Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundens dag på lørdag


Djervekvinnen
 Share

Recommended Posts

Er det flere her som er med på arrangere Hundens dag? Hvilke aktiviteter skal dere ha?

Vi skal ha kåring av kommunens fineste og artigste hund, quizrunde for barn, hoppeslott, salg av hundeutstyr og hundefòr, grilling, cafe, infostander, oppvisning av lydighet og førstehjelpsdemo. :)

Ikke værst for en så liten kommune som min. Men det har vært mye jobb og organisering. HÅPER været blir bra og det kommer mange folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal være med i en parade i Lyngdal, hvor de forskjellige rasene blir presentert, og det blir nevnt navn på hund og eier. Over 60hunder påmeldt, det er ikke verst for en så liten plass! Aner ikke om de skal ha noe mer opplegg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg så noe om det og prøvde å finne noe i Hundesport. Jeg vet at det har vært Hundens dag i Frognerparken en gang, men fant ikke noe om noe arrangement i år. Har uansett ikke tid selv, så det spilte ikke så stor rolle... som HHC sier, det skjer altfor mye annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aldri hørt om dette jeg heller. Kan ikke huske at det har vært arrangert i Porsgrunn før (hvertfall ikke som jeg har fått med meg), og nå i Oslo er det tydeligvis heller ikke så utbredt. Synd, for det høres gøy ut det som Djerve og Ane forteller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så synd at mange ikke har hørt om det! De har blitt flinke å reklamere for det i Hundesport ihvertfall! Jeg fikk mail fra NKK fylkesavdelingen som spurte om hvilke hundeklubber som ville være med på dagen. Nå er jo jeg leder i hundeklubben og tar initiativet videre. Så hvis styrene i hundeklubbene omkring ikke er interesserte, så hjelper det jo lite og folk får ikke vite om det :/

Jeg synd ihvertfall at dette er en super anledning å gjøre noe gøy med hund og få med ikke-hundefolk og gjøre ting og spre kunnskap. At det ikke bare er utstillinger, prøver og slike hundeting, men et arrangemang for alle og enhver! :)

Fikk ihvertfall masse flotte ting fra NKK som vi skal bruke på dagen. Så godt initiativ fra dem også!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her står det hvilke klubber som skal ha Hundens dag: http://web2.nkk.no/toppsak/bli-med-pa-hundens-dag/

Bare 2 hundeklubber her nord, og vi 1 av dem! Dårlige greier, skulle tro de store klubbene kunne hatt gode arrangemang. Vår klubb har ikke 50 medlemmer engang og vi får til et supert arrangemang (jeg har troen!) rigget klart. Laget en koselig cafe i klubbhuset og la ut masse flotte premier til loddsalg. Resten ute rigges opp imorgen tidlig. Håper på oppholdsvær! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Yellow

Hundens dag i Sandvika er ikke før 26. august.

Kopiert ang. program:

-Kåring av dagens hund

-Agility

-Match-show (uoffisiell utstilling også for blandingshunder)

-Kåring av dagens beste "triks"

-Rebusløp

-Ansiktsmaling

-Barn og hund

-Gratis helsesjekk av hund

Mange flotte premier!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi hadde et veldig bra arrangemang (herre, vanskelig ord :P ) Alt gikk veldig fint, men det var dårlig vær og lite folk. Får nok et underskudd på dette. Kjipe greier, men men. Vel utført! *klappe seg på skuldra*

Lykke til Havanaislove!

Arrangement* :P Men de fleste nordmenn uttaler det vel omtrent slik du skrev det.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...