Gå til innhold
Hundesonen.no

Fjelldronningen`s Leo


Krilo
 Share

Recommended Posts

Sånn er han her stort sett også inne, hender han får en raptuss og omøbelerer senga si da :P

Hehe, ja, er det ikke fryktelig deilig med en hund som det er null problem å gå med? ;) har gått litt med Milli når vi har vært der å lekt med søstra hans (Tjorven) og det er jo så behagelig, men som du sier, ville ikke byttet han ut forde, planen er jo å få han til å bli sånn også :P men akkurat nå er disse tispeluktene og hormonene litt vel mye for hodet hans til at fokuset funker opptimalt..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • Svar 203
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg lever altså, jeg er bare litt opptatt med å være storebror om dagen. Det er skikkelig koselig Og siden vi må ha med sånn sak med hjul har folka mine funnet nye steder å gå tur, ene sted

En fin søndag med besøk Tandemhopping i hagen Leo er veldig glad i Milli, og skal helst gå tett i tett Fornøyd gladgutt

Bloggen er oppdatert med bilder fra dagen i dag! vi var en tur på Tjøme for å leke med jentene hans, nydelig vær og herlige lekekamerater som kooooooste seg maks http://leo-lapphund.blogspot.no/

Posted Images

Leo har fått kløv :w00t: han er jo stoooor gutt nå, snart bikker han 11 mnd. skulle egentlig ikke kjøpe kløv før han var 1 (bursdagsgave) men klarte ikke å dy meg da jeg leste at lappisen Thorvald hadde fått løv, og han er jo noen uker minre enn Leo, så da var det bare å bestille en, og den kom i går :thumbs:

P2080257.jpg

ikke fult så fornøyd gutt :lol: men halen gikk fort opp bare vi kom oss ut av huset og han ikke dultet borti bor, trapp, fortønne og slike ting. I dag hoppet han rundt med den, og svinset rundt om kring. (den er bare fylt med plastposer så den veier ikke stort)

Og ellers vil jeg skryte litt av han (og samtidig banke litt i bordet), han har blitt så mye mere lydig de siste 2 ukene! Er så deilig å gå tur med han i nabolaget, han hører på meg, klarer å overse diverse spennende tisselukter, går pent ved siden av meg. Jeg blir så stolt når jeg går med han, for endelig oppfører han seg ikke om en totalt idiot på tur :jump: men møter vi andre skal han helst bort å hilse, men han har blitt bedre der også. og på ordentlige turene bytter samboer på å la han springe løs og ikke, litt avhengi av neseformen, er han veldig snusete får han ikke springe løs for da stikker han etter spor, men svinser han bare ufokusert kan han slippes for da er ikke nesa på topp, og vi er mest spennende ;)

og nå har det blitt ordentlig kaldt hos oss, skikkelig vinter, og perfekt for en lappegutt :brr:

P2050250.jpg

P2050251.jpg

koser seg og leker litt ute på verandaen, jakte på pipedyr er vedldig morsomt!

P2050244.jpg

og titter litt ut på kongeriket sitt

men han kan fint være inne og sånn passe kosegris også

PC270085.jpg

:wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flott han er! :wub: Og så heldig som har fått kløv å greier! Hvilken er det? Titter rundt etter kløv til min, men blir forvirra over alle de forskjellige som finnes :lol:

Takk :wub:

Kjøpte den samme som Thorvald har, Julius k9 idc sele str 0 og løse kløvvesker i str 0 og ekstra brystreim :) likte at kløvveskene kan taes av, og sela ligger godt på kroppen hans, veldig fornøyd :D jeg bestilte herfra: www.k9-usa.com tok 6 dager før jeg fikk den :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk :wub:

Kjøpte den samme som Thorvald har, Julius k9 idc sele str 0 og løse kløvvesker i str 0 og ekstra brystreim :) likte at kløvveskene kan taes av, og sela ligger godt på kroppen hans, veldig fornøyd :D jeg bestilte herfra: www.k9-usa.com tok 6 dager før jeg fikk den :)

Aha, tusen takk! Skal se litt på den, for øyeblikket heller jeg litt for Kennel sin, men man får se etter å lest litt om din :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aha, tusen takk! Skal se litt på den, for øyeblikket heller jeg litt for Kennel sin, men man får se etter å lest litt om din :lol:

Bare hyggelig :) ja, det er kjempe masse å velge i, og det er alltid noen som har god erfaring med de forskjellige merkene, så lett å bli litt forvirra i leitinga :lol: det som gjorde utslsget for meg var vel designet, de løse kløvveskene, at den er blitt offisielt tjenestehund sela i en rekke land, og jeg visste akkurat hvilken str jeg måtte ha siden jeg måtte bestille over nett :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Leo fikk jo sele og kløv her for ikke så altfor lenge siden, og sela sitter så godt på han, litt skeptisk til å få den på innendørs, men så fort han kommer ut er det ikke noe problem :thumbs:

Vi har både gått vanlig tur, kløvet og gått på ski :ahappy:

P2120272.jpg

ski tur falt i smak, selvom det er litt vanskelig å bare springe rett frem enten forran eller på høyre side i lengden...

P2160362.jpg

P2160354.jpg

P2160349.jpg

Også er han jo bare verdens søteste når han kommer blid og fornøyd, og ute i snøen i sett rette element :)

Å bære egen sekk er ganske stas, når man bare har kommet ut av huset vel og merke

P2170424.jpg

P2170429.jpg

Og god gutten klarer seg IKKE uten pipedyr, denne kalkuna lager MYE lyd og bor ute på verandaen..

P2160395.jpg

P2160400.jpg

Et bilde sier mer enn tusen ord, sånn helt til slutt av denne bilde spammingen i dag

P2160350.jpg

:wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nyydelig vovve altså :wub: Han har skikkelig bamsefjes og ser bare god ut :D

Tusen takk! :D

åååh, herregud for noen bilder! Leo er så skjønn. Man trenger da ikke stanse slike bildespammer!

Jeg bare elsker fargene hans, også de utrolig søte lysebrune "prikkene" han har øverst på hvert frembein :D

Det ble noen blinkskudd den siste uka :wub: hadde jeg vært tispe hund, hadde jeg vært forelska i han.. Haha :P

Leo oppdaterer bloggen sin i skrivende stund ;)

De har kommet enda bedre frem de siste mnd synes jeg, de lysebrune områdene på bein og ansikt, ganske så søt ja :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 months later...

Kanskje på tide å oppdatere tråden til Leo litt.. han har nå rukket å bli 1 år allerede (23.mars) og om ikke mange ukene (21.mai) har vi faktisk hatt han i 1 år allerede... hvor har tiden blitt av?? :blink:

stort sett er han fryd og gammen, men han er jo en hannhund i utvikling, så tispeflekker er driiiit spennende, og skal helst parkeres på.. :gaah: han blir fryktelig frustrert når han ikke får hilse på alt vi møter, som alltid resulterer i sutring, og innimellom til og med bjeffing i ulike varianter, godbiter i lange baner er inventar i alle jakkelommer.. heldigvis har vi funnet noen delikatesser som stort sett er brukbare, også til få fokuset bort fra andre og opp til oss. han har fått en utrolig god kontakt, det er så moro, ihvertfall når han ikke låser seg helt i andre ting vel og merke ;)

forrige onsdag begynte vi på agility, jeg tror det er moro, men er ganske mange hunder på kurset, og mange av de er hanner i akkurat samme alder, så forrige gang fikk jeg nok med å hindre sutring fordi han ikke fikk leke med de andre, få fokus, roe han ned (han bruker alltid litt lang tid på å roe seg på steder med mange nye hunder i bevegelser) og hindre mot-knurring når andre knurret eller nistirret, og hindre han i å plutselig hoppe bort til andre for å enten få kos eller invitere til lek.. du og du å festlig det er med unge hannhunder :rofl:

han var egentlig veldig flink til å ikke knurre tilbake helt til han var oversliten jeg burde sett det før og tatt han ut av kurset da, men det var jo så moro når vi fikk til 12 pinner på slalåmen og jeg hadde fult fokus! lært til neste gang, og kursdamen skulle hjelpe meg med å ikke være overivrig :twitch:

men sånn utenom akkurat de tingene der, så er det egentlig ikke noe å utsette på han, han er en trygg, glad liten kar, og en drøm å ha i hus :) skulle dog gjerne sett at han var litt mer kosete og kom opp i sofaen, men neida, koses på kan han men helst i gangen på de deilige flisene sine :P

Bilder :sleep:

post-7697-0-23318900-1335723784_thumb.jp

fra bursdagen hans

post-7697-0-40842000-1335723841_thumb.jp

se hvor lang han får hodet under snøen er veeeeeldig viktig

post-7697-0-98435600-1335724004_thumb.jp

låner tunnelen hos bestemor og bestefar

post-7697-0-70614800-1335724058_thumb.jp

er blitt god venn med søstra si My

post-7697-0-79213000-1335724120_thumb.jp

er ordentlig flinkt til å hjelpe til med å rise teppet sitt

post-7697-0-30486800-1335724176_thumb.jp

jobber med brunfarge sin

post-7697-0-51062800-1335724233_thumb.jp

vakringen min :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vakker, Vakker, Vakker! :D

Andrea er veldig flink, så hun får nok litt skikk på han i agillityen :D

Hihi, takk :D minnet meg litt om jotun pure reklamen ;)

Ja, hun er kjempe flink,ikke bare med hundene men sånne stressa førstegangseiere som meg! :P og når jeg roet meg ned klarte vi å fullføre en hel slalom uten å snuse på alle pinnene og sånn ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I kveld la vi et blodspor til Leo, han har bare gått 1 før, så vi la ikke så veldig lang, 15 m, men det kunne vært litt kortere, han datt nemlig litt utav det etter noen meter, men han kom inn på det igjen og fant kloven i leverpostei i enden :)

Kloven var ganske skummel og ekkel i starten syntes Leo, men til slutt etter å ha slikket og snust en stund slo han seg til ro med at den var ganske så kul, så han bar den hjem og ville helst ikke slippe den :P

post-7697-0-74052500-1336160464.jpg

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aw :wub: Flinkus!

Hvor får man tak i klover, egentlig? :P

Av Gry :D hihi, hun har fått av mannen etter jakt.. Vi kommer til å ta etter jakt vi også, enten samboer eller broren hans.. Og blod fikk vi også av Gry, fant ikke det heller vi :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av Gry :D hihi, hun har fått av mannen etter jakt.. Vi kommer til å ta etter jakt vi også, enten samboer eller broren hans.. Og blod fikk vi også av Gry, fant ikke det heller vi :P

Hm.. Jeg får finne meg noen jegere jeg kan tigge sånt av :P Kjenner mange på østlandet, men det er kanskje en rar ting å sende i posten..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Livet går sin vante gang med Leo i hus, nå har vi faktisk hatt han boende i 1 år alt :) vi begynner å kjenne han rimelig godt nå, og har lært han veldig godt å kjenne, og alle de små rare greiene som han har som virkelig gjør han til Leo gutten vår. Han har mye personlighet den gutten :wub:

også er han selvfølgelig verdens beste, selvom vi har litt små ting vi jobber med (som spising, ikke hilse på alle, og klare å roe seg ned rundt andre hunder litt fortere enn etter en halv time...)

og verdens beste må jo vises frem titt og ofte, så her kommer litt nye bilder av brunbjørnen ;)

post-7697-0-25360800-1337547741_thumb.jp

de få gangene han kommer opp i senga, finner jeg fort ut at det egentlig ikke er noe poeng, for han bare tøyser og tuller, skal ikke ligge rolig og kose hvertfall :P

post-7697-0-88159700-1337548039_thumb.jp

det hender han sovner i sofaen, han liker seg best på gukvet i gangen på de kalde flisene..

post-7697-0-41600200-1337548097_thumb.jp

Pipedyr; det fikk vi med som leke når vi hentet han, med beskjeden om at gutten liker pipeleker, og det stemmer fortsatt, ingen ting kan slå et realt pipedyr!

post-7697-0-98151100-1337548201_thumb.jp

utenom muligens en fin og flott pinne ;)

post-7697-0-68639200-1337548261_thumb.jp

Men han kan også bare være fin og litt dannet med sløyfe på :wub:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...