Gå til innhold
Hundesonen.no

Alertness Brainstorm "Tetris" - korthåret collie


SiriEveline
 Share

Recommended Posts

De blir som de blir. :) Alle sammen.

Og jeg tror at uansett vekt og høyde osv, så er denne søskenflokken så gode i hodet at eierne elsker alle sammen. Til og med Bella begynner å skikke seg nå, og hun har vært en utfordring :) Og nå kan jeg ikke tenke meg en tilværelse uten henne - stapeisen! :lol:

Kunne ikke vært mer enig :)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 251
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lille gutten min er i ferd med å bli stor, og han begynner endelig å se mer ferdig ut og ikke bare svært hengslete. Han har selvfølgelig mye igjen, og er noe tynn for tiden, men det er ihvertfall et s

Da har han endelig kommet i hus, det er så ufattelig deilig at vi skal få starte på vårt liv sammen. Dette er en drøm jeg har hatt i mange år nå, som endelig går i oppfyllelse! Tetris er al

Endelig noen nye bilder av lillegutt i nytt hjem:

Litt nye bilder har det blitt, selvom det er ekstremt vanskelig å ta bilder når jeg ikke kan krabbe og bøye meg i alle de posisjonene jeg kunne tenke meg :P

Første møte med snøen:

11351258445_7d55aab86b_c.jpg

Ferdig med å være ute

11351317396_08b79d6a73_c.jpg

Sniff sniff (dette er snuseblikket)

11351316856_28c546d4aa_c.jpg

Og tilslutt bare er fint bilde av godgutten :)

11351412813_74c17e5617_c.jpg

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja :)

Hun er mye mer "stressbar" sammenlignet med så og si alle andre kortiser jeg har møtt. Søt og snill og veldig lærenem og motivert for å jobbe. Men trenger en rolig eier som vil trene mye, og som ikke har andre hunder, og som tåler en del bjeffing/varsling (sammenlignet med andre kortiser i hvert fall - jeg syns ikke hun bjeffer så veldig mye da - men hun bjeffer mer enn de andre).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er pen altså :-D Og han har absolutt gjeteruttrykket!! Har et hat/elsk forhold til kortisen jeg altså. De er pene og stygge :P sorry! Men Tetris er utrolig søt da, blir gøy å se hvordan han blir som voksen ;-) Kunne vurdert rasen, men tror ikke den blir heftig nok. hehe!

Flere bilder takk :-D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh så fin han er! :)

Jeg har alltid digget korthårs-collier :- ) Som barn drev jeg og luftet folks hunder, og det gikk aller helst i de som hadde collie, enten kort- eller langhår! :- ) Hadde en langhårs-collie tispe selv en periode, og bestevenninnen min hadde en også, en hann. Ganske merkelig når hunder man bare har passet setter så store spor at man husker navnene deres 35 år senere....! :D Det var to kortiser, blue merle faktisk begge to, og de var søster og bror tror jeg, som het Sebastian og Jena. Veldig kule, var mye med på tur med meg og venninnen min + de egne hundene.

Mannen her i huset er dessverre ikke fan av ansiktet på korthårscollien, han synes det blir for snipete og myndeaktig (ingen overraskelse at han ikke liker mynder heller). Ellers kunne jeg fort ha fått en korthårscollie i hus...Jeg synes de har nydelige fjes! :heart:

Lykke til med fiiine Tetris da! Han er skjønn!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er mye mer "stressbar" sammenlignet med så og si alle andre kortiser jeg har møtt. Søt og snill og veldig lærenem og motivert for å jobbe. Men trenger en rolig eier som vil trene mye, og som ikke har andre hunder, og som tåler en del bjeffing/varsling (sammenlignet med andre kortiser i hvert fall - jeg syns ikke hun bjeffer så veldig mye da - men hun bjeffer mer enn de andre).

Det var mye av de samme tankene jeg satt igjen med etter på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er så gøy å se snap'ene av Tetris altså! Det ser ut som om dere koser dere skikkelig sammen og jeg er så glad for at du har fått drømmehunden din :heart:

 

Slår meg dog noen ganger at han virkelig ikke virker som en valp :lol:

Lurer av og til selv, han er nesten for rolig :P

Og takk jeg er kjempefornøyd med ham :) Tror det hadde passet finfint med en MiniArya her om et års tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 5 weeks later...

Da er det virkelig på tide med oppdatering, siden sist har lille gutt debutert på valpeshow der han endte som 2. beste hanne (av tre stk).

Han begynner virkelig å strekke seg i alle kanter, og de siste dagene har jeg sett at babyfjeset er på vei bort...

Treningsmessig begynner det å bli bedre og bedre fokus på meg (stille før stormen.. *kremt* pubertet heter det vel). Godbiter er ikke alltid like interessant, men det er leken. Han er også mye mer selvstendig på tur, så lenge han har kontroll på meg vel og merke. Jeg bandt han nemlig fast når jeg skulle gå et lite spor til ham, det var helt fryktelig! (Men jeg var tilgitt når han fikk lov å gå sporet!).

Her er litt bilder fra juletida og utstilling:

DSC_2242.jpg

DSC_2217.jpg

DSC_1855.jpg

DSC_1746.jpg

DSC_1678.jpg

DSC_1493.jpg

DSC_0721.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så stor han har blitt! Peen :wub:

Tusen takk! :) Håper vi sees på noen treninger framover!

Så langbeint han er!

Gratulerer med 2 bh på valpeshow! :D

Veldig langbeint, ser sånn pass snål ut :P

Tusen takk! Lill var veldig snill og handla for meg, pluss litt hjelp fra JeanetteH.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
    • Synes dere de er fine?
    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...