Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

Du har fått til grei opplæring av Mozza, ser jeg. Vi sitter og ser mgp sammen foreldrene mine, og frøkna logrer og lytter oppmerksomt hver gang Gromth og han Solli- Tangen spiller. Alt det andre er uinteressant :lol:[/quote

Jeg aner ikke hva du snakker om, men solli Tangen slår meg som dårlig læring!

Venter spent på at paraceten skal virke så man kan få seg litt søvn... ]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Jeg tror du trenger en :hug:

Takk :)

:console:

Men håper dette er løsningen og at du kan bli helt frisk! :D

Det håper jeg også :)

Ting er litt lettere i dag. Ser enda ikke bare positivt på dette men er i hvert fall glad at jeg slitter å bekymre og bli redd når jeg merker at synet sakt med sikkert blir helt tullete når av og til. Jeg ser vell mer positivt på det etter hver som alle følelsene rundt det har blitt klarere og mer fornufige når sinne og sjokket har lagt seg.

Nå skal jeg legge meg for i morgen skal vi trene lydighet og Ivo skal lære å rundere skjul(sånn ipo skjul). Han kan rundere så håper han tar dette lett. :) Begynne å lære inn melding på Lea og ellers bare kose oss masse med mine herlige treningsvenner. Blir koselig med besøk i morgen kveld også. Jeg er faktisk utrolig glad i de personene som gjør livet mitt verdt å leve. De holder meg oppe på dårlige dager, får meg til å smile og er der hele tiden. Jeg har noen fantastiske personer i livet mitt jeg. :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drit i ham, det var de andre hun reagerte på. Svartmetall fra Ås, visstnok. :P Med han dimmu borgir- fyren, hva nå han heter.

(ikke at jeg aner hva du egentlig pleier å høre på, men Mozza reagerer i hvert fall med logring og oppmerksom lytting på det meste som er mer heavy enn... Metallica, sånn ca. :) )

Uff. God bedring til Ask!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Drit i ham, det var de andre hun reagerte på. Svartmetall fra Ås, visstnok. :P Med han dimmu borgir- fyren, hva nå han heter.

(ikke at jeg aner hva du egentlig pleier å høre på, men Mozza reagerer i hvert fall med logring og oppmerksom lytting på det meste som er mer heavy enn... Metallica, sånn ca. :) )

Uff. God bedring til Ask!

Ååå! Da skjønner jeg ! Flink jente :D

Gratulerer til Margrete!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagen til verdens beste reservemamma Margrete! :flowers::jump::bananas::sorcerer::banana::hyper::cheer::devilbanana::punk::lama::super: :running: :dog_running::cheerleader::bow::koos::blissysmile:

Sitter å hører på Ole Paus i bakgrunnen og da rant tårene, nå hulker jeg. Tusen takk for gratulasjonen Anette :ahappy:

Gratulerer med dagen Margrete!!

http://youtu.be/Mmke73EQZ08

Fine valpene! Tusen takk!

Også gratulerer så mye med dagen Margrete :banana::banana::banana::banana:

Takk for fin banandans!

Gratulerer med dagen, Margrete!

Tusen takk :D

Gratulerer med dagen, Margrete! :):flowers:

Tusen takk for fin blomst og gratulasjon!

Gratulerer med dagen, Margrete :ahappy:

Tusen takk 2netroll!

Gratulerer til Margrete!

Tusen takk!! :D

Gratulerer med dagen til reserve mamma Margrete :-D :-D

Tusen takk! Av en eller annen grunn er det faktisk litt godt å bli kaldt reservemamma :ahappy:

*slette langt innlegg om små små mennesker som har ekstremt dårlig mentalitet* Nysgjerrige? Sojjy, men de er ikke verdt tiden dere bruker å lese det en gang ;)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå lurer jeg på hva jeg skal finne på. Skulle ha kjøpt nytt nøste til pleddet mitt, så det ikke hadde føltes så bortkasta å sitte på ræv og se tv-serie eller film. Tror jeg må ha tidenes mest spennende liv for tiden. :lol:

Har trent hund da, og oppdatert litt på hjemmesiden. Valpen min er nemlig ikke spesielt mye valp lengre:

IMGP6168-kopiera.jpg

Vakkerpia!!

GRatuLEreR meD daGEn mARgrEtE!!!! HUrrAAA foR DEG :D :D Måtte dagen bli riktig så fin!!

Jeg har forresten en morsom kjæreste. I går hadde vi noen mange glass vin og noen drinker sammen med en kompis, og jeg la meg først. De ble mer og mer høyrøstede, så til slutt sendte jeg en sms og spurte om de kunne være så snille å ta volumet bittelitt ned. Får sms tilbake: "det er stille nå" :lol: Ja, takk for at du sier fra kjære M, for ellers kunne det jo hende at jeg ikke fikk det med meg :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg er kjempemisunnelig..
Skuffa over at de gikk tom for battery så tidlig. Rakk jo bare en jäger+battery før de gikk tom. Men formen ble fin :P også tror jeg det var litt mangel på damer der :lol:

Jeg er våken!

Gratulerer så mye med dagen, Margrete! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppe. Sånn delvis våken - som jeg har vært den siste timen. Fremdeles sliten etter gårsdagens eskapader, og gleder meg ikke til å fortsette. Men må gjøres, og jeg blir heldigvis ferdig i løpet av noen timer i dag. Så er det å vaske, sparkle og pusse... Jaja, om fire uker har jeg ferie, kan slappe av da, for da er forhåpentligvis huset solgt også :aww:

Men aller først skal jeg ut og rusle meg en tur med småsnuppene i deilige 4 minusgrader :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

GRatulerer med dagen, Margrete! :happy1:

Hund børstet

Frokost inntatt

Føggler matet

.... da får man vel smøre sine ski og snøre sin sekk - og dra seg ut på skitur i dag også :).

Åh, nå fikk jeg et lite flashback til første klasse og sangen læreren min elsket, og hence vi måtte synge ofte. "Jeg snører min sekk, jeg spenner mine ski, nå lyser det så faaagert i heien!"

Gratulerer med dagen Margrete :flowers:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Uff, kjipt med UVI. Men bra du fikk sove 6 timer sammenhengende, det er jo ganske lenge.  Jeg tror det allerede er blitt en vane for han å våkne i 4-tiden. Han våknet igjen i natt. Lå litt å tygget på sengen og styrte, så sovnet han etterhvert. Og igjen når alarmen går klokken 7, så vil han bare sove videre, så det er virkelig ikke noe stort behov for å tømme seg. Så nå er det bare å få bort den vanen tenker jeg, så får jeg sove natten igjennom 😊
    • Så bra Her har ho begynt å tisse inne, så da var UVI et faktum.. Men men, det skjer ofte med valper.  I natt sov ho i 6 timer sammenhengende, deilig. 
    • Sjekker om det lukter tiss hvor? Nei. Får det veldig godt med meg om han tisser inne, så trenger ikke å leite eller lukte. Det er en stor dam der hvis han har tisset 😂 Har gått over til å gi han tørt for til siste måltid, også har jeg faktisk vært litt "streng" og ikke luftet han på natten med mindre han virkelig gir tegn på at han må. Han har våknet 2 ganger denne uken, og ikke gitt tegn på at han virkelig må ut, bare sånn "kan vi stå opp nå, jeg er ferdig uthvilt" aktig greie. I dag virket det som han ville sove videre når klokken ringte 7, selv om han forsøkte å vekke meg i 4-tiden, så jeg tror absolutt han klarer å holde seg. 
    • PS: er det andre enn meg som går rundt å sjekker om det lukter tiss hele tiden???
    • Min har holdt seg stabil frem til nå.  Jeg har begynt å sove oppe, den sover nede i bingen. Tydligvis så sover jeg tungt, for idag etter 7 timer var hele buret og valpen fullt av tiss. Dette har ikke skjedd før... så hektisk morgen..  Lurer litt på hva jeg skal gjøre nå. Prøve igjen og se om det var et uhell, eller bare sove 6 timer så ut...
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...