Gå til innhold
Hundesonen.no

Hemmelig venn *pakke og gjettetråd*


Kaja
 Share

Recommended Posts

Ikke Anette, Ikke Nirm, Ikke Bones som ikke er med.

Er det ikke mulig å få flere hint da?

Jeg vet at Ida er ihuga flexihater. Kan det være henne? Er du med på Hemmelig venn, Ida?

Ida er med på hemmelig venn, hun har ihvertfall skrevet ønsker i ønske-tråden ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 221
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har fåt pakke For en herlig pakke! Nå blir jeg varm på beina og hundene elsker godbiter. Også polly turmix <3 Veldig morsomt hint, jeg lo godt da jeg åpnet kortet for jeg tenkte på noe av

Jeg vil gjerne takke Poter for å foreslå dette, og Kaja og Enits for jobben de har gjort med å ta tak i dette. Knall opplegg, og jeg gleder meg virkelig til neste runde! Virkelig en hyggelig ting

Jippiiiiiiii i dag kom pakken og FOR ei pakke Her var det altså ei tavle med kritt og påtegnet bilde av solnedgang (tror jeg? Det var veldig utvisket dessverre), siden jeg ønsket meg bilde til ko

Posted Images

Jaaaaaaaaaa :lol: Jeg har vel ikke lagt skjul på at jeg akkurat har flyttet tilbake til Oslo og elsker det, heller :D

Har ikke fått med meg at ud har flyttet tilbake :)

Tusen tusen takk for koppen. Den skal bo i bilen min :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg venter på at klokka skal bli 1230, da er posten heeeeer :D Håper posten har med seg pakke til meg :D

Også vil jeg beklage litt til min hemmelige venn når jeg ser hvor kreative andre har vært, gaven min er rent kjedelig i forhold. Men jeg har jobbet dobbelt hele uka og rett og slett ikke hatt overskudd til å være så kreativ!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

01.JPG

02.JPG

03.JPG

04.JPG

Teksten på kortet er:

"Hei Mikkel
Håper teen faller i smak. Jeg synes de lukter godt, og virket veldig spennende.
Jeg fant ut at hundene dine nok er ganske godt skjemt bort allerede, dermed kjøpte jeg noe til deg.

Hint: Kjæresten til fyren på kortet, er den du har avbildet på den runde saken. Da tenker jeg du skjønner hvem jeg er".

For det første. Hundene mine bortskjemte??? :o Tenke seg å skrive noe slikt altså. :lol: De er forøvrig ikke enige, fordi jeg har glemt å kjøpe gulrøtter til de. :aww::lol:

Og så gjetter jeg på Enits, siden kjæresten til Simba er Nala, og hun hadde Nala.

Og tusen takk! Teen lukter kjempegodt, og så favorittlakrisene mine (måtte forte meg å ta bilde, før jeg startet å spise de. :lol: )

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt riktig det tenk :) er hundene også vegetarianere? :o. Hehe

Ha ha. Nei. De spiser jo V&H. Men gulrøtter er en av favorittsnacksene og Vida mener visst at man må ha minst en gulrot om dagen. :P

Og tusen takk igjen! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er min hemmelige venn Tavi? :ball:

Jepp! :D Håper gaven falt i smak. :D

Ettersom jeg var noe usikker på størrelsen på hunden din, så spurte jeg dyrebutikkmannen hvor stor "flytende balleke" kelpie burde ha, og han foreslo disse. Håper de ikke er for små! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 

Jepp! :D Håper gaven falt i smak. :D

Ettersom jeg var noe usikker på størrelsen på hunden din, så spurte jeg dyrebutikkmannen hvor stor "flytende balleke" kelpie burde ha, og han foreslo disse. Håper de ikke er for små! :)

Issi er takknemlig, for hun har mange i vanlig størrelse og da må hun gape så høyt :lol:

Også sier hun nam nam. Brukt 3 dager på en okse godis hittil :lol:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har fåt pakke :D For en herlig pakke! Nå blir jeg varm på beina og hundene elsker godbiter. Også polly turmix <3

Veldig morsomt hint, jeg lo godt da jeg åpnet kortet for jeg tenkte på noe av det samme da jeg skulle sende hint selv :P Det var en pelsdott av en pelshund.

Kortet lyder:

Hei Kaja!
Du ønsket deg mest av alt jaktting, og det hadde jeg veldig lyst til å gi deg! Desverre kan jeg lite om jakt, men tenkte meg litt om og kom på at varme sokker alltid er gull verdt i skogen (helt riktig, det er høyt forbruk av ullsokker her i hus! ) Håper pakken faller i smak.
Hilsen din hemmelige venn.

Pakken falt absolutt i smak :D

Jeg tror pakken kan være fra Aslan? :P

IMG_2843_zps5f47fccb.jpg

IMG_2842_zpsca01925d.jpg

IMG_2841_zps792a8d20.jpg

f1b1c9ce-7264-48ef-99a5-50f1c3108ebe_zps

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tuusen takk! Og den tror jeg går til Annik?

DSC_0464.jpg

DSC_0465.jpg

I brevet står det: Brukernavnet mitt er en forkortelse av fornavnet mitt. Brukernavnet har 5 bokstaver. Hunden min er liten og har samme navn som et kjent vaskemiddel.

Annik passer veldig fint inn, og med en DP ved navnet Milo så måå jo det stemme :) (Men guri som jeg trålte ønskelistene for å finne ut!)

Luna gleder seg nok veldig til å tygge litt, og jeg digger det rosa båndet, utmerket til LP trening, kjekt at det er så kort :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...