Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

Jeg har 1 kg kyllinglår i fryseren. Kryddertips takk !

Også måtte de stekes på 225 grader i 20-25 min, så ned på 170 i 25-30 min avhengig av størrelsen. Så lager du hjemmelagde fløtepoteter til og vips så er retten ikke spesielt sunn, men helt vanvittig god :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

Tagliatelle med hjemmelaget tomatsaus med karbonadedeig, sopp, oliven, løk, hvitløk og gulerøtter, og så littegrann revet mozzarella på toppen. Utenom at jeg kjøpte karbonadedeig, så var det en skikkelig "man tager hva man haver"-middag :)

Nå skal jeg jobbe sent to dager på rad, så da blir det ikke middag (antageligvis ikke varm mat i det hele tatt) før på søndag.

Noen gode ideer til hva jeg kan kose meg med på søndag...

Gjerne noe sånn skikkelig høstmat iom at det er grisevaer her for tiden og middagen nok kommer til å bli inntatt etter en lang og våt søndagstur.. :wacko:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagens middag - kraftig inspirert av Soelvd mannen :

Tinede kyllinglår med hvitløk under huden ( klarer ikke hvitløkspulver , men elsker hvitløk ) , krydret med chili, karri, chicken and steak krydret soelvd anbefalte og litt salt. Stekte først kort i panne på høy varme for å få sprøtts skinn før de ble stekt i stekepose i ca 45 min. Lot kyllingen hvile i posen ( for å bli enda saftigere ) i mens de fløtegratinerte potetene stekte.

Har egen patent på fløtegratinerte poteter. Kokte poteter , salt , pepper , litt purre , tørkede urter, jacobs fiskekrydder , smør og fløte.

Knallgodt! Vi er stappmette begge to...

Takk soelvd!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppskrift? Min er bare halvgod.. må lære meg mer veggis mat nå når jeg først har klart å rote meg borti en veggis..

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag hadde vi pakket sekker og skulle ut på tur for å lage middag i skogen.

Planen var pastaputer, bacon, grønn og rød pesto og fetaost. Den gang ei. Glemte både gass til primusen og pestoen hjemme.

Men middagen ble fortsatt! Bare noen (sultne) timer senere og hjemme i stedet :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Skal prøves ! Har du noen andre gode og enkle oppskrifter?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oppskrift? Min er bare halvgod.. må lære meg mer veggis mat nå når jeg først har klart å rote meg borti en veggis..

Min er superenkel. Et glass tikka-masala saus og 1 1/2 pose med frossne grønnsaker av valgfrihet. Blander alt sammen i en gryte, så legges det lag på lag i form.

Skal du lage den ekstra god, så tar du et beger med cottage cheese og blander med spinatblader og valnøtter, Og så legger du et lag grønnsaker, plater, cottage cheese blandingen, plater, grønnsaker, ost.

Så spennende med valnøtter og spinat, det må prøves!

Jeg lager også veggislasagne, særlig hvis det bare er meg hjemme...

Litt varierende etter hva jeg har og har lyst på

Grønnsakssaus

- løk, purre

- sopp, aubergine, squash, gulrot, nyrebønner

- tomat

surres i panna, tilsettes

- herm. tomat

- noen ss tomatpurre

- oliven

- masse krydder, salt, pepper, basilikum, chilli,...

- melk/matfløte

Lag på lag med grønnsakssaus, plater og cottage cheese. Og ost på toppen såklart, Jarlsberg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...