Guest Ulla-Britt Skrevet 28. Juni 2013 Rapporter Skrevet 28. Juni 2013 Var innom en tyrkisk butikk og fant et glass det sto mors makedonske ajvar på. Hadde aldri hørt om det før, men jeg tror så gjerne at makedonske mødre er gode på å lage mat, så da måtte jeg bare prøve. Freste blomkål, sqush og en liten håndfull hvitløk sammen med et halvt glass av den sterke typen. Sammen med tabbouleh, hummus og grove pita ble det dritgodt. Mors ajvar anbefales. 7 fedd hvitløk ble det i middagen min i dag. Like greit planen er å holde seg hjemme og legge seg tidlig, tror jeg. Siter
Symra&Pippin Skrevet 28. Juni 2013 Rapporter Skrevet 28. Juni 2013 Her skal det lages taco. Litt mye arbeid når det er bare jeg som skal spise, men siden jeg er dobbelt så glad i taco som to vanlige personer så er det jo verdt det. Siter
Teserere Skrevet 28. Juni 2013 Rapporter Skrevet 28. Juni 2013 Her skal det lages taco. Litt mye arbeid når det er bare jeg som skal spise, men siden jeg er dobbelt så glad i taco som to vanlige personer så er det jo verdt det. Ditto Nammis! Siter
HHC Skrevet 28. Juni 2013 Rapporter Skrevet 28. Juni 2013 Grillet BBQ marinert ytrefilet med salat (salatmiks, rødløk, avocado, agurk og dampede cherie-poteter m/ olivenolje og salt/pepper/flaksalt) Siter
Bekeng Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Wokgrønnsaker, pesto, en ørretfilet, pinjekjerner, masse digg krydder, hvitløk og fullkorns-pasta på meg i dag Siter
Tinkie Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Dette er min go-to-middag når sambis vil ha noe jeg ikke liker, og som jeg skal ha i dag: Nudelsuppe (bruk gjerne risnudler! Særlig hvis du ikke tåler hvete...) med kyllingbuljong, en boks wokgrønnsaker, en boks sopp og en boks kikerter (valgfritt, men de metter). Dette er skikkelig nam og utrolig kjapt og enkelt! Siter
Mardina Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Resten av middagen fra i går. Fullkornspasta med hjemmelaget pastasaus Siter
Synnikken Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Løvbiff, noisetter, peppersaus, steikt mais og spinat Siter
Guest Yellow Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Kyllingfilet med fullkornsris, stekt mais og paprika med hvitløk- og paprikasaus. Siter
Symra&Pippin Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Jeg kjøpte en bit høyrygg av okse, billig og bra kjøtt til gryte. Skar opp i biter, brunet det sammen løk i store biter og puttet alt i en jerngryte med en skvett vann. Lot det koke i bortimot en time før jeg puttet oppi stekt sopp, paprika og purre. Salt + pepper, serveres med ris. Kjempegodt! Og så har jeg resten til i morgen. 1 Siter
Siri Skrevet 21. Juli 2013 Rapporter Skrevet 21. Juli 2013 Kjip middag i dag - det kunne blitt godt, men... Tok opp noe ferdiggrillet elgkjøtt fra fryseren, delte det i biter og varmet, helte over noen choppa tomater på boks, ketchup og fløte - med pasta (IKKE fullkorn ) - og det ble både tørt og kjip smak... jaja, mett ble jeg læll Siter
SFX Skrevet 23. Juli 2013 Rapporter Skrevet 23. Juli 2013 I dag lager jeg en rett som sikkert står for minst 1/3 av middagene i huset, med variasjoner. Du tager en ildfast form, og dekker bunnen med skivede poteter. Deretter lemper du oppi det du måtte ønske av grønnsaker (i dag ble det gulrøtter, brokkoli - og fordi jeg er gærn, tester jeg å lage spinat for første gang i mitt liv. Jeg har brukt mye sopp, men akkurat nå er jeg skikkelig lei sopp. Men jeg har lyst på kålrot, jeg må huske å kjøpe kålrot en dag). På toppen legger du ønsket proteinkilde, dypfryst går finfint - i dag ble det en 600 grams blokk med seifilet, men jeg har også brukt kyllingfilet, annen fisk, koteletter, etc. Over det hele heller du ønsket saus - jeg er veldig glad i bretagne kyllingsaus. Har jeg ikke mulighet til å bruke saus, smører jeg forma og har oppi noe væske (vann, cider, fløte, smør, whatever som er flytende, jeg er skikkelig ingen Arne Brimi) for at potetene skal ha noe å trekke i mens de stekes. Dette lar jeg stå i stekeovnen på 200 grader i en times tid, og deretter varmer jeg opp igjen halvparten i morgen for ny middag. Enkel latmannsmiddag, også kan en bruke den timen til å gjøre noe fornuftig, og spise god mat med god samvittighet etterpå. Siter
Nirm Skrevet 23. Juli 2013 Rapporter Skrevet 23. Juli 2013 En helt fantastisk vegetarisk thai suppe! Siter
Fillerya Skrevet 24. Juli 2013 Rapporter Skrevet 24. Juli 2013 Pulled pork og coleslaw. Er ingen fan av coleslaw, helt til jeg lagde min egen! Finhakket kål, revet gulrot og revet eple, blandes med creme fresh, majones, HPsaus og sukker og en dæsj sitronsaft! Siter
Ingvild Skrevet 24. Juli 2013 Rapporter Skrevet 24. Juli 2013 I dag puttet jeg løk, hvitløk, paprika, squash, gulrot, brokkoli, ananas og en del krydder i en gryte og lot det stå og godgjøre seg mens jeg kokte ris med tandoori-krydder oppi. Så blandet jeg sammen og spiste med litt matyoghurt til. Det ble veldig godt! Og bra er det, for jeg har rester til tre måltider til. Siter
SFX Skrevet 24. Juli 2013 Rapporter Skrevet 24. Juli 2013 Mmm, middagsrester fra i går og jordbær med litt for søt pisket krem til dessert. Jeg trodde ikke jeg kunne få noe som var for søtt, jeg Nå må jeg pønske ut noe lurt til middagen i morgen. Denne uka har jeg nemlig begynt et nytt og bedre matliv, og det innebærer både frokost og middag hver dag. Men sånt tar jo tid! Siter
Guest Gråtass Skrevet 24. Juli 2013 Rapporter Skrevet 24. Juli 2013 Superfries og risbrød med blåbærpai til dessert. Jeg vet, matvaner som suger i varmen. Siter
HHC Skrevet 24. Juli 2013 Rapporter Skrevet 24. Juli 2013 Blir så lite tid til å lage mat for tiden, så i går lagde jeg en stor hjemmelagd pizza. Enkelt, billig og middag for mange dager. Litt lat, ja.. Siter
mokken Skrevet 29. Juli 2013 Rapporter Skrevet 29. Juli 2013 Svinekotelett med div krydder + tomater, rødløk, brokkoli, gulerot og byggris surret i salsa Siter
Debbie Skrevet 29. Juli 2013 Rapporter Skrevet 29. Juli 2013 Wok, med marinert fårefilet fra Kiwi- kjenner jeg er litt spent på den Siter
Tinkie Skrevet 29. Juli 2013 Rapporter Skrevet 29. Juli 2013 Grove pannekaker med bacon og HJEMMELAGET blåbærsyltetøy med SELVPLUKKEDE blåbær. Naaaaaaam. 3 Siter
Bekeng Skrevet 29. Juli 2013 Rapporter Skrevet 29. Juli 2013 Spaghetti med kjøttsaus, ketchup oooog sånn olje fra fetaost-glasset. Tåler ikke feta, men later litt som at jeg spiser det når jeg har oljen på, fortenk Siter
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.