Jump to content
Hundesonen.no

NKK Hamar


SiriogDiego

Recommended Posts

 • Replies 131
 • Created
 • Last Reply
Siden jeg er grønn på dette, er det NKK Hamar som har blitt flyttet til Lillestrøm? Eller har jeg bomma helt? :console:

Den her er på Hamar 3-4 oktober og den på Lillestrøm er 28 og 29 november.

http://www.nkk.no/nkk/public/openIndex?ART...D=1191405799249

Jeg vurderer å stille Diego. Det blir i så fall første gang etter 9 mnd, så jeg må gruble om jeg tør :hyper:

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal. Vurderer å stille Bella hvis hun kommer opp i pels til da. I så fall blir det første gang hun stilles i år, sist var i letohallen i romjula!

Skal også stille halvbroren hennes i unghundklassen, samt kosemose masse på Fredrik!

Link to comment
Share on other sites

Vi skal vel nedover. Jeg har nokså blandete følelser med å stille Symra for en dommer vi kjenner veldig godt. Selv om jeg er sikker på at hun kommer til å opptre helt proft og gi Symra den bedømmelsen hun ville gitt henne uansett, så klarer jeg ikke å la være å tenke at kanskje hun er redd for at jeg skal bli såra eller fornærma hvis hun gir Symra blått ... Æsj. Håper det blir dommerbytte :wub: . Men lille Selma skal jo stilles, og når jeg først skal kjøre så langt så vil jeg stille Symra også.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
Jeg har tittet litt der, men ville se om det var noen andre muligheter også :) Vi blir mest sannsynlig 3-4, og da syns jeg det virker rimligere med hytte.

Er noen hytter iallefall oppe ved budor. Er vel en time eller 3 kvarter å kjøre til fra byen/vikingskipet. Fant dessverre ingen link eller noe, men er ganske primitive greier, ikke strøm eller noe. Altså hytte-hytter.

Ellers så jeg nå at det er noe som heter budor gjestegård, kanskje det er mer aktuelt. Men med hunder aner jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

Er noen hytter iallefall oppe ved budor. Er vel en time eller 3 kvarter å kjøre til fra byen/vikingskipet. Fant dessverre ingen link eller noe, men er ganske primitive greier, ikke strøm eller noe. Altså hytte-hytter.

Ellers så jeg nå at det er noe som heter budor gjestegård, kanskje det er mer aktuelt. Men med hunder aner jeg ikke.

Jeg har funnet to alternativer. Begge ligger ca 30 min unna. Nå håper jeg bare at jeg får fri fra jobb :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det virker jo som at de det er snakk om i artikkelen tar godt hensyn til valpenes behov og utøver god dyrevelferd, og det er vel og bra. Uansett synes jeg det er skummelt med slike trender som involverer dyr, spesielt fordi man aldri vet hvordan det kan utvikle seg. Med en såpass stor etterspørsel, kan vi liksom ikke se bort ifra at det kan skapes mange useriøse aktører som ikke setter valpenes velferd i absolutt første rekke. Forholdene man har sett i utlandet som blir beskrevet i artikkelen er jo ren tortur…
  • Hvis han gjør fra seg rimelig raskt om morgenen så tenker jeg at han faktisk må ut da. Du sier ikke hvor ung, men det kan ta litt tid før de lærer seg å sove hele natta. Men det kan være at han også bare har behov for å røre litt på seg eller bytte liggested, så jeg ville prøvd uten bur.
  • Kast buret på søppeldynga der det hører hjemme.  Her er det ingen som står opp ‘før tiden’ med mindre det er snakk om dårlig mage eller lignende . De sover da også i sengen eller i kurver på gulvet for de som ønsker det.
  • https://www.nrk.no/stor-oslo/valpeyoga-har-kommet-til-norge-_-dyrebeskyttelsen-vil-ha-forbud-1.16816919 Pengegriske ‘grundere’ utnytter små hvalper til inntjening. Tragisk å se at over 40 % svarer at de vil benytte seg av tilbudet. Kanskje ikke overraskende når man ser hvor mange som stadig anskaffer seg vandrende lidelseshistorier på fire ben ..  Håper Dyrebeskyttelsen får gjennomslag her. 
  • Et lite problem, men kanskje noen har et tips eller to?  Har en unghund som våkner litt tidligere enn jeg ønsker på morgenen. Han våkner opp mellom 05.30 og 06.30. Før jeg fikk hunden våknet jeg av meg selv og sto opp en gang mellom 06.30 og 07.00. Tidsmessig er ikke dette noe stort problem, jeg får sove nok selv om jeg står opp 05.30. Jeg ønsker imidlertid ikke å stå opp før jeg må. Vil heller ha den timen på kvelden. Han pleier å sovne av seg selv på kvelden og vi legger oss rundt kl 22. Luftetur umiddelbart før han legger seg for natta. Har prøvd å ha han våken lenger, men det hjelper lite, det er bare jeg som får mindre søvn da. Hunden våkner og starter med å bevege seg litt i buret, strekke seg, og etter litt tid blir det piping/klynking. Jeg pleier å våkne da og han slutter med lyder når han vet at han har greid å vekke meg. Hvis ikke jeg våkner(svært sjeldent) så begynner han å bjeffe. Jeg er ganske sikker på at dette er noe jeg kunne løst ganske lett med ignorering og at jeg venta han ut. Utfordringen min er at jeg bor i blokk og har naboer jeg ikke ønsker å forstyrre med lengre bjefferunder på morgenen. Han lager nok lyd ellers. Vi pleier å ta en rask tur ut når han våkner, og da både tisser og bæsjer han ganske raskt. Rett inn igjen. Jeg er heller ikke helt sikker på om han da våkner fordi han må på do, eller om det er et potensiale for litt mer sammenhengende søvn. Han har fint greid å dressere meg til å stå opp litt før jeg vil, men jeg har latt det skje da det er viktigere for meg å ta hensyn til naboenes velferd.  Er det noen som har noen tips til hvordan man kan få hunden til å sove litt lengre på morgenen?   
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...