Gå til innhold
Hundesonen.no

Fuglene mine


Ara
 Share

Recommended Posts

  • Svar 203
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ønsker dere alle en kjempefin påske

Polly er sexy og vet det, god helg

Jeg har hele 10 fugler, hatt fugler siden jeg var rundt 10 år,. Så blir snart 22 år jeg har hatt fugler i hus og kunne ikke levd uten. Er herlige vesner, smarte lettlærte og morsomme. Selvsagt en del

Takk :)

Jeg har lært meg flere tegn han viser når han er nervøs nå. Det er veldig bra, for da kan jeg trekke meg unna når jeg ser det minste lille tegnet. Da vil han føle seg tryggere og få fortere tillit til meg når han ser jeg respekterer ham.

Han skjelver lett og lager kaffetrakter aktig lyd når han blir veldig redd, men da har jeg presset ham for mye. Fikk med meg et lite laaavt pip han lager lenge før det, så veldig greit å plukke opp slike ting. Da blir det bedre å jobbe med ham.

Han spiser nå villig fra hånda mi, og jeg har fått kose litt med tærne hans gjennom gitteret. Han er ganske aktiv og leker ganske mye. Prøver holde nebbet hans opptatt med pappesker og ting han kan rive i fillebiter, til mer han gjør slike ting til mindre plukker han.

Har kost seg masse ute i sola idag :)

DSC_0110.jpg

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, for noen fantastiske fugler du har! Har ikke sett denne tråden før nå, så har sittet å kost meg gjennom hele nå på morgenkvisten :) Fugler har aldri vært min type dyr å ha, men det er jo veldig fascinerende å lese om noen som har en så brennende interesse for de som deg! Gleder meg til å høre hvordan det går videre med nykommeren :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Hehe glemt litt vekk denne tråden. Men går kjempefint her med hele flokken :) Golly får mer og mer fjær for hver dag, gått fra 1 liten på stjerten til hele 6-7 små rød bakpå der. Har ikke fått trent med ham så mye som jeg skulle ønsket, så må få tatt meg litt sammen der. Han går enda ikke på hånda, men er en stor kosegris og bøyer hodet med engang han ser meg for å bli klødd i nakken :)

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Koselig å høre. Jeg har brukt litt av søndagen min på å le av noen av filmsnuttene de har lagt ut. Hadde ingen anelse om at fugler kunne ha så mye personlighet!

Golly bor med de andre fuglene nå? Er de kompiser og aksepterte han med en gang?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Image6-19.jpg

Og Golly idag bare halvannen måneder etter :) Masse små fjør på rygg, vinger og bryst og stjert, og flere er på vei ut :)

Fine Golly, skal se han trives godt hos deg :)

Jeg spør som en annen, hvordan har han det sosialt med de andre?

Alvorlig flotte fugler du har :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi glemte svare på det ser jeg. Han er ganske skeptisk til de andre foreløpig ,noe som er normalt siden de kan fly og han ikke kan. Han vil føle seg mer utsatt siden han ikke kan fly vekk om han blir redd etc. Men det går seg nok til etterhvert, mye nytt som skjer for ham på en gang så. Han bryr seg ikke veldig mye lengre om en anna fugl lander på buret hans, før skreik han. Nå sitter han bare å kikker, så et lite fremskritt iallefall. Jeg ser han er fryktelig nysgjerrig på dem og følger med, så det vil nok bare ta litt tid .

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! Jeg har verdens snilleste hund på 1,5 år. En labrador. Jeg har hatt veldig lite problemer med henne og hun er en veldig omgjengelig hund. Hun har derimot det siste halve året begynt å av og til knurre når folk kommer for nærme henne når hun slapper av. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg mistenker at dette skjer når hun er sliten og overstimulert. Skjønner at hun selvfølgelig skal få lov til å ligge i fred når hun er sliten, men dette er ikke alltid like lett i praksis når hun knurrer selv når vi går forbi flere meter ved siden av henne. Hun legger seg også gjerne der folk er som under spisebordet, og kan knurre om en person går fra bordet og så kommer tilbake for å sette seg. Forsøkt å få henne til å legge seg andre plasser, men da kommer hun tilbake ikke lenge etterpå. Dette kan også skje på utsiden når hun ligger en plass (er uten bånd) og folk kommer forbi flere meter ved siden av. Hun har aldri glefset men knurrer og kan av og til gi et bjeff. Selv om personen som går forbi ikke går direkte mot henne, men bare forbi. Dette skjer som sagt ikke ofte, men ønsker gjerne tips til hva som er best å gjøre slik at man kan få en god løsning før det evt blir verre. Hun er ellers veldig glad i folk, og liker best å være helt oppi folk. Hun har ikke noe fast plass hun legger seg (som hun vokter f.eks) men det kan være hvor som helst. Noen som har noen tips, og tanker om at det kan være som jeg tenker at hun er sliten og at hun knurrer for å forsikre seg om at hun blir værende i fred? Visst jeg roper på henne og får henne bort fra der hun ligger knurrer hun ikke lengre, og oppleves som glad. 
    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...