Jump to content
Hundesonen.no

En sol dag hos oss


tm100021
 Share

Recommended Posts

De er såå kule når de står så tett inntil hverandre :D

Takk :ahappy:

Fine bilder :) Den blue merle langhårede må være en av de fineste colliene jeg har sett :wub:

Takk :) Hun er ganske nede i pels, ble barbert pga av et jerveangrep for 2 mnd siden som hun overlevde, og valper tre mnd før det igjen :P Håper kragen kommer tilbake, hun ser litt pussig ut rundt ørene synes jeg :lol:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Finingene! og skjønne skjønne Jaran :wub:

:heart:

For en fin gjeng du har ^^

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tusen takk :)

Blue merle kortis var den som fanget mitt øye! Helt betatt, jeg. Flotte hunder resten av gjengen og. :)

Enig i at hun er blikkfanger :ahappy: Takk :)

:wub: Vakre dyrene :wub:

Lyra er nydelig selv om hun er nede i pels også :wub:

Takk! Lyra synes nok det selv også :aww:

Link to comment
Share on other sites

Den blå langhåra var råflott! Elsker sånne mørke merle-fjes:wub:

Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2

Takk, Lyra er fin :)

Flotte bilder av en nydelig gjeng

Takk: ahappy:

Fine bilder av en flott gjeng :D Lyra har begynt og få igjen en del pels ser jeg :D

Takk! Ja, jeg synes det har gått overaskende fort å få igjen pelsen faktisk! Men den kragen er sikkert den som tar tid :P

Så nydelige! :wub:

Takk :ahappy:

Jeg liker når du bruker kamera, Lill :aww:

Kjempe mange fine bilder av flokken :wub: Hvordan får du de til å stå så fint og tett i lag?

Takk :D Ehm. Lokker en og en på plass der jeg vil ha dem, så sier jeg stå. Så går jeg og tar bilde mens jeg kaster en godbit foran meg i luften :P

Det virker så utrolig harmonisk hos dere. Må jo være helt fantastisk å få vokse opp i slike omgivelser!

Hadde både kaniner og høner når jeg vokste opp jeg også, men blir liksom ikke helt det samme i Oslo som det her :P

Å tusen takk :ahappy: Vi trives veldig veldig godt her på landet. Om noen uker får vi 10 nye døgngamle kyllinger, det blir kos :D

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

For noen nydelige collier du har :wub:

Tuusen takk :flowers:

For en herlig gjeng hunder, kaniner høner :wub:

Flott dag i sola!

:ahappy: Ja var en veldig fin dag. De koste seg alle sammen veldig i solen!

Nydelige hunder du har, Lill! :wub: Også originalt å ikke bare se Lassiefarger (altså blå) :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takk :ahappy: Jeg mangler tricolor da!

Jeg er så svak for Lyra :wub:

Jeg er så misunnelig på plassen din!

Jeg er VELDIG glad i plassen vår også! Vi har et fælt hus innvendig egentlig, gammel&trekkfult, forferdelig romløsninger, lekkasjer i rør her og der... Men denne plassen og utsikten bare veier så opp at tanken på å flytte fra det... Nei.

Nydelig :wub:

Hvordan går det forresten med hunden som var i fight med en jerv?

Takk :heart: Det er hun her :)

13113458294_88f15d2fcb_b.jpg

Hvis du ser bittelitt i det røde er det et biiittelite parti der pelsen ikke er grodd igjen enda, men ellers er hun virkelig i topp form. Stram i kroppen, umulig å sperre inne og like teit og gæren som før :aww:

Fine hundene :wub:

:D Takk :ahappy:

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Har lest gjennom den ja, men som jeg nevnte ønsker jeg ferskere innvendinger siden selv de tidligste svarene der er noen år gamle. Ja gjør det ikke enkelt for meg selv. Diesel er absolutt ikke uaktuelt, blir nokk det om jeg går for en form for varebil! Bensin er bare det som hadde vært optimalt med mitt kjøremønster og hybrid hadde bare vært foretrukket mtp lavere utgifter. Hvorfor vil du bytte til Caddy? Hvilken modell hadde du og synes du det har funket bra?
  • Denne dukket opp i flyttelasset i dag, må le litt, det er noen år siden!
  • Skal du ha hybrid (ikke plug-in) og firehjulstrekk, er det ikke mye å velge i i den prisklassen og nyere enn 2017. Er diesel helt uaktuelt?  Selv har jeg SUV-varebil, hatt den i 10år. Plass til to store bur ++. Diesel og firehjulstrekk. Når den skal byttes ut blir det mest sannsynlig Caddy. 
  • Skrev en masse om god erfaring med Berlingo Multispace her, men den oppfyller ikke kravene etter at jeg leste innlegget ditt en gang til. Nå ser jeg det er mange tråder om hundebiler på forumet, men om du ikke har sett den allerede så ta en titt på denne, som tar for seg litt med ulike løsninger og innredninger:  
  • Hei! Jeg er på jakt etter en ny bil ila høsten/vinteren og sliter veldig med hva jeg skal gå for, da det er fordeler og ulemper med alle jeg finner. Jeg er heller ikke så god på bil selv og ombestemmer meg hele tiden😅 Så håper noen her har tips og andre synspunkter! Jeg har en gammel Rav4 som har bra med plass, men med alt utstyret jeg har er baksetene alltid fylt og veldig rotete. Så jeg ønsker bedre plass/et bedre system på innredningen. Kjører mest korte strekninger i hverdagen og kun lengre om sommeren, da til diverse konkurranser og kurs. Jeg har to cockere som skal ha plass i hvert sitt bur og det holder med kun 2 seter. Dette blir min hovedbil. Bor i Nord-Norge så den må takle litt vær og ymse veier. Mine krav: automat, firhjulstrekk, nyere modell (helst etter 2017), rundt 300k, helst hybrid(ikke full el-bil eller plug-in), selvfølgelig driftssikker og ikke alt for dyr i bruk. Vil helst kjøpe fra en merkeforhandler. Per nå står jeg mellom 3 typer biler: 1. Vanlig SUV. Mest sannsynlig en RAV4 hybrid med takboks og opphøyd gulv i bagasjerommet, evt andre modeller med stort bagasjerom om noen har tips. Positivt: hybrid, billig i drift, enkel å vedlikeholde, kommer ofte med lang garanti, vet jeg er fornøyd med denne typen bil. Minus: mindre plass og ganske dyr i innkjøp da jeg må ha en 2019 modell eller nyere for å få flatt bagasjerom. 2. SUV varebil. Positivt: Veldig god plass, en type bil jeg liker å kjøre og tror egentlig en slik en hadde vært perfekt. Minus: Ekstremt vanskelig å få tak i med mine ønsker, de få modellene jeg har funnet har kjente feil/kjørt veldig langt, dårligere komfort, og diesel er ikke optimalt for mitt kjøremønster. 3. Kassebil, typ Caddy. Positivt: Kanskje litt for god plass, mulighet til å lage soveløsning inni bilen(men usikker hvor mye dette blir brukt), lett å få tak i, og får en billigere og nyere bil enn de andre to alternativene. Negativt: Mye tilrettelegging som må til(isolering, bytting til gittervegg, mm), diesel, usikker hvor god de er å kjøre og må si det ikke er de fineste bilene, selvom det ikke burde ha noe å si😂 Kunne gjerne hatt en kassebil som bil nr. 2, men frister mindre som bil nr. 1. Noen som har noen tips eller innvendinger? Har sett litt i de andre trådene, men de er jo ganske gamle nå og finner ikke akkurat det jeg er ute etter ☺️
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...