Gå til innhold
Hundesonen.no

Svarte småsnusere på vei - Pied Pipers første kull


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 497
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

I går så tenkte jeg at jeg måtte til veterinær igjen i dag - nå er saken en annen! Våknet av valpene i natt, Smula var borte. Hun sto ved verandadøra og måtte ut og tisse hun. Travet rundt i hagen og

Da har vi vært på UL Så minst 4 store blærer, og vet synes det egentlig så ut som hun var kommet lengre enn dag 29. Vi hadde jo nestenparringer de to dagene før, så det er jo teoretisk kanskje mu

I går så tenkte jeg at jeg måtte til veterinær igjen i dag - nå er saken en annen! Våknet av valpene i natt, Smula var borte. Hun sto ved verandadøra og måtte ut og tisse hun. Travet rundt i hagen og gjorde sitt fornødne, ikke slepe seg rundt. Nå i morres det samme, selv om jeg ser hun strever bittelitt med å komme seg på beina. Når hun først er på beina så beveger hun seg normalt igjen. Inne går hun og setter seg i kassa, og gumler i seg en hel boks med mat uten noe form for overtalelse. Nå ligger hun mett og avslappet med sine søte små :ahappy:

  • Like 25
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Jonna

Om de ikke finner noe feil på blodprøver så ville jeg vurdert en tur til fysi/kiro.
Som kiro-veterinæren jeg går til sier: veldig mange tisper går med skjevheter i bekken og låsninger etter drektighet/fødsel. Så greit å ha i bakhode med tanke på om sjanglingen vedvarer. Begge mine tisper har hatt dette ved gjennomgang etter drektighet/fødsel.
Jeg har tatt det etter levering for å sjekke at de er i god stand til å begynne jobbe og trenes hard fysisk igjen. De har ikke gitt noen signaler utover. "Dårligere" fysisk form etter drektighet/valper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun har jo vært gjennom en tøff påkjenning. Selv om fødselen gikk veldig greit så fikk hun jo 6 ganske store valper, og hun måtte få litt hjelp til den første. Dyreklinikken har jo rehab-avdeling men ikke tilknyttet noen kiro, bare fysio. Jeg har fått navn på en annen kiro, og tenker han skal få se på henne når hun nærmer seg litt mer normale tilstander igjen. Rehab-avd hos vet har jo vanntredemølle og basseng - men jeg tror ikke hun er så innmari gira på svømming hehe. Men vi løser det etterhvert, nå er hun i alle fall mye sterkere og mer opplagt igjen!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...