Gå til innhold
Hundesonen.no

Vask av mat- og vannskåler


Krelise
 Share

Recommended Posts

Vasker vannskålen en gang om dagen når vannet byttes ut og matskålene etter hver gang de har vært brukt. Vasker for hånd hvis oppvaskmaskinen ikke er full nok til å settes i gang (har bare 2 matskåler foreløpig lol). Forer med Vom & Hundemat og selv om han slikker skålen ren, så blir det allikevel et slags belegg der som ikke ser så veldig delikat ut. Fullt mulig jeg er litt overivrig på vaskefronten asså, jeg er nok tidvis litt som Monica i Friends :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 111
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hm, det må være kjipt for dem å ha en oppvaskmaskin som ikke vasker rent? Fordi det er liksom hele poenget med min oppvaskmaskin, at jeg setter skitne ting inn og tar de ut igjen når de har blitt rene

Jeg liker ironien i at vi plopper bikkja opp i senga sammen med oss, etter skogturer, byturer og diarerunder, vi lar dem sleike oss i ansiktet for de er jo sååå glade for å se oss!, vi lar de gå uten

Tulip er rengjøringens Lars Monsen, støv og dritt tør aldri entre hennes hjem.

Guest Michellus

Hmm.. Veldig sjeldent :lol: Matskål har han ikke da han spiser som regel fryst mat og jobber med det på gulvet. Flink til å rydde opp etter seg er han og! Er vannskåla veldig stygg drar vi over den.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må bare spørre, for det var tull det jeg skrev tidligere. Hvorfor egen børste?

Jeg er fra et hjem der hundene ikke fikk være på kjøkkenet en gang :) Så hos meg får de ikke lov å spise av ting jeg spiser av, og i tillegg så har de egen oppvaskekost.

Jeg har ikke lyst til å vaske hundeskåler som har inneholdt vom og hundemat, for å så vaske det jeg spiser med/av *grøss*.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ble veldig overasket over hvor mange som ikke vasker matskålene ofte. Jeg er ingen vaskoman, og stort sett løper hybelkaninene fritt hjemme hos oss. MEN hundenes skåler vasker jeg hver gang de skal få ny mat. Ikke alltid de går i maskinen, som regel blir det bare varmt vann og kost under springen, såpe om det er mer enn bare slim/spytt i de. Vannskålen får samme behandling som matskålene, friskt vann til hvert måltid, eller om det er tomt. Mine spiser av porselensskåler fra Iittala, og jeg tenker som så at om jeg vasker mine asjetter etter hvert måltid, så liker sikkert hundene å spise av rene asjetter også.

Og når det gjelder skifte av vann.. Hvor godt smaker det vannglasset som har blitt stående på nattbordet noen dager?

Men jeg er ikke nøye på hva som er mitt og hva som er guttas.. egen oppvaskbørste får de ikke, og om Kol tar en slurk av vannglasset mitt, så jaja, jeg har ikke noe problem med å drikke av det etterpå. (skal sies at jeg har hunder med helt kort glatt pels og ikke noe skjegg)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drama gikk på fritt tilgang til tørrfôr, og skåla var som regel tom hver morgen. Da tok jeg både mat- og drikkeskål i oppvaskmaskinen. Hver eneste dag. Kall meg gjerne hypokonder, men jeg spiser/drikker ikke av samme glasset jeg heller, i hvert fall ikke flere dager på rad. Og når oppvaskmaskina uansett skulle settes på, hvorfor ikke slenge med hunden sitt? :) Ikke noe stress..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når vi er hos foreldrene mine, går mat- og vannskåla i oppvaskmaskinen hver dag.

Her hjemme kommer det veldig an på hva hun får å spise. Hele kjøttstykker med bein får hun på et håndkle, og innmaten går som godbiter. Men hvis hun får V&H, vasker jeg skåla hver dag. Da får hun nemlig litt linfrø blandet i maten, og de klistrer seg skikkelig fast i skåla... og det ser så ulekkert ut. :P

Vannet i vannskåla blir byttet når det ser støvete ut, og skåla vaskes når jeg kommer på det. Hadde nok gjort det oftere hvis hun faktisk drakk noe særlig, men det gjør hun egentlig bare hvis hun har fått godbiter som inneholder salt. Eller hvis vi har vært på langtur da, men da får hun uansett rent, friskt vann underveis og når vi kommer inn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vannet i vannskåla blir byttet når det ser støvete ut, og skåla vaskes når jeg kommer på det.

I heart U !!

Ang gammelt vann/glass, så kan jeg ikke huske sist jeg vaska glasset på nattbordet, og det fylles opp når det er tomt. Vannet er like kaldt og friskt uansett, unntatt på de få varme sommermorgnene vi har. Colaglasset vaskes når jeg tar resten av oppvasken, om jeg husker det.... Tekoppen vaskes kun om jeg ikke har drukket opp all chaien ila kvelden, for å forhindre surmelk(smak).

Jeg skulle vært viking jeg, kun vask hver lørdag (laugardag), om man hadde tid...

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Måltider inntas via kong, disse vaskes etter hvert måltid for siklebelegg og vogh-partikler, med samme kost som brukes på bestemors servise. Er jo bare kylling++ jo!

Vannskål kan jeg ikke huske å ha vasket, men den brukes sjelden og fylles kun når det begynner å bli hybelkaniner oppi. Man har jo bortskjemt hund som foretrekker å drikke av springen uansett... :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
    • Haha, jeg skjønner ikke at folk takler det. Hadde en venninne som bodde i 5. etg med valp, uten heis. Hvordan går det an, liksom? Vi bodde i leilighet med én trapp ned/ut da vi fikk Odin, med Kovu hadde vi hus og hage så døren stod stort sett åpen ut. Og uten mulighet for inngjerding hadde jeg ikke vurdert en gang. Selv om man kommer langt med langline da. Men å kunne ha hagedøra åpen og bare la hundene gå inn og ut som de vil er så deilig.
    • Jo takk. Flytter i løpet av sommeren, håper jeg har nogenlunde renslig valp innen den tid.  Det som er dumt at jeg får ikke lov til å gjerde inn tomta, det er dritt. Er så vant til inngjerdet hage, det blir nok ny vane jeg må tillegge meg. Håper naboene er greie.  
    • Her er Cuba- også kalt "BomBom", nå litt over 6 uker Hun krøp inn i hjertet mitt litt tidligere enn planlagt (velger ikke valp før de er 7 uker, men nå har hun vært min i over 1 uke alt 😇 ) På bildet med bestemor i samme alder- fineste brunbjørnene ❤️   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...