Gå til innhold
Hundesonen.no

Recommended Posts

Skrevet

Jobbuke, så da deles den opp i to.

Så her har det vært slikt:

Mandag: Spaghetti med saus og burger

Tirsdag: Rester fra fryseren

Onsdag: Rester fra fryseren

Torsdag: Rester fra fryseren

Så får man tenke ut hva det skal være fredag - søndag (handler fredager for helgen).

  • Svar 72
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Visste ikke jeg heller før jeg åpna fryseren da jeg kom heim fra jobb I dag: Viltgryte med potetmos (hjemmelaget) - fra fryseren. I morgen: Rester fra i dag... Fredag: Aner ikke - får se hva

Onsdag: Lasagne Torsdag: Lasagne-rester Så langt har jeg tenkt Vi burde virkelig bli flinke på å lage en plan, om så bare for mer enn 1 dag...................

Ooops! Glemte at jeg har bursdag på søndag, så da kan det hende vi spiser ute - litt avhengig av baby. Og pizzaen pleier å holde til to dager, så må justere planen min litt.

Skrevet

Idag: kylling i pita

Imorgen: hjemmelaget kebab

Resten vi har handlet inn til:

Wok, chilli con carne, laks (skal prøve i folie med grønnsaker for første gang). Det var vel det vi handlet inn til idag tror jeg ;)

Skrevet

Idag: kylling i pita

Imorgen: hjemmelaget kebab

Resten vi har handlet inn til:

Wok, chilli con carne, laks (skal prøve i folie med grønnsaker for første gang). Det var vel det vi handlet inn til idag tror jeg ;)

Det er godt det! :drool: Skal ha det i morgen :D

Skrevet

Uken så langt:

Mandag: Bønner, salat, quinoa (taco-style).

Tirsdag: Pai med spinat og fetaost. Salat ved siden av.

Onsdag: Pairester.

Her planlegges det svært lite, men frys og kjøleskap fylles gjerne opp med diverse.

Skrevet

Mandag: Potetmos og pølse

Tirsdag: Lapskaus

Onsdag: Koteletter i brun saus

Torsdag: Rester :drool:

Fredag: Ut å spise tenker jeg :)

Lørdag: Skal mannen få lage middag til meg :aww:

Skrevet

Idag: Spaghetti og kjøttsaus (med mye kjøtt) og enkel salat

i morgen: kylling/kalkunpølse, mos og grønnsaker.

fredag: rester av skinkestek, poteter og surkål

lørdag: Litt usikker men antagelig frossenpizza eller noe siden det blir festligheter på fredag..

søndag: noe med kyllingfilet, ikke helt bestemt enda.

Skrevet

Blir ikke noe mer middag på meg før søndag, begynner tidlig på jobb hver dag (dvs varierer mellom 14 og 16 en gang). Da orker jeg ikke middag før det. På mandag lagde jeg ratatouille med linser og reker :P Høres rart ut, men var godt. Hadde så innmari lyst på reker nemlig. Skal huske å handle inn og lage meg ordentlig middag på søndag! Har en spinat og kikertcurry jeg er innmari glad i, tror jeg skal lage den.

Skrevet

Mandag: Brødskiver med pålegg.

Tirsdag: Fullkornspasta, ost, ketchup og krydder :P

Onsdag: Laks m/ stekt løk og sopp, og kokte gulrøtter.

Torsdag: Et eller annet med kylling og pinjekjerner teeenker jeg.. Steke kylling og riste pinjekjerner og finne noe som frister attåt. Om jeg orker å lage noe etter jobb da.

Fredag: Hjem til pizzaen til mamma :D

Lørdag & Søndag er uvisst, mamma som står for maten dene helga.

Skrevet

Mandag: Kjøpepizza

Tirsdag: Kanelboller :P

Onsdag: Fisk i folie m/ grønnsaker

Torsdag: Fiskeboller i hvit hjemmelaget saus.

Fredag: Pastaform Al Forno m/ hvitløksbaguetter

Skrevet

skalvisjå.

I dag og i går var det elgstek.

I morgen tenker jeg spagetti av no slag. Må huske å ta opp kjøttdeig.

Fredag: Grøt

Lørdag: spise ute

Søndag: koldbord

Mandag: rester

Tirsdag: rester

Guest Christine
Skrevet

Nåværende uke:
Mandag: Pasta
Torsdag: Pizza
Onsdag: Fiskegrateng

Torsdag: Pita
Fredag: Løvstek
Lørdag: Taco
Søndag: Torsk

Neste uke:
Mandag: Chicken wings
Tirsdag: Pølse m/potetmos
Onsdag: Spaghetti m/kjøttsaus
Torsdag: Fiskegrateng
Fredag: Kyllingfilet
Lørdag: Taco
Søndag: Tikka masala

  • 2 weeks later...
Skrevet

Mandag - torsdag: En take away sushi, ellers mystery box matlaging (bruke hva man har. :P )

Fredag: Suppe med Peanutty Parsnip and Carrot Soup

Lørdag: Masa Masala burger med portobellosopp og hasselbakt potet

Søndag: Risnudler med curried red lentils saus

Skrevet

Fredag: kylling i pitabrød med salater og dressing

Lørdag: fersk logg og spekemat, roastbeef, eggerøre og potetsalat

Søndag: svinesnitzel og fløtegratinertepoteter

Mandag: middag på jobb

Tirsdag: middag på jobb

Onsdag: pølsebiter og macaroni gratinert i ovn

Torsdag: noe kylling fra frysern og enten pasta eller indisk saus til

  • 2 weeks later...
Skrevet

Uka som har vært:

Mandag: Halvstekte, grove baguetter med roastbeef, perletomater, agurk, rødløk, majones og et dryss pepper. Så enkelt (og sikkert en god frokost for noen), men noe av det beste jeg vet.

Tirsdag: Kyllingwok med nudler.

Onsdag: Gryterett med ris.

Torsdag: Laks med ovnsbakte poteter med urter og rødløk.

Fredag: Kyllingvinger med salat.

Lørdag: Hjemmelaget lasagne.

I morgen, søndag: Tikka masala.

Skrevet

Fryktelig dårlig på å planlegge middag, men.

Lørdag, i dag: Blomkål, brokkoli, gulrøtter, chili, pasta, hvitløk, champinon (som jeg ikke kan stave!) og kyllingpølser gratinert i form.

Søndag: Middag hos mamma og pappa eller rester fra i dag.

Mandag: Rester fra i dag.

Tirsdag: Middag på jobb

Skrevet

Denne uken er litt full, så da lager jeg bare middager vi kan ha over flere dager.

Søndag: kylling i form

Mandag: klar kjøttsuppe med løksaus og poteter

Tirsdag: resten av gårsdagens suppe

Onsdag: Mac n' cheese, men jeg syns det kjapt blir litt kjipt, så jeg stapper den full av grønnsaker

Torsdag: resten av gårsdagens mac

Fredag handles det for neste uke, så så langt er ikke planlagt.

Skrevet

Denne uka har vært litt spesiell:

Mandag: Lam med hasselbackpoteter (spiste borte)

Tirsdag: Toro thai suppe

Onsdag. Kyllingvinger og pommesfrites

Torsdag: Pizza (spiste borte)

Fredag: Taco (spiste borte)

Lørdag: Hjemmelaget pizza

Søndag: Pai med kylling, bacon og brokkoli

Planen for denne uka er:

Mandag: Hjemmelaget tikka masala (evn pai rester, må se an når jeg kommer hjem og hvor sulten jeg er. Legger forhåpentligvis kyllingen i marinade i dag)

Tirsdag: Tikka masala rester

Onsdag: Pizzarester

Torsdag: Spagetti og kjøttdeig

Fredag: Spiser på jobbfest

Hmmm.. Denne uka var det brått vanskelig å bestemme seg. Siden planen er pai i dag og da blir det mye rester og det blir garantert mye rester av tikka masalaen også. Men greit å fryse ned og ha en gang man har dårlig tid :)

Skrevet

I dag ble det kylling med salat

tirsdag: kålruletter

Onsdag: Taco

Torsdag: Pastasalat med kylling

Fredag: wok med nudler, grønnsaker og kjøtt.

Mannen ville ha kålruletter i morgen men jeg sa egentlig nææææh. Har aldri laget det og heller aldri smakt det og helt ærlig så høres det jo ikke gått ut med KÅLRULETTER?! Så han sa han skulle lage det på fredag. Nå har jeg googlet litt og sett og dette tror jeg at jeg skal få til. Såååå jeg prøver med på kålruletter i morgen og håper mannen blir overasket når han kommer hjem! :D Men dere som har laget dette: Tenkte å koke de i ovnen i ildfas form til slutt. Det står at det skal kokes i kraft. Så da bruker jeg kjøttbuljong men det er jo 1 terning per 5dl vann. Skal det være så mye vann i den ildfaste formen at dette dekker over kålrulettene eller?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Vi hadde en elghund som stod og ulte ved døra hvis det var løpetisper innen en mils radius (satt på spissen), og en annen elghund som ikke brydde seg i det hele tatt, så det er nok i alle fall til en viss grad individbetinget. Ellers har jeg bare hatt relativt små hunder (6-8 kg), men det har kun vært tisper, og de har vært veldig enkle mtp. løpetid (lite blod, ikke noe særlig hormonpåvirking mentalt utover at det skal markeres hver 5. meter på tur). simira nevner livmorbetennelse, jeg vet ikke om det er mer vanlig på småraser, men min forrige hund fikk i alle fall det. Men skal man ikke drive med avl eller andre raserelaterte aktiviteter er det jo ikke verre enn at man kastrerer.
    • Hvordan er rasene hunden er blanding av? Og ikke minst foreldrene? Det er jo ulempen med blanding, det er vanskelig å gjøre grundig research, men foreldrene og evt. tidligere kull kan jo gi indikasjoner. Hvis det er bevisst blandingsavl så ville jeg uansett håpet at de ikke ville avlet på en hannhund som er slik, men samtidig så ville de da kanskje ikke avlet på blanding heller, om de var opptatte av genetikk. Jeg kan ikke veldig mye om miniatyrhunder, jeg har kjent et par hannhunder som var slik du beskriver, og et par som er helt greie. Når det er sagt er jo tispene også "kjent" for mer gneldring og innbilte svangerskap og livmorbetennelse, så man velger jo litt sine onder. 
    • Hei! Jeg er helt ny i liten-hund-verden. Har tidligere hatt springer spaniel, boxer og schæfer, men skal nå få en liten blandingsrase.  Jeg er så usikker på valget av hannhund eller tispe! Personlig har jeg ikke en sterk preferanse, har hatt to tisper og en hannhund, og heller nok kanskje mer mot hannhunder. Men jeg hører fra mange med små hunder at hanner kan være veldig vanskelig å få stuerene, at de markerer inne og at de er så stressa rundt løpetid i nabolaget feks at de står og uler ved døra osv. Dette er ikke noe jeg har vært borti med store raser, verken min egen eller venner sine (vært aktiv i NRH og NBF-miljø i 15 år, så vært borti en del forskjellige raser) i det hele tatt, så er det en typisk type atferd for små hunder, eller er det mer individbetinget? Vi legger så klart til rette for rotrening og passe aktivitetsnivå osv osv.  Hadde vært fint å høre noe annet enn skrekkhistorier om små hunder, for akkurat nå lener jeg veldig mot tispe.
    • Vi har hittil foret vår valp på 13 uker med fire måltider om dagen og har planer om å gå ned til tre måltider om dagen. Ved fire måltider ga vi frokost ca 07-07.30, lunsj 12, middag 16 og kveldsmat 19.30.  hvilke tidspunkter forer dere valpene deres og hva har fungert for dere?
    • Hei @Betan, min erfaring strekker seg fra 2002 da jeg fikk min første bull-hund. Min første ambull ble født i 2007 og jeg har hatt mange verv i det norske raseklubbens styre, nå sitter jeg i den svenske klubbens styre. Jeg har som oftest hunder i par og jeg er utdannet innefor atferd men også jobbet som hundetrener i mange år. Nå for tiden konkurerer jeg med min ambull-tispe. Vi er i kl 3 i RL f.eks og har flere sporprøver bak oss, tatt i Sverige. Så erfaringen strekker seg fra egne hunder til mange av norges og sveriges ambuller. Holder det?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...