Gå til innhold
Hundesonen.no

Valpegjengen 2012!


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 479
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hurra Hurra Hurra! Jeg kan skrive i denne tråden Denne her la seg i veska mi og ville bli med meg hjem!

Da har vi hund i huset igjen!

Jeg slenger meg inn her jeg, hurra for det! Ah, sukk

Posted Images

Jeg har jo fått valp! Lille herlig Lea har vært hos oss i over 3 uker nå. Hun heter egentlig Hempth's Lovely Lady og er etter Hempth's Sir Simon Pablo og NUCH Hempth's Frisky. En herlig liten frøken men masse fart og spenning. Hun står på fôr hos mine foreldre men skal trenes av meg som redningshund, konkurrere i lydighet og stilles ut. Går alt etter planen så blir det valper en gang i fremtiden men da skal selvsagt mye falle på plass først. Vi får se om hun blir værendes med mine foreldre eller om hun om flytter med meg. Jeg bor hjemme for tiden pga. langvarig sykdom så hun er rundt meg hele dagene. Mine foreldre ønsket seg hund og da inngikk vi en avtale men skal det ikke fungerer for de med tid til henne osv. den dagen jeg flyttet ut så tar jeg henne med meg. Når jeg flyttet ut så vil jeg fortsatt ha henne med meg på trening flere dager i uken og ta henne med på konkurranser, kurs ol. i helgene. En grei avtale som passer for oss alle. Det hadde ikke vært mulig for meg å få hunden nå og ha annsvaret alene pga. sykdom så for min del så passer dette perfekt og for mine foreldres del også siden de får "gratis" hund, pass når de skal bort, hun blir trent av meg og de kan bare kose med henne, trene det de vil, gå lange turer og bare nyte det.

Et bilde fra en av de første dagene etter at hun var hentet :)

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Plutseligere (ja, jeg vet det ikke er et ord ;-)) enn jeg trodde ble jeg medlem av valpegjengen.

Jeg skal importere en herlig og lovende Bostontispe fra Slovakia. Meget bra stamtavle, og foreldre som har gjort det veldig bra i ringen.

Valpen heter Heureka Beauty Gremlins og er fem uker gammel. Jeg planlegger å hente henne når hun er 10-12 uker gammel.

hermine1.jpg?t=1346747245

Far: WW09, EW08, Int CH, ChSK, Ch.CR, HCh, JChSK, ClubCh Ax Dagbei

Mor: SKCh Gold Gelb Box Csini (China)

Red: lagt inn bilde av snuppa

Endret av Mollymor
  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den Australske valpeplanen gikk rett i dass, en valp ble født og det var en hannhund.

Da er det bare til å vente å tenke mer på reserveløsningen og vente på parring på det andre kullet.

Dritt! Men krysser fingra for at Skandinavia trekker et laaangt strå denne gangen! :)
  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Etter å ha bladd i noen sider i denne tråden så kommer jeg til følgende konklusjon: Valper er den søteste hunderasen! :)

Det er helt riktig! Men det kan også være den mest irriterende og mest plagsomme rasen... Hilsen hun som var oppe halv 6 i dag, har tørket opp etter hunden 3 ganger i dag, har en pc lader som har fått smake på valpetenner og mangler en masse annet smådill som har blitt smaket på... De kan jo ingenting når de er små :shocked: hahaha nei men sånn egentlig så er de verdens beste :) og egentlig så tar den lille jenta mi vært veldig snill, sovet lenge og ikke gjort i fra seg inne på lenge men hva som har hendt i dag det hadde jeg likt å visst :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Jeg kan hviske litt lavt at det kanskje, kanskje kommer en mellompuddel i hus før jul :) Vet ikke om det blir født mange nok valper til at det blir en på meg, men jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at det blir puddel før jul. Er en liten stund til valpene blir født, men jeg tenker så mye på det at jeg må bare fortelle det til noen som vet hvordan det er å glede seg til valp! (familien er ikke så veldig positiv nemlig.) Jeg er helt sånn :bananas::jump::hyper: om dagen for jeg er så spent og har så lyst til at det skal ordne seg.

(Plis si at jeg ikke jinxet det ved å skrive her? :) )

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har en straks 5 mnd gammel kleinspitz hannvalp! Forelsket meg i rasen, energisk, liten hund som er veldig robust og tøff!

Så har allerede bestilt meg ei tispe av samme rase, som jeg får om 1 mnd :D

Blir spennende å ha 2 valper i hus!

Herlig rase, ja! :)

Kleinspitz valpen min, Boris blir 10 uker på lørdag. Han er en tøffing, det er helt utrolig å se utviklingen i forhold til hvor mye han tør nå i forhold til når jeg hentet han 8 uker gammel. Har to uker ferie med han for å venne til han alt som er skummelt for en liten valp, trafikk, mennesker av alle slag, kjøre buss og bil, hilse på andre dyrearter i dyrebutikken osv. .. Det er en slitsom men givende oppgave å være valpemamma <3

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Grattis! Nå ble jeg glad på dine vegne med at plan eeh e-f-g eller noe klaffet :lol: Skal den bo hos casa deepeyes?

Nei i Casa DeepEyes rekker det med 2 stk, men den skal flytte til det røde huset i skogen og leve livets glade dager sammen med galskapet der aka Strider :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Skal sjekke litt rundt dette. Høre med hundehotellet som vi har brukt. De er flinke og driver med med kurs.  Tilbakemeldingen der ifjor ( like etter han ble kjemisk kastrert) var at han hadde godt hundespråk. De satte han sammen i et stor område med endel hunder, også hanhunder. Da hunder som var veldig trygge på seg selv. Vår hund "gjemte" seg og ville ikke ha kontakt med hannene, men lekte med tispene.  Det "positive" var at hundespråket var tydlig, og at de andre hundene respekterte dette. Men at han gjemte seg litt og var redd kan også være sammenheng med at den kjemiske kastreringen kanskje virket så han ikke var så "tøff"  Uansett er det bare tanker jeg har rundt dette.  Men det er iallefall en jobb som må gjøres.     
    • Haha, åå det er lenge å vente til da 🤣 Jeg tenker og håper at nå er verst. Nå kan de ikke gjøre så mye, som du sier @Stjerneskinn. Men de kan jo gjøre mer og mer jo eldre de blir. Da er det jo litt gøyere som du sier. De er søte den første tiden, små og med deilig fleece pels. Det er morsomt å se de oppdage verden. Men for hver dag som går tenker jeg at yes, han blir eldre 😂
    • Det er helt vanlig at hunden trigges når eier kommer fram til dem. Det mest sannsynlige er at eier tolkes som "backup" og hunden får mer mot av det. Hvis man er rimelig sikker på at hunden ikke vil skade den andre så er ofte en bedre løsning faktisk å gå motsatt vei og rope, men det kommer selvfølgelig helt an på situasjonen om det er trygt eller ikke. Det er mange gode instruktører i Innlandet, bare sjekk at de har formelle kurs innen adferd og språk hos hund, og gjerne innen passering, og ikke bare har "20 års erfaring med hunder". Det er noe med å forstå den teoretiske bakgrunnen for hvordan hunden oppfører seg slik den gjør.
    • Takk   Skal sjekke de 2, fant allerede masse materialle om eller med dem på youtube.    Dersom din hund begynte på 100 meters avstand! wow da er det kanskje håp for min hund også. Hos oss er det når den andre er i nærheten.  Har også oppfattet det som om han vil "beskytte" oss. Har opplevd at i en hundepark sammen med hannhund har det gått greit, de holder avstand osv. Men så raskt jeg tar på båndet så er rullgardinen nede igjen...:)  Bøkene du nevnte skal jeg ta en titt på. Vi bor på innlandet og privattimer med instruktør er noe vi vurderer.  Takker...:)        
    • Synes frem til 6 mnd mtp de sylskarpe valpetennene. Valper blir også mye morsommere synes jeg når de er litt mer «brukbare» etter min mening. Men krevende er de lenge til. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...