Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvordan farge bruker dere?


Guest Hyper_Bærta

Recommended Posts

Guest Hyper_Bærta

HeHe..bare lurer nå jeg..Hvordan farge bruker dere på utstillings båndet?

Bruker selv hvit/med gull på de spenne sakene.. :D

Har jo en hvit/brun hund så :D

Hva syns dere passer til en hvit hund?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en hvetefarget hund og bruker hvitt utstillingsbånd, det skal fremheve honningfargen til hunden.

Til golden bruker jeg også hvitt for å få en gyllen farge på hunden.

På chinese crested bruker jeg svart for med hvitt kan cresten se gul ut, hvis den er hvit.

På vhorsteh bruker jeg brunt eller svart.

På gordon setter bruker jeg svart.

På Dalmatiner bruker jeg hvitt.(hvis du bruker svart på en leverflekket hund blir det seendes feil ut, og motsatt hvis båndet er brunt og flekkene svarte)

som sagt så prøver jeg å bruke utstillingsbånd som er ganske lik som fargen til hunden :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker nøytrale farger, gjerne som går i ett med hunden.

Til Cita har jeg altså et svart bånd, utrolig behagelig å holde i. Yndlingsbåndet. Alt annet er av lær, og de er så ekle.

Når jeg stiller andres hunder er det som oftes de som tar med bånd - men jeg har alltid med en haug med forskjellige bånd i allslagsfarger og lengder for sikkerthets skyld :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen tips til hva jeg kan bruke?

Det trenger egentlig ikke gå i ett med hunden, så lenge det er nøytrale farger :wink: Hadde jeg vært deg ville jeg ha brukt beige eller noe slikt. Naturlig og nøytral farge. Du kan også titte på bilder av ulvehunder på utstilling og se hvilke farge de har på båndene :mrgreen:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På Mala bruker jeg hvitt bånd. Hun har stor hvit krage, så egentlig er det jo litt skummelt å bruke hvitt på hvitt på grunn av mulig missfarging av pelsen. Men Mala har ekstremt hvit krage, så jeg bruker hvitt bånd for å fremheve dette.

På Enya bruker jeg beige... fordi det er nøytralt og går i ett med fargen på pelsen. (hun har ikke full krage)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker beige på Tella, men lurer på om jeg skal bytte.. Er ikke helt inni dette med farger enda..

Eller ser dette bra ut?

DSC05522.jpg

På elghunden husker jeg ikke hva jeg bruke sist(stund siden jeg stilte han)

Hva tror dere er best til han her?

DSCN0089.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

elghund ville jeg brukt sort til. :) muligens brunt til tella :) men beige så bra ut' date=' men kanskje litt lyst.. :D[/quote']

Ja det er det jeg har tenkt på også, da hun var mindre var hun mye lysere så da passet beige mye bedre.. Får vel dra å handle noen utstillingsliner en dag.. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
    • Haha, jeg skjønner ikke at folk takler det. Hadde en venninne som bodde i 5. etg med valp, uten heis. Hvordan går det an, liksom? Vi bodde i leilighet med én trapp ned/ut da vi fikk Odin, med Kovu hadde vi hus og hage så døren stod stort sett åpen ut. Og uten mulighet for inngjerding hadde jeg ikke vurdert en gang. Selv om man kommer langt med langline da. Men å kunne ha hagedøra åpen og bare la hundene gå inn og ut som de vil er så deilig.
    • Jo takk. Flytter i løpet av sommeren, håper jeg har nogenlunde renslig valp innen den tid.  Det som er dumt at jeg får ikke lov til å gjerde inn tomta, det er dritt. Er så vant til inngjerdet hage, det blir nok ny vane jeg må tillegge meg. Håper naboene er greie.  
    • Her er Cuba- også kalt "BomBom", nå litt over 6 uker Hun krøp inn i hjertet mitt litt tidligere enn planlagt (velger ikke valp før de er 7 uker, men nå har hun vært min i over 1 uke alt 😇 ) På bildet med bestemor i samme alder- fineste brunbjørnene ❤️   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...