Gå til innhold
Hundesonen.no

Rosiner i grøten?


Stine
 Share

Har du rosiner i grøten?  

69 stemmer

  1. 1.

    • Ja
      17
    • Nei
      52


Recommended Posts

Ja, hva er vanlig? Jeg er vandt med rosiner i grøten og kommer fra Kløfta, på Hadeland er dem tydeligvis ikke vandt til det, ei heller i Nittedal. Så hva er vanlig?

Red: Skriveleif

Endret av Trym&Tuva
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 81
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg har hørt om rosiner i grøten, og det er bare så feil. Men jeg vil ikke ha rosiner i boller heller. Eller julekake. Eller på jordens overflate. La druene leve!

Rosiner kan man ha i det meste *MMmmmmmmm *. Rosiner hører faktisk til i boller, rosiner i sjokolade er digg, rosiner i risengrynsgrøt er godt, rosiner i havregrøt er godt (vel - havregrøt er ikke vel

Rosiner i grøten blir like uforståelig for meg som rosin i pølsa. Bare at rosinen i pølsa har jeg i det minste hørt rykter om...Rosiner har ingenting i hverken boller eller andre spiselige ting å gjør

Rosiner skal det alltid være i grøten! :D

Det har vært en evig diskusjon her jeg er fra, for ingen forstår det.. Drammensere er vist ikke vandt med det? Tror jeg har det fra slekta fra Hallingdal kanskje? Min mor er fra Hadeland, og hun har ikke brukt det før hu heller.

EDIT: La til noe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er ikke så glad i grøt av noe slag selv, men har vokst opp med at det skal være rosiner i grøten.

Er vestlending, men far er fra Hammerfest, så kanskje det kommer derfra?

Men hvilken grøt er det snakk om? Jeg har rosiner i havregrøt, men det ville jo vært helt feil i rømmegrøt ...

Min mor spiser rosiner i alle typer grøt, inklusiv rømmegrøt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bruker rosiner i havregrøt og risengrynsgrøt, ikke rømmegrøt! :lol: Det topper jo heile driten likson, blir såååå mye bedre med rosiner enn uten! Mamma er fra Sunnmøre, så kan hende det er der jeg har det ifra, aner egentlig ikke. Har liksom alltid hatt det :D Og jeg synes det er snålt med folk som ikke har det :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsjemeg, neitakk :D Kommer fra østlandet, bodd litt forskjellige steder og aldri vært borti rosiner i grøt. Nei, på grøten skal det være sukker, smør og et halvt tonn kanel.

Et halvt tonn med kanel er jeg enig i! :D Også har man på sukker, kanel og rosiner før man rører alt rundt så det blir fordelt, så tar man en stor klatt med helst meierismør på toppen :D
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rosiner i grøten blir like uforståelig for meg som rosin i pølsa. Bare at rosinen i pølsa har jeg i det minste hørt rykter om...Rosiner har ingenting i hverken boller eller andre spiselige ting å gjøre, rosiner er bare ekkelt...Og nei, man kan ikke plukke de ut.

Ananas på Pizza er forøvrig like teit og ekkelt *urk*

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
    • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
    • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
    • Ja, de roer vel kanskje ned voksingen veldig nå fremover, ikke like eksponensiell som den har vært til nå  
    • Ja, han både tisser og bæsjer. Gjør det samme som han gjør på morgenen, bare noen timer tidligere. Skulle jo tro han ville slitt mer med å holde seg når han var mindre og blære og alt var mindre, enn nå som alt skal ha blitt større.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...