Gå til innhold
Hundesonen.no

hund

Medlemmer
  • Innholdsteller

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

hund's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. i norge er det ikke lovpålagt dessverre å ha forsikring for hund bter hund, i danmark går det med i hundeforsikringen.
  2. etter loven er det hundeeiers ansvar om man har latt det mangle på tilbørlig tilsyn eller på annen måte ikke har gjort det som er rimelig å kreve for å hindre skade. står man ved siden av er det ikke brudd på dette og hver eier har ansvar kun for sin hund og skadene som skjer er beklagelig for den det går utover. sånn er loven
  3. hund

    Røyting

    Vanlig hundebørste en gang i uken har hjolpet her på det
  4. Bowy er søtt Shack Waka waka
  5. Hundene møttes i bitenes hund hage. De møttes for første gang. Luktet på hverandre, logret og vi tenkte det gikk fint og vi sto sammen med dem. Så var det ingen som så det sekundet bitten ble gitt fra en dach til flattens rompe. De var begge uten bånd
  6. Skaden var kun ett bitt før de ble dratt fra hverandre siden vi tre personer sto midt mellom dem. Regningen har blitt såmdyr siden hunden ble lagt i narkose for å rense såret som ble tre cm dypt, og det ikke er forsiking på bitt hund. En dach som bet en flatt.
  7. Hei! Hadde håpet å få litt hjelp med dette dilemmaet. Tre personer er hjemme hos en person og skal ha hundene ute i hagen. fire av de som er kjent fra før løper rundt å leker. den femte hunden kommer og den får hilde alene på en av hundene først for å sjekke om det skulle være noe uro mellom dem siden det er første gang de møtes. dette går helt fint. vi åpner grinden og alle hunden logrer og lukter og virker helt happy før vi hører den ene hunden som bor der biter til i rumpa på den nyankomne. vi får dratt dem fra hverandre og skjønner at her ar det en dårlig match. de er begge tisper på 8 uten noen bitehistorie før bak seg. den bitte har blitt tatt til veterinæren og endt opp med en regning på ca 4500 siden den ikke er forsikret. hunder er hunder, de er dyr og man vet det alltid er en risiko når de skal leke sammen. Å ta en hund inn på en annens hjem er jo risikabelt. Er det riktig å si at det er synd for den det skjer med? Skal det at eieren ikke har forsikring gå ut over den andre? Hvem burde stå ansvarlig for denne regningen? Noen innspill på løsning?
×
×
  • Opprett ny...