Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

Det hadde dessverre ingenting å låne ut akkurat nå, det er visst flere astmatikere som sliter med det samme for tida. :P Men jeg skal snakke med fastlegen, hadde vært greit å ha et liggende innimellom. Det hender jo faktisk at jeg trenger det, spesielt om vinteren. Jeg har brukt søstra mi sitt i jula, men det kunne jeg jo ikke akkurat ta med meg da jeg dro.

Takk for tipset! Skal høre med legen om jeg kan søke om en sånn - med både batteri og strømadapter. :P

(og så lite det er! Jeg er skikkelig imponert faktisk, helt på ordentlig.)

Det var jo dumt. Men du burde absolutt få legen til å søke på en Aeroneb go for deg. Den er helt fantastisk og den er lydløs og tar ikke noe plass i f.eks veska. Av en eller annen grunn er det vanligst å bare gi den ut med batteri, jeg måtte mase bittelitt for å få strømadapter, men det lønner seg absolutt i lengden og er mye mer praktisk enn å drasse rundt på batterier. Så få legen din til å spesifisere at du ønsker strømadapter også. :)

Håper du får god hjelp i morgen og medisiner som fungerer. :)

Har dere sett maken til fugleballett før?

http://vimeo.com/58291553

Fantastisk!

Jeg fant den på en av mine favorittblogger http://www.thisiscolossal.com/ - den oppdateres hele tiden og jammen er det mye som er kollosalt vakkert og mektig! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Tror kanskje dere har det mildere nærmere Oslo, ligger på et 1-2 minus her nå, håper det holder seg de neste dagene, og ikke blir varmegrader.

Ja æsj.. Liker ikke dette.. VIl ikke ha slaps! Og så ser jeg at det kan bli ganske mildt i Røros og, og DET vil jeg ikke ha noe av :P Vil ha kuldegrader og greit vær :D

Nå er jeg så forbanna at jeg skjelver innvendig!! En sonis ble fratatt sine 3 hunder inatt, de har liggi i bur og levd av sin egen avføring i gud veit hvor lenge. En hannhund som har normalvekt på 19-20 kg veide 12 kg og 2 valper på 7.5 mnd veide 7 kg, til sammenligning veier søksnene dems rundt 17... Det er anmeldt.

:o What!

Akkurat nå er jeg helt tom. :(

Jeg var på vei hjem fra en haug med ærender som har tatt hele dagen, da Fredrik ringte og sa Nemi var veldig dårlig. Hun hadde kasta opp og gjort fra seg inne, og hun hadde nesten ikke klart å være med han ut for å lufte seg. Da jeg kom hjem, så orket hun ikke å reise seg engang, bare logret litt. Jeg satte meg ned med henne, tok tempen, strøyk pelsen hennes. Hun logret, fordi det er det Nemi gjør. Alltid. Etter mye masing fikk jeg henne til å reise seg og bli med til sofaen. Jeg så på tannkjøttet hennes, det var nesten helt hvitt, og det var iskaldt. Det ble enda hvitere da jeg trykket på det, og den lille fargen som var, kom tilbake. Mamma kom, for jeg sa jeg trodde jeg ikke ville se an om Nemi ble bedre, for det var tydelig at hun ikke hadde det godt, og hun peip på utpusten. Hun pustet også unormalt, og hadde et helt annerledes blikk enn vanlig. Tok henne med til veterinær, det var såvidt hun klarte å gå ut i bilen, og fra bilen og inn.

Kom hjem igjen med bare kobbel og halsbånd.. :cry::bye::heart:

Verdens beste hund, hjertehunden min. Hun har ikke vondt nå, lenger. :heart:

Uff, stor klem Soppen! :( <3

Nå skal jeg spise litt før jeg skal slappe av litt og tegne.. Balsam for sjelen.. Og så må jeg sjekke over kamera og alt jeg skal ha med meg på onsdag. Nåde meg om jeg glemmer noe! Og så burde jeg oppdatere macen men det er et slit :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan går det med Gross?

Han er mye mindre Tjukkågo enn jeg liker!!! Tynn og vil ikke ha mat,venter på blodprøvesvar i morgen eller på onsdag.Han har urinveisinfeksjon,men man sulter vel ikke i hjel av det? :no:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er mye mindre Tjukkågo enn jeg liker!!! Tynn og vil ikke ha mat,venter på blodprøvesvar i morgen eller på onsdag.Han har urinveisinfeksjon,men man sulter vel ikke i hjel av det? :no:

Nei æsj er han dårlig enda :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg vil veldig gjerne ha et sted på Nordseter for nå selger vi huset på Lillehammer og da forsvinner litt mer røtter ... Helst denne, kanskje, da :)

Skjønner den gitt :). Det er fint der oppe!

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.. Jeg liker Petter Northug jr, han er så innmari unorsk :D

Og jeg har ikke sett ett eneste langrennsløp i vinter.. hehe

Han er kul, han :D.

Han er mye mindre Tjukkågo enn jeg liker!!! Tynn og vil ikke ha mat,venter på blodprøvesvar i morgen eller på onsdag.Han har urinveisinfeksjon,men man sulter vel ikke i hjel av det? :no:

Æsj, er'n dårlig? Sender mange god-bedring-wibber til Tjukkågo sånn at han kan være enda mer Tjukkågo framover :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha, dette er litt spesielt: Marianne har trent med Dany, og latt posen med Frolick stå igjen på spisestuebordet. Og hvem sitter så pent og venter på å få? Joda, knertmonsterhobbyanorektikeren som elja i seg en diger skål med tørrfôr da vi kom tilbake fra tur! :lol: ALT som tante har er dritgodt, mens hvis jeg hadde forsøkt å belønne med noe sånt, hadde hun vel knapt giddet å lukte på det.

*Klippe for å fortelle om toller*

Nå har det seg sånn at jeg har møtt Tara og kjenner søstra hennes forholdsvis godt, og det er faktisk ikke noe galt med noen av dem. :) Søstra er riktignok hysterisk redd fyrverkeri, men det aner jeg ikke om Tara er. Det er synd de er overtegna, for iaff søstra er en fantastisk sporhund og er uhyre lettlært, glad, skjønn og helt fantastisk, og kunne sikkert blitt viltsporchampion i en fei, hadde det ikke vært for litt for mye hvitt. Men det burde de jo tenkt på da de kjøpte dem.

Vi har vært på skikkelig heavy tur. Imouto i langline så hun fikk løpt fra seg litt, og Aiko løs. Fordi langlina jo er begrensa i omfang, måte dama i enden løpe litt også, og det var himla tungt i den våte snøen. :P Da vi kom hjem var Aiko så sliten, stakkars, at hun ikke engang orka å be om kveldsmat. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:|

Hahahahaha! Heidi da. :lol: :lol: Jeg prøvde å bøye verbe å skrive, ikke å skreve. :aww:

Ikke noe mer jobbing, men de fikk vite at de bare får lønn i en måned, ikke tre. Så egentlig verre enn jeg klarte å være nervøs for, og da haster det jo veldig å finne ny jobb.

Nei nå gir jeg opp. Ikke dette vi ville ha å tenke på nå!

Kan ikke bare baby komme ut, da blir sikkert alt magisk bra - siden det har skjedd så mye trist og dumt i løpet av svangerskapet.

Åååh. Så utrolig kjipt! Er det i det hele tatt lov? I alle fall når de først har sagt tre måneder... Uff. Alt ordner seg jo til slutt, men jeg håper det ordner seg så bra som mulig så raskt som mulig for dere. Det hadde jo vært greit å slippe dette midt oppi den lilles ankomst liksom. :console:

Og eksamen om litt over en uke. Stress. :wacko:

Men dermed er det også bare litt over en uke til vi drar til Edinburgh!! :bananas:

IMG_1183_zpsa439ad6a.jpg

Så utrolig leit! :console:

I dag har jeg stått på skøyter. Jeg så nesten ut som Bambi på isen. Men jeg falt ikke, og det var ikke verst bare det. Men jeg tror kanskje jeg er ferdig med å stå på skøyter, i alle fall til jeg får barn. Det er jo temmelig poengløst i grunn.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff Soppen :no::hug:

Nå har jeg svart på en titalts pm'er, dumt å dra på jobb :P Mest lyst til å sette meg ned å grine.... Hunder skal ikke bli behandlet sånn! De som hadde henta dem sa at det var som dratt ut av animal rescue på tv.... Håper bare alle tre kommer seg psykisk og fysisk. Jeg begynte å synes synd på hu istad, for det må jo ha tippa over en eller annen gang, i sommer var hun helt normal og kjempeglad i hundene sine liksom. Men så begynte jeg å tenke på hundene, det kan ikke forsvares samme hva! Samme hvor nede du er så gjør du **** meg ikke noe sånt noe!!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herregud, min tur til å rive meg i håret over spennende mennesker på FB. Nå er det en kar med labrador som forteller at han pleide å gå tur med kjetting i lomma for å drive løse hunder vekk fra sin egen, men sier også at "av prinsipp går jeg aldri mellom før en av hundene ikke gir seg når den andre gir opp eller piper skikkelig."

Fint det. :frantics:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg liker også han.. Han er drit kul!

Han er kul, han :D.

Han er det :D Jeg liker at han ikke er spesielt ydmyk og sånt jeg, han veit han er best han :lol:

Jeg gir visst inntrykk av å være høy og mørk. :aww:

Vel, ett av to er ikke så galt det da? :P

:hug: til Toril, krysser fingrene for at Tjukk&go blir bra snart, og at det bare er en bagatell!

---

.. Ser jeg på "Dyr med merkelige sykdommer", og der er det en staff som rir på sitt eget bakbein. Det er litt spesielt, eller?

Men de skal visst ha om overvekt etterpå, og jeg tenker at det er jo ikke en så merkelig sykdom på dyr.. Er mange dyr som er tjukke (katta i etasjen over f.eks, selv om slaven hennes nekter *himle*).. Men en har frosk som kjeledyr.. Lurer på hvor gøy det er?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeanette,ja :cry: .

Line,jeg håper det, men er redd det er noe mer :cry: .

Æsj, om han ikke spiser enda så får vi ha en för innsamling og se om han vil ha noe. Jeg har iallefall 3 forsjellige typer för her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff Soppen :no::hug:

Nå har jeg svart på en titalts pm'er, dumt å dra på jobb :P Mest lyst til å sette meg ned å grine.... Hunder skal ikke bli behandlet sånn! De som hadde henta dem sa at det var som dratt ut av animal rescue på tv.... Håper bare alle tre kommer seg psykisk og fysisk. Jeg begynte å synes synd på hu istad, for det må jo ha tippa over en eller annen gang, i sommer var hun helt normal og kjempeglad i hundene sine liksom. Men så begynte jeg å tenke på hundene, det kan ikke forsvares samme hva! Samme hvor nede du er så gjør du **** meg ikke noe sånt noe!!

Fæle greier! :cry:

Nå vet jeg hverken hvem det gjelder,eller hva som er årsaken til dette har skjedd. Men uansett hva,så er det IKKE greit at hundene har måtte leve sånn! Kan man ikke ta vare på hundene,så spør man heller om hjelp for en periode. Vet at det er mange soniser som hadde hjulpet til uten å dømme personen for at h*n trengte det. Alle vet at av og til har vi nok med å ta vare på oss selv.

Håper ihvertfall hundene får det godt nå. Vet du hva som skjer med de?

Edit: Klem til Soppen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal besøke ei venninne som venter en liten en om 11/2 mnd i morgen og tenkte å kjøpe med noe, men har litt dårlig med penger (og kommer jo til å kjøpe noen når den lille kommer).

Er jeg kjip om jeg kjøper noen enkle blomster eventuelt jordbær eller noe vi kan kose oss med? (Hun skulle lage sjokoladefondant)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! ☺️ Er det noen her som forer med Dyrisk? Er dere fornøyde?
    • Nei, hu har i grunn spist det samme i en stund nå, og er vant til å spise variert. Jeg får ta meg en tur til veterinæren og snakke med de. Takk for svar 😊
    • Kan hende ja? Rocky rant liksom alltid litt på den siden som var tett såvidt jeg husker, på tross av nedsatt tåreproduksjon også. 🤔 Saltvannsdrypping og eventuelt falske tårer ble løsningen for oss. Var også snakk om en operasjon for å åpne inn mot munnen eller noe? For at spytt? Kunne fungere som tåreveske eller noe? Eller om det var for drenering pga den tette kanalen? Er så lenge siden at jeg husker ikke for å være helt ærlig. Ble ikke gjort i hans tilfelle uansett så kan ikke si noe om hvordan det hadde hjulpet heller. (Han hadde øyebetennelse ofte, så ble mye drypping)    Har du endra på fôr i det siste? Kan være en reaksjon på noe der eventuelt. 
    • Han er så fin @maysofie! 😍 Blir spennende å se hvordan han utvikler seg! 😍 
    • Gode hundemøter med hunder jeg kjenner først og fremst, ellers så kan de lære seg at ikke alle skal hilses på/være nøytrale. Jeg bor jo midt i et turområde for bydelen min, så smittepresset bare i «Hagen» er sånn sett høyt her, jeg liker jo ikke det akkurat, men så lenge det ikke går noe i området så begrenser jeg ikke der heller. Jeg føler meg absolutt tryggere når 12 ukers vaksinen er satt, men foreløpig så har valpene jeg har/har hatt fått 8 ukersen også før jeg hentet dem. (Tror de nye anbefalingene sier at den ikke er nødvendig lenger?)    Jeg avventer valpekurs til etter 12 uker, ikke pga vaksine, men fordi jeg vil at de skal ha mental stamina til å faktisk få noe særlig utav det. (Trening med distraksjoner etc) Kontaktlyd/innkalling/miljø har jeg liksom kunnskapen til å gjøre på egenhånd nå før den tid. Begrenset hvor mange valpekurs man kan gå som trener og få noe nytt utav dem, så valpene sosialisering og samarbeidet vårt er hovedfokuset mitt med ett valpekurs + eventuelt få en feeling for nye kursholdere i området etc jeg ikke har vært hos før. Førstegangs hundeeiere anbefaler jeg at går tidligere, fordi de som eiere/hundetrenere får noe utav det uten at valpen nødvendigvis trenger å klare hele øktene uten å få overtenning/bli overtrøtt. De trenger gjerne hjelp til å gjenkjenne sånt også, så sånn sett like greit at det skjer på kurset eventuelt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...