: .

Kan man ha valgt feil rase hvis de er så slitsomme?

Samme tenkte jeg , hehe. Men der igjen Toril, ikke alle kan være så heldige å ha verdens beste fra første stund som oss :aww::ahappy:

Jeg er veldig glad i valpetiden har jeg funnet ut, som alle andre livsfaser. Er deilig når de blir litt mer sanset og voksne, men vil ikke gå glipp av den tiden :)

Nå nærmer det seg! Både en litt eldre valp, egenprodusert og fra egen hannhund. Jeg høres ut som den samleren, men alle skal desverre ute på for eller deleie da... Men gleder meg enormt for det å følge med dem :) Den første skal bare deleies på siden, nr to er fra forhåpentligvis eget kull som skal ut på helfòr og den siste er fra min egen hannhund med en tispe med linjer som jeg ikke helt klarer å gå, som blir å deleie med ei som var interessert i kullet :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg føler jeg har vært heldig med valpen jeg. For de tingene som gjør henne til en krevende valp ( eller - redde valper er de mest krevende, det er hun heldigvis ikke ), er de egenskapene jeg trives best med i en voksen hund.

Jeg VIL ha attityde, jeg VIL ha den gnisten og jeg VIL ha den kamplysten.

Jeg ville ikke måtte jobbe for å få god lek, jeg trives best med hunder som tør å gi meg fingeren, jeg synes rett og slett noe annet kan bli litt kjedelig.

Men det ER slitsomt! Akkurat nå hadde det vært fryktelig praktisk med 2 hunder, så hun ikke tok ut ALL energien på oss.

Heldigvis har vi naboen :aww:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

MEN! Dere med valper må skynde dere å melde dere på valpekurs hos kruttlappen hundeskole i helgen! Vi har stor tro på instruktøren så vi reiser 2 timer hver vei hele gjengen og sover i telt *flir*

Men det må flere påmeldte til, og det hadde vært ypperlig anledning for valpetreff!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror nok det bare er at man bruker forskjellige betegnelser. Jeg har hatt valper fulle av **** og maaasser av attitude og gnist, men jeg synes ikke det er slitsomt for det. Det kan være krevsomt til tider, men jeg synes nok aldri det er slitsomt :ahappy:

Sånne syns jeg er morsomme også, og det må gjerne glimte en liten **** i øynene på de, det gjør de bare litt morsommere det :lol:

Det er en evig diskusjon med foreldrene mine det det. De påstår jeg gjør hundene mine "sånn", men jeg velger de som er "sånn". Fordi det er gøy :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest atiram

da er lille Hera kommet hjem:)

post-10564-0-49116000-1403881733_thumb.j

Hun var ikke så glad i å være i buret på flyet, men det kom nok mest av at hun ikke er vant til å være i bur. selve flyduren tror jeg ikke gjorde noe.

Hun er veldig nysgjerrig og utforskende av seg,... og veldig tillitsfull:)

post-10564-0-83193900-1403881750_thumb.j

dette kommer nok til å bli bra!

post-10564-0-97688500-1403881743_thumb.j

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akutt valpesyke akkurat nå. Jeg har så lyst på en husky valpis igjen :D

Jeg kjenner jeg savner å ha en liten små bølle i hus. hehe. De vokser til så fort at jeg kunne hatt de som valper litt lengre jeg. Sukk.

La belle når hun var valpis :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vil ha valp. Jeg savner det å ha en valp i så fall blir det en siberian husky valp til :D. Skal ha en bc etter hvert når gamla går bort da. Jeg skulle ønske at valpetiden varte lengre jeg. Jeg elsker de små rampete skapningene jeg :)

Bilder av La belle når hun var valpis :)

Sukk

post-7066-0-66378500-1403892412.jpg

post-7066-0-32465700-1403892502.jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Jeg er midt i valpetid nummer tolv nå jeg,og elsker hvert eneste sekund :wub: .

Kan man ha valgt feil rase hvis de er så slitsomme?

Jeg syns valper er mest slitsomme fordi de ikke kan ting enda og begrenser oss fysisk. Spesielt i den perioden de er blitt for store til å sitte i sekk, men for små til å gå veldig langt. Jeg foretrekker jo også raser som ofte er krevende som valper. Eldste min var ett bitemonster som ble sint når han ikke fikk lov til det han ville som valp. Han er en veldig fin og trygg hund i dag. Kunne ikke falt meg inn å velge bort rasen når jeg skulle ha nr to bare fordi jeg ikke liker å bli bitt på av pirayaer. Nr 2 var dog ikke ille i det hele tatt (selv om kanskje ikke eldstemann er enig med meg i det). Samme rase, enklere valp. De som eier søsken har jeg ikke inntrykk av at syns valpetiden var så enkel, så det ligger kanskje litt i forventninger og erfaring også? Hvordan man opplever valpetiden? Bernern jeg hadde først var bare dritenkel, så hun teller ikke :lol:

Nei. Jeg syns det blir feil å velge rase etter hvem som er enkle som valper :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Marve er rukket å bli 15 uker og 1 dag :D

Tida har egentlig gått veldig fort - han har allerede begynt med tannfelling :blink:

Han er en shvær klump enda, telte 12 kg på 12ukers kontroll… tenker vi skal veie i morra, bare for å følge litt med. Han begynner å bli flink til å ikke tisse inne, tilbyr utgangsstilling i hytt og pine (woops), og smelter alle hjerter vi møter så klart!

post-12310-0-75953300-1404323162.jpg

:wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...