Gå til innhold
Hundesonen.no

Kjønnsroller


Stueloff
 Share

Recommended Posts

Velger også etter fargen på hunden, hva jeg synes han kler. Eller etter hva som er tilgjengelig i butikken, derav knallrødt vinterdekken :P

Kjøper ikke rosa til han da, men mest fordi jeg selv ikke liker fargen. På et kurs var det en instruktør som konsekvent omtalte Pax som jente så han trenger vel uansett ikke mer som drar i den retningen, hehe.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenker ikke på farger vs kjønn, jeg kjøper etter farger jeg enten liker eller syns er så heslige at de er stilig. :P Har dog kjøpt ulike farger til ulike hunder, for å skille f.eks halsbånd fra hverandre enklere der det er små størrelsesforskjeller, og av en eller annen grunn ble det blått til Decoy og rødt til Vix. Skylder på å være skadet av samfunnets kjønnsroller vs farger. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde et rosalilla halsbånd til Eine da han var valp, da trodde alle han var tispe og når de fikk høre han er hanhund, sa de at han kom til å bli homofil. Så der har vi løst årsaken til hvorfor noen blir homofile :mellow:

Kjøper de fargene jeg synes er pene og som jeg synes passer til hundens farger. Tenker ikke på om det passer til kjønn eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde et rosalilla halsbånd til Eine da han var valp, da trodde alle han var tispe og når de fikk høre han er hanhund, sa de at han kom til å bli homofil. Så der har vi løst årsaken til hvorfor noen blir homofile :mellow:

Kjøper de fargene jeg synes er pene og som jeg synes passer til hundens farger. Tenker ikke på om det passer til kjønn eller ikke.

*Ler* bra vi har løst den saken :D:rofl:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry, det vil det nok ikke :P

Haha! Damn... Da røyk den planen i vasken :P.

Jeg skal IKKE ha veske-/pyntehund i alle fall. Så veldig pynta blir det aldri uansett. Det mest pynta Chessea har er et myndehalsbånd med broderier på. :P

Jeg regner med at om jeg får ny hund må den og Chessea ha lik. Det er det viktigste. Om dagen bruker jeg mest rødt nylonhalsbånd fra bobby på Chess. Blir det tispe må neste hund ha samme bare i mindre str (med matchende kobbel såklart). Blir det gutt må han ha blått eller grønt av samme typen. Viktig at hundene matcher, for tenk!

Chessea har den til høyre. En guttevalp måtte hatt i blå/grønn. Jente i rød :P

Bobbyhalsbaand.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaizer har bare ett halsbånd, og det er av lær og kjetting. Trekkselen er rød, da det var den eneste fargen de hadde inne i den str. Tur selen er svart/grå/grønn/oransje, og ble også valgt fordi det var den eneste som passet i fasong. Båndet er svart med grønt og refleks, og ble valgt fordi det var den eneste fargen det kom i, og det var det beste båndet å holde i :)

Her velges alt utstyr utfra kvalitet og passform, hvilken farge det er driter jeg i ;) Går ikke an å tro dyret er noe annet enn en hannhund uansett, han ser barsk ut og har to enorme baller plassert mellom beina :P

Regndekkenet og vinterdekkenet fulgte med da jeg fikk han, og det er ganske enkelt svart :)

Men det eneste jeg kunne funnet på å brukt noe rosa på, er jentebabyer :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kuma og Boris går mest i hver sin Hurtta-sele i rødt og blått. Da er de fine! Ellers så har Kuma et par andre halsbånd som er helt enkle. Hun har ett med hvite prikker og det matcher ofte min stil. Men for det meste så kler vi oss begge sporty. Det passer ikke med bling og rosa til shibaen til synes jeg. :P Både Kuma og Boris har rød pels og kler derfor veldig godt grønt. Litt kjønnsroller blir det, men ikke mye. Boris har rødt dekken og Kuma får etterhvert grønt halsbånd. :) Det viktigste er at det kler hunden!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg to gutter, da. De begge er såpass maskuline at jeg kunne ha kledd dem i sjokkrosa og de hadde fortsatt gått som hanner :P

Han lille har mye svart, egentlig, mens han store har mer duse farger. Liker det sånn jeg. Jeg kler dem litt etter fargen de har på pelsen. Han lille er svart, han store er brun m sort maske. Nå har ikke han store fått seg dekken ennå, da, men jeg vurderer et beige ulldekken med skottruter på :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...