Gå til innhold
Hundesonen.no

Billige og smakfulle godbiter


mushi
 Share

Recommended Posts

Jeg har kokt-skåret-og-tørket lever før men det er mer styr og stank enn jeg gidder altså... Kjøper heller noen bokser med leverpostei, har i en pose, klipper majones-hull og lager små topper på et bakepapir :kiss:

Hvor lenge har du de i ovnen, og på hvilke grader? Og er det mye lukt?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 88
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg bruker Mix Minibein til mine hunder som belønning på trening og turgodis. Holder seg myke, lette å dele og hundene blir ikke så tørste av de. Brukte handlers godbitene før.

Jeg har også hatt prosjekt "lage levergodbiter" nå, og det fungerte aldeles strålende synes jeg Tinte først hele klumpen (så ikke tipset om at den var mer håndterlig når den var halvfrossen før det v

Nei fy f*** Lever lukter IKKE godt! Har brukket meg utallige ganger, og jeg har såvidt fått leveren på kok... ÆSJ! Nuka ser ut til å være interessert i lukten da, hopper opp med forlabbene på kjøkk

Jeg har kokt-skåret-og-tørket lever før men det er mer styr og stank enn jeg gidder altså... Kjøper heller noen bokser med leverpostei, har i en pose, klipper majones-hull og lager små topper på et bakepapir :kiss:

Genialt!! Det skal prøves ut idag altså! Bikja elsker leverpostei - men jeg tør ikke la henne spise rett ut fra boksen siden det er stor fare for å skjære seg på kantene. Gjør du noe for at leverposteien skal bli litt mykere og lettere å klemme ut av posen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor lenge har du de i ovnen, og på hvilke grader? Og er det mye lukt?

70-ish grader, noen timer, til de er tørre og harde bare. Jeg vil ha de ganske harde, med et tjukt skall, så ikke de moses og kliner i lomma mi. Litt lukt er det, men det er såvidt jeg merker det med ovnsdøra lukket

Genialt! Det skal prøves ut idag altså! Bikja elsker leverpostei - men jeg tør ikke la henne spise rett ut fra boksen siden det er stor fare for å skjære seg på kantene. Gjør du noe for at leverposteien skal bli litt mykere og lettere å klemme ut av posen?

Jeg har bare boksen stående i romtemperatur en halvtime/time før jeg begynner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

70-ish grader, noen timer, til de er tørre og harde bare. Jeg vil ha de ganske harde, med et tjukt skall, så ikke de moses og kliner i lomma mi. Litt lukt er det, men det er såvidt jeg merker det med ovnsdøra lukket

Det lukter jo godt av leverpostei! :D Pålegg jo!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et annet tips til billige godbiter, som min hund elsker, er å spre VogH utover et bakepapir, inn i ovnen til tørk så lenge man gidder og så kutte opp. Koster jo nesten ingenting, blir litt klissete, men min hund synes det er supert!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Et annet tips til billige godbiter, som min hund elsker, er å spre VogH utover et bakepapir, inn i ovnen til tørk så lenge man gidder og så kutte opp. Koster jo nesten ingenting, blir litt klissete, men min hund synes det er supert!

men det stinker gjør det ikke? :hmm:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

NÅ driver jeg på å lager leverpostei-godbiter! Jeg tar litt tilbake det jeg sa tidligere, om at leverpostei lukter godt fordi det er pålegg.. Det luktet godt helt til det gikk inn i ovnen, da begynte det å lukte veldig lever :P Men overkommelig da :) Tok høy tempratur først, for å få en liten hard overflate - og det va nesten som at jeg brente dem :o Nå tørkes de på 50 grader.. Fikk litt leverpostei igjen i sprøyteposen, og fant ut at den fungerte veldig godt som belønning den også :P Bare å sprøyte litt leverpostei i munnen demmes, mye lettere å klemme ut enn en tubeost :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, tørke-godbiter-lørdag på sonen! Jeg har også noe godt i ovnen i skrivende stund :teehe:

Jeg har blandet 500gr vom og hundemat (100% kylling) med 2 egg og litt maizena, har det i ovnen på ca 50 grader med døra på gløtt, veldig spent nå! Kan bekrefte at det luker ingen verdens ting av kyllingvarianten ;) Og jeg går og småbrekker meg litt når jeg gjør det samme med lever :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det farlig å spise for mye leverpostei ?

Haha, hvor mye er for mye?

Nå har jeg hoppet over noen sider, men jeg har tørket noen brett med bittesmå biter av kyllingfilèt i ovnen på 50 grader i en evighet. Trenger ikke sterk varme først. De blir tørre av seg selv. Og holder lenge. Kjøp sånne billige, frosne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
×
×
  • Opprett ny...