Gå til innhold
Hundesonen.no

Hundihuset


HHC
 Share

Recommended Posts

Har bestilt derfra to ganger, kjapp service og kjapp levering. Kan ikke huske å ha sett noen misfornøyde kunder av han på andre forum heller, han leverer jo en del til puddelfolk, f.eks :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjøpt amalie trimmebord og andis klippemaskin fra ham som driver HUNDiHUSET. Jeg er strålende fornøyd med service, levering og pris. Så jeg kommer bare til å handle sånt derfra fremover. Helt fenomenalt at jeg kan hente det selv og slippe frakt og at han alltid har gode priser på de tingene som andre tar blodpriser for. Han har f.eks. virkelig gitt hund1 skikkelig konkurranse. Sist jeg snakket med ham var han i gang med nettbutikk. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han har vært helt fantastisk når jeg har bestilt :) Kjøpt sakser og blåser av han. Jeg sendte mail fordi jeg lurte på hvilken blåser han hadde som fungerte best på mine hunder og jeg fikk god hjelp. Ga beskjed om at jeg kom tilbake til han når jeg fikk lønn. Da sendte han blåseren til meg med beskjed om å betale når det passet meg :) Har aldri tatt mer enn noen få dager før jeg har fått varene. Eneste som kan være litt negativt et at portoen er veldig høy noen ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk - fint å høre :) Syntes svarene på mail var litt spesielle, men ordnet seg fint til slutt altså :)

Han er veldig sånn "på dagligtale" med kundene sine føler jeg. Det merker jeg når han svarer på eposter og slikt. Men han ordner opp, treffer meg egentlig når som helst for henting av varer og tilrettelegger gjerne så jeg kan hente akkurat når det passer for meg. Så tross alt er det veldig behagelig å handle med hundihuset :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også kjøpt hjulunderstell av han og han var veldig ærlig med fordeler og ulemper med den jeg skulle ha. Reiste "hjem" til han (parkering ved siden av) og han kom med bilen sin og parkerte ved siden av meg, så utrolig enkel og billig "frakt", ja.

Han har kjempebra priser på det han selger og han har mye av det "fornuftige" utstyret man trenger ikke alt mulig annet dill-dall. MEN jeg tror man må passe på litt, plutselig er prisene halvert i forhold til forrige annonsering.. Mulig det er når han har få igjen av noe, eller kanskje noe som ikke selger så godt?

Mulig for røverkjøp, altså - men kjempekjedelig å kjøpe en uke eller to for tidlig..

Han annonserer kun på Finn og egen side på Facebook (og der får man myyye info og han/de er flinke til å svare hvis man spør om ting). Skal visst også få opp en hjemmeside snart, ja.

Har kjempelyst på valpegården han selger, jeg.. og valpekassen... og... og...

Susanne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også veldig god erfaring med Hundihuset, men som SusanneL sier å varierer tidevis prisene veldig. Når Erik har tilbud på skjær til klippemaskin er det som regel såpass billig at det lønner seg å kjøpe nye skjær enn å sende de gamle til sliping faktisk.. Så en kan gjøre noen veldig gode kupp om en følger med på facebook siden og på finn. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kjøpt klippemaskin og diverse kammer fra Erik og jeg er så fornøyd som det går an å bli tror jeg! Billig, hyggelig og enkle leveringsmåter. Jeg hentet pakken selv hos han. Han har selv cockere og viste meg på sine hunder hvordan kammene brukes på best mulig måte. Anbefales!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 years later...

LItt sent svar men, skulle komme og se på et flybur og avtalte tidspunkt. Jeg ringte på veien og fikk bare beskjed om at det passset dårlig om vi kunne ta det en annen dag, han skulle ringe meg opp igjen. Virket som han ble brydd. Hørte aldri noe mer. Dårlig service syntes nå jeg.

Kanskje det var et egangstilfelle:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har akkurat bestilt barbermaskin til hund og fin pris ja. Men jeg irriterer meg også litt over måten han skriver mailer på. I tillegg ventet han til klippemaskin var betalt og bestilt før han sa ifra at jeg måtte vente over en uke før han sender den, til tross for at vi har mailet frem og tilbake en del.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte nettopp utstillingstelt derfra. Og jeg er glad for at jeg leste denne tråden først, for da visste jeg på forhånd at han var litt spesiell Det var grei service, han møtte meg til og med på togstasjonen! Men kommunikasjonen oss i mellom, tja tja, det var noen rare svar der underveis

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er litt spessielt ja. Tror han har MYE kunder, mye å gjøre å huske på. Tror han driver alene også så han glømmer ofte men leverer alltid og virker skikkelig på det viset. Gode priser også.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er litt spessielt ja. Tror han har MYE kunder, mye å gjøre å huske på. Tror han driver alene også så han glømmer ofte men leverer alltid og virker skikkelig på det viset. Gode priser også.

Samme erfaring.

Handlet endel fra han forøvrig, og aldri har han brutt noen avtaler og alltid har handler gått bra. Tatt klager til etteretning og fått erstaning med engang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Labtispe (noe partisk her). Ønsker du ikke heftigheten til jaktlinjer har man jo dual, eller også linjer av standard som ikke er blant de tyngste. Finnes absolutt standard labs som er flotte med funksjonelle kropper (og hjelper jo når de holdes slanke og spreke).    Lagt til: Ellers gjelder de samme linjene golden også, med mindre pelsstell enn på springer.
    • Hei sonen!  År 5 uten hund. Nå er jeg lei. Har vært innom de fleste rasene (altså vurdert) og har over gjennomsnittet (nerde) kunnskap om raser, men allikevel sliter jeg litt med å lande. Kanskje dere kan hjelpe?  Springer eller Sheltie. Meeennnnn. Springer: redd pelsstell men skjønner at man kan klippe den I sportsklipp uten å barbere eller ødelegge pels.  Sheltie: hater bjeffing, ser på fb gruppene at 9/10 sliter med unødvendig bjeffing og at de ikke egner seg I ymse sport grunnet lyd...   Hva skal jeg med hund?  Familie hund som jeg kan trene med og dra på kurs/seminar med. Lære mer hands on, har masse bok kunnskap men mangler litt hundespråk forståelse og hvordan løse problemer. Går turer i fjell og skog. Er mye ute og diller med barna.  Jeg har stor familie, 2 små barn, 1 stort. Mye barn innom på besøk.  Kom gjerne med andre forslag, men har vært igjennom alle rasene og slått de fra meg av forskjellige årsaker. Hjertet mitt vil en ny bruksschæfer tispe men hjerna sier nei  
    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...