Gå til innhold
Hundesonen.no

Jaktgolden Poecilias Pretty in Pink


Debbie
 Share

Recommended Posts

  • Svar 167
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Dette er min hund, en jaktgolden. Det ble sånn helt plutselig utav tilfeldighet, jeg skulle ha jaktlabrador, og vips så satt jeg med verdens søteste jaktgolden Her er lille Prima, og navnet bl

Vi har lekt med en irsk setter valp på 10 uker, det var gøy PS: Hun veier nå 7kg :wub:

Fineste Prima har bikket 16 uker, og er stor jente. Vekten er nå 12 kg, og lengden 45. Der røyk de dekkena jeg kjøpte for to uker siden..

Posted Images

Oii! Stor jente, jo! Scala veide 7 kg da hun var 12 uker gammel :o Men hun var vel kanskje egentlig ganske liten.

Skikkelig nydelig er Prima i alle fall, og man ser tydelig på bildene at det der er en samla, blid og trygg valp! Og det med selvkontroll når de sover...jeg har ikke det jeg :lol: Jeg har en golden retriever som ruller seg rundt og sukker i halvsøvne når jeg koser på henne :heart:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har lekt med en irsk setter valp på 10 uker, det var gøy :D PS: Hun veier nå 7kg

PrimaogRosefoslashrstemoslashte230_zpsfd

PrimaogRosefoslashrstemoslashte216_zps6f

PrimaogRosefoslashrstemoslashte178_zps9f

PrimaogRosefoslashrstemoslashte132_zpsc8

:wub::wub::wub::wub: :wub: :wub::wub::wub::wub::wub:

Åååå, så herlig liten dame :). Fiiineste Prima :D.

Og tusen tusen tusen takk for en kjempeSØT og god overraskelse i dag :D. Hadde ikke gjettet det overhodet!!! Men så moro, da... også bare for et lite navn da gitt :D.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oii! Stor jente, jo! Scala veide 7 kg da hun var 12 uker gammel :o Men hun var vel kanskje egentlig ganske liten.

Skikkelig nydelig er Prima i alle fall, og man ser tydelig på bildene at det der er en samla, blid og trygg valp! Og det med selvkontroll når de sover...jeg har ikke det jeg :lol: Jeg har en golden retriever som ruller seg rundt og sukker i halvsøvne når jeg koser på henne :heart:

Her er redselen for mer valpebiting og raptus meg fra det :P:lol:

Åååå, så herlig liten dame :). Fiiineste Prima :D.

Og tusen tusen tusen takk for en kjempeSØT og god overraskelse i dag :D. Hadde ikke gjettet det overhodet!! Men så moro, da... også bare for et lite navn da gitt :D.

Det var velfortjent. Jeg er så fornøyd med navnet :D:wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Hjelp jeg har jo glemt å oppdatere.

I dag er Prima 3 mnd, og hun er bare en herlig liten valp :wub:

1468807_10153513046350174_904267231_n.jp

Hun veier nå 10 kg, og er ca 42 cm høy.

1456694_10153513047010174_1687935929_n.j

Hun er en frisk og fin valp, trygg, blid og god. Valpebitingen er blitt bedre, og vi fungere bedre sammen. Skjønner hverandre bedre.

Hun er ferdig vaksinert, forsikret( prisen gikk opp gitt når en fikk golden), og det eneste dyrlegen bemerket, var de hengende øyene. Jeg håper de tørker opp når skallen vokser- noen som har erfaring med det?

1450250_10153513045425174_1297272863_n.j

Vi har ikke trent så mye, men sitt og ligg er inne. Håndtarget er inne, musematten begynner hun å fatte. Vi trener mye rotrening( har fått litt angst av historier om gærne golden)

Det er mye lyd under lek med denne tuppa, så jeg går inn og avbryter litt på det. Og hun høres ut som en grevling når hun tøffer seg :P

Hun er en enkel valp, utrolig enkel med alenetrening, har til nå ikke vært redd for noe.Dog reagerte hun på lydcd(lyder med torden,fyrverkeri o.l) Så her får jeg ta en innsats, men er ikke veldig bekymret. Hun virker veldig trygg og god. :wub:

Så nå skal vi kose oss videre på bursdagen vår :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Har noen i slekten hennes hengende øyne?

Jeg kjenner til flere Flat Coated Retrievere som har slike øyne, og de har ikke gått tilbake. I allefall på flat'en til broren min, så kan det til tider se veldig ekkelt ut for de som ikke er vant med det - for det røde under øynet vises godt når hunden er helsvart :P Såvidt jeg vet så er det ganske mange flat'er som har sånn.. Men om det gjelder golden også - det vet jeg ikke.. Håper i allefall at det order seg for Prima :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her endelig kom stamtavlen, ting tar litt tid :Pissed:

gaveprima003_zpsef741004.jpg

Hun vokser utav det meste av utstyr jeg har, her med en trang regndress- hun er ikke fornøyd :lol:

gaveprima008_zps784c5df5.jpg

Ang hengeøyne så tar jeg det med ro, men jeg synes hun har dager hvor det synes mye bedre enn andre

gaveprima002_zps9e032f38.jpg

Men hun vokser og trives :Grin: og er virkelig en PRIMA valp :Grin: :Grin:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du får vurdere å stramme dem opp om de plager henne ;-) Rottweileren hjemme har hengende øyelokk og de er grobunn for mye betennelse. Men først må hun jo vokse ferdig hodet :P

hun er aldeles nydelig :D Gleder meg til å følge henne fremover!!

flere bilder? :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Snusmumrikk

Pen frøken! Hun har et herlig ansikt :D

Nei så vidt jeg vet er det ingen i slekten som har det. Vi håper det gror seg til

Jeg har inntrykk av at det varierer veldig om de forblir hengende eller strammes opp når hunden vokser til. Bernern til foreldrene mine hadde veldig hengende øyne da hun var valp og unghund. Det førte til en del øyebetennelser og rusk og rask havna oppi der. På henne stramma det seg heldigvis helt opp og nå er de helt tettliggende og hun har ikke problemer med øyebetennelser lenger :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...