Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast form). Et 400 grams stykke lettsaltet sideflesk ble skjært i små terninger og stekt i panne. Halvparten oppi forma med blomkål- resten i en forsyn seg selv- skål attåt maten. Toppet forma med usaklige mengder ost. Inn i ovnen i tjue minutter, servert med amadinepoteter.

Akk og sukk og stønn :)

*Sukker og stønner i kor*... sikle...

Her ble det restemiddag for andre dag på rad. Siste rest av rådyrgryta fra fredag, med en litt vel flytende potetmos til - og så litt rørt tyttebær da :). Snadder, snadder :).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

*Sukker og stønner i kor*... sikle...

Her ble det restemiddag for andre dag på rad. Siste rest av rådyrgryta fra fredag, med en litt vel flytende potetmos til - og så litt rørt tyttebær da :). Snadder, snadder :).

Ja det var helt superb! Men jeg kan vel si at magen min angrer bittelittegrann nuh :P Det setter en viss fart på fordøyelsen.... Host.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass

Pajko: den så bare lekker ut altså!!!

I dag hadde hodet mitt bare lyst på pizza, burger og feit søplemat, men kroppen orka ikke gå ut av døra, så da ble det fiskegrateng med raspete gulrøtter. Ikke helt det samme som pommes frites, men mat er mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det laks med ovnsbakte grønnsaker med sitron og hvitløksdressing til! Første gangen jeg satt og mumset og virkelig koste meg med laksen, for det var supergodt med hvitløksdressing til! :drool:

Laks-og-groennsaker-i-ovn_large.jpg

Stjeler et bilde av google, bare fordi denne tråden er mye mer spennende med bilder.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helstekt indrefilet av svin, med marinade av honning, dijon, sojasaus, hvitløk og friske urter. Grønnsaker, noisettes og deilig tjukk saus til.

Ikke akkurat vanlig mandagsmiddag, men helgen ble travel, middagsplaner utsatt, og den måtte spises før den ble dårlig. Helt utrolig god middag i dag. :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Gråtass
:shocked:

-17 her og isvind... Og snø og telehiv. Jarra...

Det er ikke været som avgjør om det er grillvær, det er det kalenderen som gjør. Sesongen starter til påske og avsluttes i oktober. Vi griller ute og spiser inne. Vi måtte bygge tak over terassen slik at gubben slapp å grille med paraply i regnvær :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag ble det laks med ovnsbakte grønnsaker med sitron og hvitløksdressing til! Første gangen jeg satt og mumset og virkelig koste meg med laksen, for det var supergodt med hvitløksdressing til! :drool:

Laks-og-groennsaker-i-ovn_large.jpg

Stjeler et bilde av google, bare fordi denne tråden er mye mer spennende med bilder.

Har du link til oppskriften? :) Det så kjempe godt ut! :)

I dag ble det pitabrød med kjøttdeig og grønnsaker :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er ikke været som avgjør om det er grillvær, det er det kalenderen som gjør. Sesongen starter til påske og avsluttes i oktober. Vi griller ute og spiser inne. Vi måtte bygge tak over terassen slik at gubben slapp å grille med paraply i regnvær :P

Ekke alltid kalender avgjør heller for tenk. Hadde grillparty i -20 en gang, innpakket i varmedresser, luer og votter, spiste ute og greier. Vinterblot kalte vi det, og fy søren så godt det var og så gøy vi hadde det :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har du link til oppskriften? :) Det så kjempe godt ut! :)

Nei, jeg diktet egentlig bare opp noe selv. Tok litt vann i en ildfast form og hev oppi grønnsaker (jeg brukte frossen grønnsaksblanding) også tar jeg litt sitronsaft og olje i vannet. Deretter ligger jeg fisken på toppen (jeg brukte laks med sitronpepper på) også hiver jeg den inni ovnene. Har egentlig ingen tid på det heller, bare følger med når jeg tror den er ferdig :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...