Gå til innhold
Hundesonen.no

JWW-11 Br Jr Ch Br baby ch Catatau Itapuca "Rio"


Yodel
 Share

Recommended Posts

  • Svar 92
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Næsj, avls-sperre forkludrer sakene. Jeg som hadde store planer om å starte Baslington Terenjiavl. Og for å kunne annonsere med at dette garantert og 200 % sikkert blir fantastisk snille, allergivenn

Åh hvor skal man begynne da? Rio ble altså med meg hjem idag etter utstilling på Letohallen! Da vi kom hjem fikk han hilse på de to gale jentene ute før vi gikk en tur og deretter inn! Kua br

Rio takker mens han slapper av med tv titting sammen med minsten:

Nei, de blir ikke reg. i NKK, men det er nå titler han har fått læll. JWW tittelen er allerede registrert selvsagt :D

Mjo, han ligner litt på Kamar i tegninger og meget pene linjer "outline", men det er klart at Rio er mye mer mann foreløpig, og Kamar vil nok aldri bli like høy (Hvilket forsovet er bra :lol: )

Jeg mente mer mann generelt jeg, fra valpebilder virker det ut som om han har litt mer masse :)

Og ja, titler er titler uansett :D Var mer et generelt spørsmål om hva FCI/NKK godkjente av titler :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flott gutt! hvilket för har han gått på til nå? (bare for å kunne sammenligne)

tilskudd av Voh burde fikse biffen, iom at han ikke trenger store mengdene er det greitt med pølsene. Jeg ville gitt ham mat tre ganger dagen om dere får til, to tørre og ett rått og se hvordan det går. Samme mende voh som et tørrt måltid, øk ev etter en ukes tid om han ikke legger på seg.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han har vakre linjer, MEGET pen pels/farge og et vakkert hode.

Han er altfor tynn nå, og det ødelegger mye på en såpass stor og kraftig hannhund. Det blir mye bein på han. Det er forhåpentligvis noe vi kan gjøre noe med da, men lurer litt på om den planlagte utst. på Hellerud om 3 uker blir litt tidlig?

Han er som sagt eksjepsjonelt snill, men litt engstelig akkuratt nå. Det er nok ikke bare-bare med en overgang fra kennel-hund til familie-hund når man er 1,5 år heller. Jeg er innmari imponert over hvordan han takler det. Jaggu godt han er så stabil i hodet.

Nå jobber vi bare for å få han heelt trygg. Foreløpig foretrekker han faktisk barna (!). Alt er helt greit om vi sier at det er slik det skal være, men foreløpig er han forsikig og oppsøker ikke kontakt selv. Om vi setter oss ned ved siden av han nyter han å få litt kos :)

Takk for föringstips. Er V&H spesielt fetende?Er det bedre å kjøpe spekk/ister på butikken?Fler med erfaringer her?

Han har tidligere gått på et fransk merke (tørrfor) jeg ikke har kjennskap til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lille Ikke har veldig høy forbrenning, og hun får vom og hundemat med laks, og høyenergifôr (50/50 ca) og holder seg allikevel litt for tynn syns jeg. Så i tillegg får hun ekstra kyllingfett i maten en stund før utstillinger. Det syns jeg er veldig effektivt :) Kyllingsfettet er også fra v&h og finnes i 1kgs-pølser.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han er helt nydelig! :wub: Ser ut som en ekte gentleman, rett og slett!

Ang fóring: jeg har en hobbyanorektiker, og min søster har en hobbyanorektiker; og de bedriver sine hobbyer av ulike grunner og på litt ulike måter...men i begge tilfeller har tulip vært god å ha, hun har vært, og er, flink til å gi nyanserte og effektive råd til hver av hundene :) Hun kan kosthold, den damen :hug:

Endret av Pim
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med å endelig ha fått han hjem! :flowers:

Takketakk! Tar gjerne imot oppfetnings-tips. Det har vært et gjennomgående problem hos han. Ister/ spekk? V/H?

Hvilket blandsingsforhold?

Jeg har liten erfaring med rå-föring.

Hvis han har god appetitt, er det definitivt enklest å bare gi han mer av vanlig mat, som tulip sier. V&h med laks har masse fett og veldig høy smakelighet, og om du gir han høyenergi tøffôr i tillegg, blir det saker, iogm at du må bytte vekk hans vanlige tørrfôr likevel. Dersom du vil ha han fort opp i vekt, kan du smelte smult i mikro, feks et par spiseskjeer, og heller over tørrfôret. Ister kommer jo i klumper som ikke kan smeltes på samme måte, men det kan lett kuttes opp i småbiter mens det er frossent og gis innrørt i vommen (ja, dette kommer til å koste deg litt, men etter å ha stått med henda dynka i rått kjøtt og diverse tilsetninger i noen år uten at jeg hadde drømt om å ete noe lignende sjøl, blir du litt herda, hehe). Jeg kan ikke gi ister i tørrfôr, for da plukker de den bare ut...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nååh, velkommen til kalde nord, lille venn :wub: Får helt vondt langt inn i sjelen av å høre hvor forsiktig han er og gleder meg masse til han tør opp! Men jeg hadde nok ikke stilt han om tre uker om han er så forsiktig og forsagt nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Så fin! :D

Driver og feter opp Eine på vom og hundemat nr 25, den med laks. Det står på siden deres at det er den de anbefaler når man skal fete opp hundene sine. Det har fungert veldig bra på Eine og det tok ikke lange studen før han kom opp i vekt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh hvor skal man begynne da? :)

Rio ble altså med meg hjem idag etter utstilling på Letohallen! Da vi kom hjem fikk han hilse på de to gale jentene ute før vi gikk en tur og deretter inn! :)

Kua brydde seg ikke stort, Tesh ville leeeeeeekeeeeee! Men de roet seg fort og sovnet alle tre! Rio og Kua på meg og Tesh i sin sofa :)

Nå bryr de seg ikke stort om hverandre, leker litt her og sover litt der! :D Rio har spist MASSE!

Jan er superherlig og så utrolig kosete :wub: Dette blir veldig spennende :D

I skrivende stund ligger Kua og Rio hode mot hode og sover :wub:

Har ingen bilder da jeg ikke har data, men de er søte! Lover :D

Stjeler ett Yodel tok av oss :)

417169_10150567116327693_543512692_9358571_158911117_n.jpg

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...