Gå til innhold
Hundesonen.no

Vi som venter


HeleneFS

Recommended Posts

  • Svar 234
  • Created
  • Siste svar

:lol: :lol: :lol:

vi må ha valpetreff så mye valper som kommer til Bergen i desember :D

Ja det må vi få til :lol::D

Lille frøken må jo sosialiseres vekk fra førstemann. Så jeg ikke står med en frøken som er livredd hvis ikke førstemann er med, hehe...

Skal du på valpekurs? Hvor isåfall??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I NATT BLE VÅR VALP FØDT!! :ahappy:

Bilder kommer etterhvert...

Da er i allefall vi godt å vel halv-veis i ventingen vår, har vært i snakk med oppdretter i 6 mnd å nå er valpen født.

Nå er det bare 2 veldig korte (håper jeg) mnd igjen til vår herlige gutt kommer!

Navnforslagene er send til oppdretter, og snart få vi vite hva hunden blir hetende:

(uttales med K)

Caiser

Collin

Carlos

Cane

Chris

Cim

Cody

-------------------------------------------------------------------

Charlie

Cico

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja det må vi få til :lol::)

Lille frøken må jo sosialiseres vekk fra førstemann. Så jeg ikke står med en frøken som er livredd hvis ikke førstemann er med, hehe...

Skal du på valpekurs? Hvor isåfall??

hehe, ja, det er sikkert lurt :lol:

Ser ut som jeg kommer til å gå på fjellanger på Stend, de har klikker-valpekurs som jeg har vært å sett på og det virker veldig interessant. Først så jeg på hos Oslo hundeskole pga de var rimeligere, men likte mye bedre opplegget på fjellanger. Du da?

uisaksen: så spennende da ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kommer til og gå der jeg gikk med Sasha :)

På hundeparadiset på Askøy :wave:

7dager igjen :P:whistle:

wohooooo :):P

jeg misunner deg det, kan ikke vente til å få valp i hus selv :blink:

På søndag skal jeg ut til oppdretter og hilse siste gang på Thia. Er spent på om ørene har reist seg og hvordan bittet ser ut. Krysser fingrene for at tennene er helt i orden! Så etter det er det bare 1 uke venting før jeg henter henne hjem :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det innlegget jeg siterer av meg selv nedenfor ble skrevet i slutten av oktober. Da visste jeg ikke at det skulle bli vintervalp på meg likevel! :-)

Jeg slapp å vente helt til våren, fordi en valp fra et kull født i slutten av august ble returnert til oppdretter 12 uker gammel. Han ble min, og jeg hentet han på Gardermoen for 2 uker siden :-) Han fikk umiddelbart navnet Chivaz, og det er han dere ser bilder av i avataren og signaturfeltet mitt nå. Han er fantastisk nydelig (syns jeg! :lol: ) og er av fargen Blue Merle som jeg bare elsker! Han har i tillegg to blå øyne, noe som er litt uvanlig, og det gir ham et veldig direkte blikk. Jeg kjenner at jeg kanskje må ha en sheltie til en dag.... kanskje om et par år :icon_cry: Fantastisk rase, jeg elsker dem!

Vi driver med renslighetstrening og det ser veldig positivt ut nå, han har vært tørr om natten de siste 3-4 nettene nå. Jeg går en runde i kåken hver morgen og ser etter tissedammer og slikt, men har ikke funnet noe de siste dagene. Jepp, han går løs og har hele huset å bevege seg rundt i - ikke noe burbruk her i gården! Han ligger stort sett på gulvet på soverommet ved siden av dobbeltsengen. Han bruker ingen av de sengene jeg kjøpte inn i dyre dommer til hund på forhånd :lol:

Vi har ikke meldt oss på noe kurs enda, for det er desember og julegave-tid. Har rett og slett ikke penger til å bruke to tusen på valpekurs akkurat nå, men det skal vi etter nyttår.

Jeg er veldig, veldig glad jeg fikk denne valpen, selv om han er en råtass og tøffing for rasen og derfor er "en håndfull" å håndtere. Det er bare bra, da kan vi bryne oss på hverandre :lol: Han er som rasen shetland sheepdog er kjent for; gløgg og tar ting veldig raskt. Klikkertrening på hjemmebane har vi innført, og trener noen minutter om dagen. Han liker det godt, for han er utrolig grådig og matglad, og gjør alt for en hvilken som helst godbit. Jeg bruker derfor mye tørrfôrkuler som belønning - det gjør det renslig og greit å ha med i lomma :-) Har også Handlers godbiter, og de er visst veldig stas, de også.

Akkurat nå driver han og makulerer en pappeske jeg ga han som underholdning, så det blir masse fin konfetti for meg å plukke opp etterpå! :lol:

Jeg har en god stund igjen å vente enda, for den aktuelle tispen venter enda på løpetid, som forventes i januar. Da skal hun pares. Deretter er det (forhåpentligvis!) drektighet i ca to måneder, og deretter 8 uker til å vente.... da er det blitt vår i Norge, og egentlig en perfekt tid å få hund på! :)

Har sirklet rundt og lett etter hund siden sommeren -08, og på sensommeren nå i år fant jeg oppdretteren jeg ønsker valp fra, og tok kontakt. Så fikk jeg svar, og fra da av var det bare å begynne ventetiden :- )

Jeg må si jeg gleder meg så sinnsykt at jeg innimellom kjenner et sug i magen - det skal bli så utrolig fint å få valp i hus! :D

Men ting kan skje, så det er egentlig best om man ikke gleder seg FOR mye før valpene engang er påbegynt! Men det var det å klare og la være det da.... :whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk. Nå er det ikke lenge til du får din i hus da :icon_cry::D

:whistle: 3dager :lol: Snart 2 :lol:

Full nedtelling...

Kan vel også inrømme at vesken er pakket med tisselakengreier, tyggepinner, bæsjeposer :lol::)

:D

Også venter jeg på nye fortreffelige bilder av valpen, som jeg forhåpentligvis kan legge ut etterpå :lol:

Og der kom de :D

156746_464938477351_581597351_6084378_5986559_n.jpg

68106_464938497351_581597351_6084379_3676802_n.jpg

Nybada :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

sasha sååå søt :whistle: Blir ikke valpesyk av å se slike bilder nei :lol:

Ja det blir nok veldig kjekt å få nurket hjem.

Hapzen ikke lenge før du får hjem Tutta de. HUn er virkelig skjønn :icon_cry: . Kan tenke meg du gleder deg masse.

Grattis begge to som snart valpeeiere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

-jeg henter henne tirsdag morgen, jukser litt med tellingen for at det skal virke kortere, så teller bare onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag og mandag. :icon_redface

Lissi123: takk, nei, det er ikke lenge til, men har snart ventet 10 uker så er rimelig rastløs nå :icon_cry::whistle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: Viktig og telle dager til sin egen fordel :D:)

Jeg teller jo nå onsdag torsdag og fredag. Men EGENTLIG er det jo bare onsdag og torsdag :lol:

Reiser jo tross alt fredag :lol::icon_cry:

På første voven, venta vi i 6mnd. Trodde jeg skulle bli sinnsyk av ventingen. :lol::whistle:

ja, og da er det i morgen bare én dag :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Imorgen er altså dagen endelig kommet :blink::ahappy::):ahappy::(

Reiser halv 7 hjemmen ifra imorra :D Sånn at jeg er sikker på at jeg rekker 8 flyet i rusen :D

Så er jeg hjemme igjen rundt 18 ;) Så da kommer sikkert noen bilder, hehe...

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)

gleder meg masse til å høre første update ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...