Gå til innhold
Hundesonen.no

Minibullen Bajas


TullBull
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Svar 54
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Fikk tatt noen høstbilder av 2-åringen   Flekse litt muskler

Da har jeg endelig fått somlet meg til å ordne noen bilder av valpisen min, så da kan han få en bildetråd også Etter 15-års venting ble det endelig en miniatyr bullterrier på meg, tidenes julega

Ting går fortsatt fint med Bajas, han er flink på fellestreninger og vi gleder oss til Rally-lydighetskurs i juni. Vi har dog to problemer; han har null innkalling i hverdagen og kan finne på å stikke

  • 3 months later...

Ting går fortsatt fint med Bajas, han er flink på fellestreninger og vi gleder oss til Rally-lydighetskurs i juni. Vi har dog to problemer; han har null innkalling i hverdagen og kan finne på å stikke ut døra hvis han får sjansen, for å løpe over til naboen. Veldig frustrerende siden det er noe jeg har jobbet mye med fra dag 1, men han har vært så selvstendig fra han var valp og er litt for interessert i å snuse spor. Heldigvis kan han fint gå løs sammen med andre hunder som har god innkalling, da er han like lydig som dem ;)

Det andre problemet er at han har begynt å reagere på biler. Han har alltid vært litt redd, men nå har det gått over i stress og jaging hvis vi går langs veien. Han får selvfølgelig ikke jaget bilene, men legger seg ned og skal storme etter når bilene passerer :hmm: Så der har vi litt å jobbe med.. Ellers er han som sagt veldig fin. Verdens største koseklump :wub: En liten bildeoppdatering fra vinteren som har gått:

DSC_2516.jpg

DSC_2490-Edit.jpg

DSC_2649.jpg

DSC_2650.jpg

DSC_2653.jpg

DSC_2651.jpg

DSC_2699-Edit.jpg

"Kamphund" eller ei, jeg vet hvem av disse jeg synes ser skumlest ut :P

DSC_2702-Edit.jpg

DSC_2701-Edit.jpg

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så kjekt med oppdateringer. Det blir en mini på meg engang, bare vet ikke helt når enda :)

Er innkallingen lik når dere er ute å går eller er det bare hjemme på tunet det er slikt (min forrige hund stakk når vi var på plass et sted, men ikke når vi var ute å gikk) kan komme med tips om du treng.

Kjedelig han har hengt seg opp i bilene også, som sagt jeg trer ikke tips nedover ørene på deg men hjelper gjerne om det er noe jeg kan bidra med :)

Han er jo blitt sååå flott! Gleder meg til å høre mer :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:wub: Så fin han er :D Buller altså :wub: De gror mer og mer på meg.... :D

Ja, dem er helt herlige! :D

Han er så fiiin! :wub:

Han er så nydelig :wub: elsker å få snap av han! :D

Takk! Ja, bra du ikke er lei. Blir fort en del snap av han :P

Herlige bilder av glade hunder :D

Takk :ahappy:

Så kjekt med oppdateringer. Det blir en mini på meg engang, bare vet ikke helt når enda :)

Er innkallingen lik når dere er ute å går eller er det bare hjemme på tunet det er slikt (min forrige hund stakk når vi var på plass et sted, men ikke når vi var ute å gikk) kan komme med tips om du treng.

Kjedelig han har hengt seg opp i bilene også, som sagt jeg trer ikke tips nedover ørene på deg men hjelper gjerne om det er noe jeg kan bidra med :)

Han er jo blitt sååå flott! Gleder meg til å høre mer :)

Absolutt en herlig rase, så er bare å glede seg ;)

Begge deler faktisk.. Han kan finne på å stikke ut døra hvis han får dyttet den opp (barna er ikke så flinke på å huske å lokke mellomdøren til gangen, og ytterdøra går ikke alltid i "lås"..). Ellers kan han være løs hjemme hvis vi trener og han har fullt fokus på meg, men stoler ikke på han. Ute på tur så stikker han ikke for å "stikke av" liksom, men snuser seg avgårde og blir "døv". De to gangene han har kommet ut av syne er det null problem å få tak i han igjen, når jeg først finner han :hmm:

Han er så fin! :)

Takk :)

Han var vanvittig fin :D !

Så morsomt å se at han er nesten identisk i farger og tegninger som boxervalpen min.

Åhh, boxervalp :wub: Ja, er flott farge og tegninger på dem ;)

Så flott han er :)

Like flott fortsatt han :wub:

Takk! Han er jo ikke flott sånn standardmessig, men sånn er det bare og for meg er han verdens nydeligste :D

Det er du som er Dj-une, sant?

Jepp, er dj_une på Snapchat og Instagram :)

Har gått en tre timers tur med to venninner og hundene i dag. Var en ordentlig fin tur hvor dem fikk gå løse nesten hele turen og kost seg skikkelig! Tre stykk fornøyde og sølete hunder etter turen :ahappy: Var ikke sol i dag, men har vært så nydelig påskevær i hele helgen. Det "ordentlige" kameraet mitt er fortsatt ikke reparert, men må dele et par bilder fra en tur med faren min på lørdag. En liten rast hvor pappa deler klementinen sin med Bajas :wub:

DSC_2726-Edit-2.jpg

DSC_2727-Edit.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 6 months later...

Jeg er visst veldig flink til å glemme denne tråden, men Bajas ble 2 år 12. oktober, så på tide med en oppdatering :) Status er vel ca samme som ved forrige oppdatering, men han er heldigvis ikke så på "hugget" etter å stikke av lenger, og biljagingen har blitt bedre. Han er såpass flink til å holde seg hjemme at han ved et par anledninger har gått ut døra uten at noen legger merke til det, før vi ser han sitter i solveggen ute eller kommer inn igjen :innocent:

Trener fortsatt (hverdags)lydighet minst 1 gang i uken, og jeg synes han er flink jeg, til å være stabull.. Fortsatt litt vanskelig å konsentrere seg med nye og urolige hunder i nærheten og spesielt tisper. Han elsker andre hunder over alt på jord og har ikke en sinna celle i kroppen tror jeg :P Hundeskikk har vi ikke helt da, han er pågående og tror alle er potensielle lekekompiser, men heller det enn en som utagerer negativt.

Har trent litt spor, men akkurat der må vi ta et par steg tilbake nå. Mistet litt motivasjon etter et par dårlige spor, men inntil da har han vært veldig flink. Ellers går det mest i rallylydighet og tenker å trene Smeller fremover. Til og med litt rundering har vi snust på hehe.

Litt bilder fra det siste halvåret, som beskriver Bajas godt synes jeg:

DSC_0040_1.jpg
Han er helt suveren med barna og begeistringen er gjensidig.

DSC_0029.jpg
En ordentlig klovn. Hvis han kjeder seg eller rett og slett ikke gidder gå så kan han krype noen titalls meter :P

DSC_0008_1.jpg

DSC_2854.jpg
Han elsker vann, men ikke å svømme. Synes det litt morsomt når han velger å sitte eller legge seg i vannet :rofl:

DSC_0023.jpg
Så er han en spreking som elsker å gå på tur. Han er kjappere og spenstigere enn de fleste tror. Det er en av grunnene til at jeg valgte en mini også, for de er ikke så tunge og daffe som standarden :)

  • Like 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blitt skikkelig mannemann :wub:

Hehe, ja han har visst lagt seg ut en del i kroppen det siste året. Det så jeg egentlig ikke før jeg tok bildene i går. Bare så synd han fortsatt er så snipete i profilen :lol: , men han er helskjønn uansett :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...