Gå til innhold
Hundesonen.no

Her skyter politiet hunden til døde


Lunatic
 Share

Recommended Posts

jeg synes at når bikkja er sikret (som den var i det siste klippet) så er det unødvendig å skyte den. Få fagfolk om kan håndtere sinte bikkjer til å ta jobben med å håndtere den. Om ikke DE heller får det ti, så får de skyte den da.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal alle hunder reddes ? Og i tilfelle til hva?

Eller det det bedre at noen hunder avlives? (Og da tenker jeg selvsagt ikke på av medisinske grunner).

Vet ikke helt hva du refererer til? Nei, jeg tror ikke alle hunder skal reddes til noe som helst. En død hund lider ikke osv, for all del. Men er likefremt i mot å ta livet av et individ "bare fordi man kan fjerne en plage".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har hatt hund som ble farlig for mennesker. Det er et helvetes stort ansvar. Folk som blir utsatt for sånne hunder, har også en verdi. Han hadde det ikke spesielt godt med seg selv heller. Hundeholdet blir svært begrenset med en sånn hund.

Må være ****** greit å sitte på nett og ta moralske valg for andre. Synd jeg ikke visste det for 5 år siden at sånne hunder er supre å omplassere, dere kunne fått han gratis, med utstyr og fôr. Fader heller, jeg tror faktisk jeg hadde betalt dere for å overta ham og jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Siden det er er et par tråder om at politiet skyter hunder, slenger jeg inn denne her jeg: Hund skutt av politiet

Her burde jo politiet helt klart dempet hunden, gjort den trygg på at brannmennene ikke ville skade den. Jeg forstår hunden jeg, brannmenn kan være skremmende, og de har neppe kurs i hundeadferd, og det er dumt, for hadde de hatt det, så hadde de bare kunnet dempe og roe hunden. Kanskje brukt pepperspray og stang dersom hunden var litt stresset. Totalt unødvendig å skyte den stakar hunden. Ja, ironi, om du ikke forstod det.

Edit: Jeg hadde regnet med at folk skulle kritisere politiet for dette også. Det er i tillegg kommet frem et vitne som hevder at hunden var snill som et lam og at politiet igjen misbrukte våpen: Politiet skjøt hund foran barn

Det er snakk om en leilighet her. En leilighet er som regel knyttet sammen med andre boliger. La det for all del brenne til grunne for å redde en bikkje! Naboene blir sikkert kjempe happy for at boligene deres brant ned men bikkja til naboen overlevde.


Tenk om folk hadde vist like mye engasjement for barn som blir misbrukt og drept som det de bruker på å rope opp om at hunder burde ha like rettigheter som mennesker osv.

Endret av Justisia
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Kåre Lise

Here we go again.. Lærer ikke folk en dritt av de siste hendelsene at det kanskje ikke alltid er det smarteste å kaste seg uti med hue og armer i enhver fisebokkrampebevegelse å la følelser og tastatur styre livet? Jeezez fokkin christ..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor mye kan norsk politi om håndtering av sinte hunder? har de fangststav?

Ringte politiet en gang om en hund som løp rundt og prøvde å angripe folk. De kom i en bil, lukket opp og ba hunden hoppe inn. Da den ikke gjorde det, ante de ikke hva de skulle gjøre. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvor mye kan norsk politi om håndtering av sinte hunder? har de fangststav?

Ja, noen har det. Det finnes selvsagt ikke i alle biler.

Jeg vet ikke om noen her har brukt hundestang. Men det er ikke helt slik at man bare rusler bort til en hund, og uten problemer trer denne løkka over hue på hunden, og så er alt under kontroll. Det kan ta tid å få gjort dette på en hund som er sint / redd, og ikke vil osv. Jeg har i hvert fall full forståelse for at brannvesenet ikke har tid til å stå å klø seg i rævva mens politet forsøker å få kontroll på en hund.

Som operasjonslederen sa så haster det med å komme inn i hus hvor det er røykutvikling / evt. brenner for å kontrollere om det er folk inne. Dette var jo også et rekkehus, og da er naturligvis spredningsfaren stor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...