Gå til innhold
Hundesonen.no

Savnet!


Nirm
 Share

Recommended Posts

  • Svar 115
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Skal prøve å oppdatere litt nå som vi endelig kan puste igjen... Vi hadde satt opp tidspunkt for leting i dag kl 12, tror det var ca halv 11 ringte pappan min og sa han hadde funnet Anya.Jeg måtte sp

Så utrolig godt at hun er hjemme hos Inga igjen! Bildet som ble lagt ut i fbook gruppen for litt siden med gjensynsglede!

Portettet ble bestilt en stund før hun forsvant vet jeg, det ble veldig fint Nå er hun med i gjengen på ordentlig, damen som har malt dette har også malt nesten hele vennegjengen vår (av hunder da).

Håper det går bra med damen, Jeg skulle jo skrevet i går at siden jeg er fra Herre så har jeg endel kjente på FB fra området hun er etterlyst og derfor ville dele. Håper hun trekker til folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har allerede delt den savnet-annonsen på Facebook, den kom rundt via kjentes kjente. Og jeg har sett at andre jeg kjenner igjen har delt den videre. Karusellen er i gang.

Krysser fingrene for at hunden kommer til rette!

Jeg har et håp om at hunden som etterlyses kanskje finner veien hjem selv :- )

Jeg hadde en gjeterhund (collie) som barn, og den hadde blitt mishandlet av sin første eier. Som resultat av det, var hun livandes redd for voksne menn. Livredd! Så stadig vekk når vi var på langturer i skogen, så skjedde det.... en ensom, mannlig skiløper som kom susende mot oss i skisporet og bikkja bare frøys et øyeblikk, før hun snudde og sprang som et lyn. Eller en mannlig turgåer. Samme hvilken årstid, menn var hun livredd!

Dette kunne skje en mil hjemmefra, og det nyttet ikke rope. Borte var hun.

I begynnelsen pleide vi (jeg og venninnen min) å snu med de andre hundene vi hadde med og dra hjemover mens vi fortvilet ropte oss hese på hunden.

Men etterhvert ble det en vane; så vi fullførte turen uansett, for vi visste hvor hunden min var blitt av likevel. Hunden min pleide nemlig alltid å løpe rett hjem. Hun løp rett hjem og satt og ventet utenfor den låste døra til blokka hjemme, inntil noen kjente gikk forbi og så det, og ringte på hos mamma som slapp henne inn.

Uansett hvor langt hjemmefra vi var når hunden min så noen mannfolk som skremte henne, så løp hun rett hjem, hun klarte alltid å finne veien hjem gjennom Nordmarka og løp gjennom skogen alene.

Poenget mitt er at jeg har håp om at Anya også kan finne veien hjem på egenhånd. Jeg krysser fingrene for det! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og jeg som håpa du skreiv her nå for å fortelle at hun hadde kommet til rette! :( Var hun naken da hun forsvant, eller er det sjanse for at hun kan ha satt seg fast?

Hadde kun et markeringshalsbånd med stikk på seg, så da har hun evt kunne dra seg løs.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville heller tenkt jaktlagene og gårdene innover ved Sortebogen/Asdal enn taxi. Hun kan også komme ned ved Kongensdamm på Herre. Altså ytterkantene blir store fort her. Ønsker dere lykke til med leitingen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En liten rask oppdatering.

Anya er fortsatt savnet, vi har hengt opp lapper på Herre div. steder og vært mye bortover mot Asdal og snakket med mange mennesker og hengt opp lapper. Vi har vært ute i hele dag og lett etter henne. Utrolig mange mennesker som har bidratt, helt fantastisk !

Bamble lensmannskontor har også ringt meg to ganger i dag for å spørre om hun fortsatt er savnet.

Vi fortsetter i morgen tidlig.

Har det ikke så bra nå, helt grusomt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...