Tøfflus Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 *snip* Tror du endte med å spise tørre brødskiver hos meg den ene gangen jeg dristet meg til å invitere deg på lunsj, for det var ikkeno av pålegget i mitt kjøleskap som passet din gane Nyrer, det fikser jeg ikke (har smakt). Og jeg tror ikke jeg hadde fikset Haggis. Sånn ellers tror jeg at jeg er som en søplekvern, alt går i grisen 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100020 Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg kan spise det aller meste av høflighet. Sopp kommer nok som nr 1 på lista over ting jeg ikke liker. Det noe med konsistens kombinert med merkelig smak :/ Sushi har jeg forsøkt meg på to ganger og det er bare virkelig ikke særlig godt. Jeg er sikker på at mange fler mener som meg, men de spiser det for at det er kult og hipt Ellers så er jeg glad i det aller meste, og det vises på vekta... Jeg syntes sushi er møkk, men kun fordi konsistensen av rå fisk ødelegger. Men jeg tvinger det i meg fordi det er sunt og håper at det går over Men sushi med fritert scampi/fisk/kylling - dét er godt! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hanna Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Det går ann å venne seg til endel smaker man intuitivt ikke har likt. Det har jeg måtte gjøre med - oliven - rå fisk (elsker sushi, men foretrekker laks..) - rucculasalat (?! spiser nesten ikke annen salat nå) - myk- og muggost. Sistnevnte er in working progress, men jeg spiser milde oster, eller salte med honning/fikenmarmelade etc. på Jeg er også oppdratt til å smake på og spise det meste. Husker en gang i barneskoleårene jeg ble invitert inn til nabokona, og fikk servert lever . Pliktskyldig spise jeg så mye jeg orket, men jeg har ikke spist det siden. Jeg har i grunnen blitt særere med årene, etter å ha innsett at man ikke alltid må spise opp. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tabris Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Og jeg tror ikke jeg hadde fikset Haggis. Jeg har smakt haggis! Det må jeg få skryte av, synes jeg. Var på ferie i Skottland, og jeg følte at jeg bare MÅTTE smake siden jeg nå var der. Til info så ser det ut som høgg, og tanken på hva det var jeg spiste gjorde at jeg mistet matlysten, men det smakte ikke spesielt ille. Smakte egentlig ingenting. Minnet litt om morrpølse med sennepsmak. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Nyrer, det fikser jeg ikke (har smakt). Og jeg tror ikke jeg hadde fikset Haggis. @Whoopsis , @Nemi og jeg smakte nachos med haggis i Edinburgh i fjor. Litt rar kombinasjon, men ikke vondt. Spiser gjerne haggis igjen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg innbiller meg liksom at jeg stort sett er altetende, men det er jo enkelte ting jeg helst IKKE spiser.... - sylteagurk - oliven - grønne erter - sildeting - potetsalat - kokte gulrøtter (rå er snadder da) - blåmuggoster Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tabris Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg er forresten også vanskelig når det kommer til sjømat. Jeg spiser ingen skjell, da jeg synes de har en utrolig vemmelig konsistens og utseende. Jeg liker egentlig smaken på krabbe og reker er sånt sett greit nok. Men tanken på at krabben blir kokt levende og at man skal sitte og rive av lemmer og kroppsdeler, det er så grotesk... det samme gjelder hummer, kreps og alle andre slike sjødyr. I tillegg minner krabbe meg altfor mye om en svær edderkopp, så det er så mye som er feil når det kommer til sjømat for meg. Alt annet enn smaken, egentlig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Margrete Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Det går ann å venne seg til endel smaker man intuitivt ikke har likt. Det har jeg måtte gjøre med Jeg er voksen og kan bestemme det helt selv! Så jeg trenger ikke å venne meg til å spise innvoller takk og lov 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tonje Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg er nok temmelig altetende. Det eneste jeg kan komme på at jeg måtte spytte ut, var en grønnsakspure mamma vispa i hop en gang. Den smakte ku-drit Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
laikamor Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Kom på et par ting til jeg ikke liker, fått rare kommentarer for begge: Ost som ikke er smeltet. Hvis jeg kjøper ferdigsmurte baguetter tar jeg alltid av osten... I tillegg stinker den osten de bruker på slike baguetter. Men, spiser ikke ost hjemme heller, utenom smeltet på diverse mat. Mais.. klarer ikke smaken og konsistensen! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Jonna Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg innbiller meg liksom at jeg stort sett er altetende, men det er jo enkelte ting jeg helst IKKE spiser.... - sylteagurk - oliven - grønne erter - sildeting - potetsalat - kokte gulrøtter (rå er snadder da) - blåmuggoster Det syns jeg var litt morsomt, for jeg har luktet mye funky ost i kjøleskapet ditt Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Yellow Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Anser ikke meg selv som kresen egentlig, men er allikevel ting jeg ikke takler, da har det gjerne med konsistens å gjøre. Liker svært, svært lite helfabrikert kjøtt, da heller ikke ferdige hamburgere, kjøttboller osv. Pølser går helt fint, men er ikke særlig glad i å spise det heller alene (i pastasaus og slik liker jeg det godt derimot, de kjøttpølsene). Og liker helt klart best filetkjøtt, men liker også kyllinglår/vinger dersom det er stekt slik at skinnet blir sprøtt, ellers synes jeg ikke det er direkte godt akkurat. Blåskjell og kokte reker er jeg ikke fan av, stekte reker og stekt scampi går derimot helt fint. Så kommer jeg ikke på en eneste grønnsak jeg ikke liker, men jeg takler ikke konsistensen av de med mye vann varmebehandlet, som ananas og squash (men liker begge deler rå). Red: Pålegg er jeg derimot veldig kresen på igjen, igjen kommer vel det inn med helfabrikert kjøtt, da. Tror faktisk dette er det eneste jeg liker av pålegg: Hamburgerrygg. Kalkunskinke. Enkelte typer salami (langt i fra alle). Roast beef. Spekeskinke. Smøreoster som Philadelphia og skinkeost. Syltetøy. Uten klumper. Ost/brunost. Honning, og sjokoladepålegg evt, da. (Ikke alt her som er "no go" nå, da) Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest lijenta Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Masse mat som er no go men det er av matintolleranse Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
madam mim Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Denne tråden var jomen litt av en lesning Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
turbogutten Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg klarer vel å få ned det meste dersom jeg er i selskap. Men det er to ting jeg virkelig har problemer med. Det ene er oliven, som jeg gjerne skulle ha likt - spiste det så og si hver dag den tiden jeg bodde i Italia bare for å kanskje like det en dag. Det andre er østers. Jeg får det ned, men det er bare noe med å drikke slimete sjøvann jeg ikke helt takler. Kom på en ting til! Dette skal sies at jeg smakte på før jeg visste hvordan det ble laget og at jeg fikk det servert da jeg aldri velger noe slags lever frivillig. Gåselever. Det er faktisk noe av det ekleste jeg har spist. Fett og kvalmende. Heldigvis sier jeg lett nei takk til det selv i selskap og gir en liten leksjon om hvordan produksjonen foregår i samme slengen Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest Christine Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Tror jeg står over å skrive hva jeg ikke liker, sånn for at folk skal slippe hjerteinfarkt. Jeg er så kresen at jeg skjemmes, og at jeg hater å dra på middag til folk, for det blir alltid pinlig rundt middagsbordet Edit: Tror lista er kortere om jeg skriver hva jeg faktisk liker, og ikke hva jeg ikke liker.. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ia Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Mais Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nirm Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Denne tråden var jomen litt av en lesning Hellstrøm hadde hatt en jobb med "lære sonen å spise litt av hvert". 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Det syns jeg var litt morsomt, for jeg har luktet mye funky ost i kjøleskapet ditt Man lukter ikke på ost . Oster som lukter mye SMAKER ofte godt, men blåmukkost SMAKER jo høgg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Gjest Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Denne tråden var jomen litt av en lesning I know Det er litt godt, når man føler man er innmari sær, så er det bare å dra opp denne tråden. Vips, føler man seg bedre… ha ha Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Trixie Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg hater majones dypt og inderlig. Det er så vannvittig ekkelt, og klarer knapt se andre spise det. Dermed utgår også alt som inneholder majones og ellers alle dressinger som ser ut som de inneholder majones. Liker heller ikke ketchup. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mardina Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg anser meg ikke for å være kresen, men det er et par ting jeg ikke liker: - Innmat - En god del sjømat - Riskrem - Reker - Tjukt bacon - Lutefisk - Rakfisk - Blåmuggost - Karamelpudding - Farris - Smalahåve - Fårikål - Kaviar - Sushi - Sursild - Rå fisk, f.eks røkelaks Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wachita Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg er superkresen.. Fikk beskjed av samboer å skrive en liste over ting jeg ikke liker, men vi fant ut at det var lettere å skrive ned det jeg liker, den ble ikke like lang.Men det jeg absolutt ikke liker er:SjømatMaisTomatSoppAnanasDe meste av grønnsaker.. Kan dog spise gulrot om den er rå, agurk går ned, men velger å ikke spise detBlåbærMye mat jeg liker og, men velger å ikke spise hvis der er blandet med noe annet ;p Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
AnnikenK Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Ansjos. Jeg regner det ikke som mat, egentlig. Nei, ansjos er agn det 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Fillerya Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Jeg kan spise det meste, men jeg blir veldig kvalm av å spise kjøtt fra ekle deler, så det unngår jeg Feks, jeg spiser salami helt til jeg leser at det inneholder oksetunge, oksekinn, grisehjerte osv Klarer ikke konsistensen av rogn, verken hel eller i kaviar Spiser jeg reker må jeg ta ut bæsjestrengen. Det tar veldig lang tid om man må gjøre det på alle rekene, dermed spiser jeg aldri reker. Østers Paprika Papaya Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.