Jump to content
Hundesonen.no

Sofiea

Medlemmer
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Sofiea

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1394 profile views
 1. ja det var veldig forvirrende. De burde ha skrevet at man kan ta fire cert om hunden er under 2 år. Kjedelig at du ikke fikk stor certet. Veldig forvirrende ja.
 2. Så man kan i grunn ta maks fire cert da? Man kan ta to små cert og ett stort cert om hunden er under 2 år. Og å ta det fjerde certet når hunden er over 2 år? Og da blir hunden også champion.
 3. Jeg får jo spørsmålet:. «Har hunden det store certet?» Og da hadde det vært rart å si ja om hunden ikke hadde det store certet.
 4. Ååå så bra. ? synes det var rart om man ikke kunne ta det store certet om hunden ikke har noe stort cert. ? takk for svar til dere alle.
 5. Da må man ikke ha to små cert, men kun ett lite cert. Hvis hunden er under 2 år. ? Dette var innvikla. Synes jeg.
 6. Så hvis man har to små cert fra før av. Og stiller ut på en NKK utstilling og er så heldig og får tilbud om stor certet så må man takke nei til stor certet selv om man ikke har stor cert? Bare fordi hunden er under 2 år? Hvorfor må man takke nei til stor cert når hunden ikke har stor cert? Har jeg forstått det riktig? Jeg skjønner ikke så mye.
 7. Hvor står reglene om dette? Jeg finner ikke noen egne utstillings regler for hunder under 2 år. Da må jeg droppe fire utstillinger som jeg har meldt på allerede. Det er ikke så lett å forstå alt.
 8. Men det er da mye vanskeligere å få storcertet enn småcertene. Så selv om hunden er under 2 år så trenger den stor certet. så man nyttiggjør storcertet når man mangler storcertet. Man får jo spørsmål om man mangler storcertet og det gjør man jo selv om hunden er under 2 år.
 9. Er det ingen som vet noe om dette???
 10. Kan dem da ta to små cert pluss ett stort cert på NKK? Også å ta det fjerde certet etter fylte to år?
 11. Er det disse rasene som ikke er med? https://www.nkk.no/getfile.php/13289321-1547021645/Dokumenter/Aktiviteter/Utstilling/Raser uten krav til storcert pr 010119.pdf
 12. Hvordan er utstillingsregelene for hunder over 9 måneder men under 2 år? Kan de ta stor cert? Små cert? Hvor mange cert kan de ta? vet de må ha ett cert etter fylte 2 år? Men må det være stor cert? Eller kan det være små cert? Kan hunder i denne aldersgruppen ta to små cert og ett stor cert? Hva skjer om de da får to stor cert?
 13. Sofiea

  Collie rough

  Har de mye vakt eller vokt i seg? Er intressert i collie langhåret.
 14. Sofiea

  Enmannshund

  Har noen her noen forslag på en " enmannshund " som er en bestevenn for ett menneske? Som ikke er "utro" og heller vil være bestevennen med alle? Hva bør man da se etter i en eventuell hunderase? Gjerne mellomstore-store hunderaser. Vil ha en hund som knytter seg til meg og ikke stikker av til alle andre mens jeg da står der helt alene.
 15. Er det mye napping og klipping før utstilling? Hvordan er gemyttet i de forskjellige spanielene? Noen erfaringer ? Hva er forskjellene mellom rasene?
×
×
 • Create New...