Gå til innhold
Hundesonen.no

Spiste plastfolie


LiloPilo
 Share

Recommended Posts

Min matdesperate staffetispe klarte nå nylig å stjele et stort stykke brieost mens jeg drev å bar inn i hytta. Fem matvareposer, mor snur seg vekk i 10 sek og JAFS!! Hun fikk slukt en stor bit, kanskje 1/3 av osten og jeg ser at hun fikk med seg noe av plastfolien også, kjøtthue!!! What to do??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor mye er det snakk om? Plastfolie er jo ikke livsfarlig i seg selv, problemene oppstår jo når det evt setter seg fast eller surer seg rundt ting inne i fordøyelsessystemet. Og man gjør vel generelt ikke mye med slikt før det evt blir et problem. Er det snakk om små biter så kommer de nok ut igjen helt uproblematisk, er det snakk om større mengde så ville jeg fylt på en god dæsj olje for og smøre systemet og håpe på at det glir igjennom, og selvfølgelig holde øye med hunden, smerter, kvalm, bæsjer ikke osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Unnskyld, men :lol: !!!

Hva den bikkja klarer å få i seg! Melvin har spist en ballong en gang, den kom like hel ut igjen, men en fin liten dæsj bæsj INNI. Så det er nok bare å holde utkikk, ville ikke bekymra meg nevneverdig om hun spiser normalt og magen fungerer i morgen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe Bie, ja, hun er HELT RÅ!!! FØRSTE hun gjorde når vi kom fram på hytta var å pile på baksiden av hytta, klatre opp på fuglebrettet og rense det for rester av solsikkefrø. Deretter gikk hun over all tyttebærlyngen i desperat søk etter tyttebær, et par runder med raptus på plenen og så rett inn og NED i matposen. Mor rekker jo ikke blunke engang før hun har spist en "treretters"....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe Bie, ja, hun er HELT RÅ!! FØRSTE hun gjorde når vi kom fram på hytta var å pile på baksiden av hytta, klatre opp på fuglebrettet og rense det for rester av solsikkefrø. Deretter gikk hun over all tyttebærlyngen i desperat søk etter tyttebær, et par runder med raptus på plenen og så rett inn og NED i matposen. Mor rekker jo ikke blunke engang før hun har spist en "treretters"...

Høres akkurat ut som min! Sikker på at du ikke har fått litt Labrador i henne? :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og sånn for å svare på spørsmålet: jeg tror nok det vil gå helt fint :) min har spist,, ehm, absolutt alt som går an å spises: sokker (opp mot 30 stk), champagne-/vinkorker, tang, blåskjell, pappkrus, isopor, ballonger, en brukt bæsjepose som var nesten like stor som henne (da hun var ca 9 uker), plastikkposer med diverse mat i, ekle papirlommetørkler hun finner på bakken, sånne plastikkrus man får is i and the list goes on and on.

Jeg har vært kjempestressa før når hun har spist ting, men nå har hun prøvd det meste og det har ikke satt seg fast i noe enda, så da klarer hun seg nok. Hundene har et fantastisk fordøyelsessystem, så jeg ville ikke stresset for mye over det :) bare se henne an og sjekk avføringen.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, LER, Lunatic!! Labrador er nok hakket værre skjønner jeg! Lurer på hvor lenge de hadde overlevd på egenhånd..! Tror min Lilo hadde spist seg ihjel innen et døgn. Rekorden hennes var da hun spiste to stk fugleballer med nettingen på her på hytta!! Heldigvis så jeg det og fikk kastet salt ned i halsen på henne. Begge fugleballene kom nesten utygd opp igjen. Ellers har hun spist en boks kosttilskudd, x antall lecakuler (tarmen hennes så ut som et perlekjede på røntgen), døde sjøstjerner, tang, diverse matpakker med papir/plast, blomster, og ellers ALT annet som folk kaster fra seg i grøfta. Min bordercollie mix på 11 år har jeg måtte tvangsfore fra dag 1, mens Lilo finner man altså klatrende i trær på jakt etter fuglemat!!

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, LER, Lunatic! Labrador er nok hakket værre skjønner jeg! Lurer på hvor lenge de hadde overlevd på egenhånd..! Tror min Lilo hadde spist seg ihjel innen et døgn. Rekorden hennes var da hun spiste to stk fugleballer med nettingen på her på hytta! Heldigvis så jeg det og fikk kastet salt ned i halsen på henne. Begge fugleballene kom nesten utygd opp igjen. Ellers har hun spist en boks kosttilskudd, x antall lecakuler (tarmen hennes så ut som et perlekjede på røntgen), døde sjøstjerner, tang, diverse matpakker med papir/plast, blomster, og ellers ALT annet som folk kaster fra seg i grøfta. Min bordercollie mix på 11 år har jeg måtte tvangsfore fra dag 1, mens Lilo finner man altså klatrende i trær på jakt etter fuglemat!

:lol: :lol:

Tror også Luna hadde spist på seg ufrivillig bulimi. Spist ALT hun kommer over --> kaste opp --> spise oppkastet --> spise mer mat --> kaste opp --> osv, osv. Hun hadde nok satt fast noe i halsen relativt raskt også :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...